-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
oxide83 #1402 üzenetére
Nem néztem én be semmit, ellenben pont ezt tudnám írni csak fordítva, és BÁRCSAK ezt írhatnám a Note-ról.
Nem tudom milyen monitoron nézed a képeket, de én nem egy két filléres ganékon dolgozok sok éve már.
Ha meg nálad valóban rosszabb volt az xs képminősége, mert úgy egyébként elég sokan panaszkodnak a note képminőségére itt a topikban is, de főleg sztrádaszerte, akkor nálad hardverhibás volt az xs max kamerája
.
Pont ezt írtam, hogy emiatt már a tököm tele van, hogy valakinek mindig lesz rá elfogult REvéleménye. Akármelyik topikba írok egy tetves kritizálást, legyen az iphone, valaki(k) mindig ugrik rá, hogy márpedig az B+ nem úgy van.Egy a lényeg, van szemem, használom mind a kettőt, nem akármilyen hardvereken, vagyis ne nekem ne írd a "frankót", mert ebből/ezekből egy szó nem igaz. Egyébként meg így kezdted:
Xs Max-ról jöttem eddig az akkuidőn kivül maximálisan elégedett vagyok a telefonnal.
Erre írtam, hogy a note jobban bírja, mint az XS max. Erre ez a véleményed is változott...
Akkumulátor (írtad, én is tapasztaltam, hogy valamennyivel hamarabb lemerül az iphone)
Pont az ilyenek miatt nem ér semmit egy szakmai fórum, az elfogultság és a mindenáron bevédés lett a prohardver lapcsalád, a sok ilyen frankón megmondom a tutit(ahogy írtad) userek gyűjtőhelye. Régen itt ilyen nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Autós topik
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Microsoft Excel topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest