- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomson67
tag
válasz
xEon1337 #2780 üzenetére
Mindkettő volt, ill a Note 10 plusz most is megvan. A nagy kijelző és a több RAM miatt váltottam, ezekkel nincs is baj, frankó, valamint nem voltam megelégedve az S10+ fotós képességeivel, és akkor még finoman fejeztem ki magam. Nos a Note 10+ jobb képeket készít VALAMIVEL, de egy Huawei p30 pro oda-vissza pofán veri mindkettőt, illetve az iPhone X és XS max is. Ezeket saját tapasztalatból tudom mondani. Ha fontos a fényképezés, akkor felejtsd el mindkettőt. Ez az én magán-külön véleményem.
-
tomson67
tag
Ez jó hír, nálam a tartalomfogyasztás, a nagy bazi, jó kijelző a lényeg és nekem bejön a Samsung felhasználói felülete is, a DEX és a toll pedig hab a tortán. Tudom, hogy nem fogom megbánni a váltást!
A Gcam-ot azért kipróbálom, bár én gyári programokkal szeretem használni a telefonjaimat, csengőhangot és hátteret sem módosítok rajta, ez van becsípődve, vagy a gyártó ráérzett arra, hogy mi a jó számomra!
-
tomson67
tag
Augusztus 9 után két elkeveredett megrendelés után hétfőn végre megérkezik reményeim szerint a Note 10+-om. Ha megüti azS10+ szintjét kamerában, akkor elégedett leszek.(Hozzáteszem, előtte XS Maxom volt, az azért jobb volt kamera szempontból.)
Unokahugomnak viszont P30 pro van, elkértem tőle pár tucat kattintásra, alapbeállítások mellett olyan képeket lőttem vele, hogy nekem mondhat bárki bármit, az a mobilfotózás királya. ( Szerintem.) Mégsem kellene, mert nekem nem az az elsődleges szempont a választásnál,viszont nem vagyok elvakult, sokkal-sokkal jobb képeket lőtt, mint előtte bármi, amivel dolgom volt.. De mondom, ha az S10+ nem túl magas színvonala marad a Note 10+-nál, az nekem elég.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest