-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz
Bandita4141 #16318 üzenetére
Én még nem vagyok Pitén (kivárom mások tapasztalatait), de ezt találtam XDA-n:
Easy and without root:run this adb instruction to enable call recorder:
adb shell settings put global op_voice_recording_supported_by_mcc 1
if you reboot your phone you will need to run adb from step 1 again. To prevent this, install jOnePlus Tools from Play Store:
3)After install jOnePlus Tools, run this adb command to let the app change security settings, enabling it to turn call recorder on after reboot:
adb shell pm grant net.jroot3d.joneplustools android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS
A lényeg, hogy adb-n futtatni kell a fenti parancsot, de sajnos csak a következő rebootig érvényes. Ehhez kell egy külön app, aminek jogot kell adni, hogy átírja ezt a beállítást magától újrainduláskor.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Bandita4141 #16318 üzenetére
Nem esküszöm meg rá, hogy ez működik, de tegnap botlottam bele vhol. Az alkalmazás készítői a honlapjukon fejezték ki sajnálkozásukat a google policy miatt és azt írták, hogy az alkalmazás fullos verzióját az amazonon, galaxy storeban elérhetővé teszik, én csak utóbbiban kerestem, de ott nem találtam.
Erre viszont mutatott link, én nem próbáltam, mivel nem használok ilyen alkalmazásokat.
[link] -
BeastMode
őstag
válasz
Bandita4141 #14972 üzenetére
Igen.
-
válasz
Bandita4141 #14968 üzenetére
romot honnan szedted le?
-
Bandita4141
tag
válasz
Bandita4141 #14965 üzenetére
Na végül sikerült, bár mindent ugyanúgy csináltam mint korábban!
Köszi a segítséget! -
Kasya
nagyúr
válasz
Honnan van a rom? Sammobile? Akkor az a probléma.
-
Pioneer
őstag
válasz
A konkrét hiba jelenséget írd le, ne csak azt, hogy"nem tudtam feltenni"! Talán akkor könnyebben tudunk mi is segíteni neked.
Egy kis segítség neked: [link]
-
Kasya
nagyúr
válasz
Bandita4141 #14956 üzenetére
Nincs szvsz. A frissítés erkezesi idejeben lehet par nap csuszas, illetve masok az elore telepitett appok valamelyest.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Bandita4141 #14954 üzenetére
Igen
-
Kasya
nagyúr
válasz
Bandita4141 #14830 üzenetére
Előbb kap frissítést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged