- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Smart Switch nagyon nem akarja az igazságot
Elsőre alkalmazásokat se akarta visszaállítani, mostanra ki tudja hanyadik visszaállítás után még vannak gondok a olyan dolgokkal hogy alapértelmezett billentyűzet, és hátérkép ikonok meg ilyenek beállításával
Most memóriakártyás mentésről csinálom hátha rendesen visszarak mindent -
bul07
nagyúr
Visszakaptam a telefont
Ezeket cserélték :Rákérdeztem az öcsém telefonjára és mondott érdekes dolgokat
Méghozzá az hogy teszteléssel nem találtak hibát de azért cserélték ezeket az alkatrészeket
Még csak ezután fogok rákeresni a szám alapján hogy melyik milyen alkatrészt takar
De az biztos hogy a kijelzőt nem cserélték mert rajta van az az üvegfólia amivel beadtam
Amúgy még alaposabban meg se néztem hogy minden rendben van e munkájukkalMost lakom be a telefont
-
domper2015
senior tag
-
bul07
nagyúr
válasz
DrKapocs #14394 üzenetére
Csak az a baj hogy szervizekben is az eladás számít
Ép előttem magyarázta egy idősebb úrnak hogy a túlzott merülés az nem a telefon/akkumulátor hibája hanem valami rátelepített dolog merítheti, meg hogy ez meg az, csakhogy ne keljen a telefonnal foglalkozni
Meg se említette hogy van már benne diagnosztikai rész is ami egyből kijelezné eztNa de ahogy vége a garanciának egyből más a szöveg, rossz az aksi cserélni kellene
Így szerintem amit csak lehet elutasítanak, főleg a garancia vége felé
-
DrKapocs
őstag
válasz
domper2015 #14393 üzenetére
Én sem lelkiznék rajta különösebben. Szerintem a szervízt sem érdekli.
-
bul07
nagyúr
Jött sms kész a telefon
Gyorsan fel is hívtam őket hogy mit cseréltek, mert ha az akkut nem cserélték volna akkor fizetősbe cseréltettem volna, mert pár hónap múlva megint bevinni és vagy megcsinálják aznap vagy nem, na az nem
Sorolta pár alkatrészt hogy mit cseréltek és mondta az akkumulátort is
Pénteken hozom el akkor tudom meg pontosan hogy mely alkatrészeit cseréltékCsak gondom is van
Öcsém is kitalálta hogy ő is leadná ha már az enyémbe cseréltek asit
Na de én izélek hogy hogy néz az ki hogy megyünk oda én felveszem a telefont öcsém meg leadja és benyögi ugyan azokat a hibákat amiket én, nem tudom mit szólnának hozzá
Oké hogy még egyszer ez a telefon nem lesz hozzájuk véve mert pár hét és lejár a garancia, és cserélni se akarok még jó sok ideig, na de ha e miatt úgy lesznek vele hogy akkor nézzük már meg jobban és csak azért is mondjuk rá hogy semmi baja, bár a hátlap leválást csak kezelniük kel valahogy -
Marci112233
addikt
válasz
Marci112233 #14364 üzenetére
No végül megjött a töltő és az átalakító is. Töltővel szépen működik a szuper gyorstöltés azonnal ha bedugom a kábelt. Illetve ha már kéznél az átalakító dobtam egy tesztet a 15W-os töltőfejjel és USB-C kábellel és azzal is simán egyből gyorstöltés megy, tehát ismét kábel volt a hibás, de a töltőfej működik.
-
orso0355
őstag
válasz
Krisztián12 #14385 üzenetére
Ja, egy sima google kereséssel sok mindent fogsz találni róla.
-
-
orso0355
őstag
válasz
Krisztián12 #14383 üzenetére
Tiltsd, töröld, stb. Az egy felesleges bloatware cucc
-
Krisztián12
tag
Sziasztok
A legutóbbi frissítésóta AppCloud állandóan értesítéseket küld ,hogy ezt töltsem le meg azt töltsem le.. -
holderes
tag
Augusztusi "up"elérhető
-
Mercutio_
félisten
10 perce rápróbáltam és simán beboot-olt
nincs valami 24 órás bünti funkció ebben a telóban?
Most úgy néz ki minden rendben, beömlött egy halom értesítés, üzenet, stb., de attól se feküdt megAmúgy ha kisebb, de legalább ilyen vagy jobb kamerájú telót szeretnék hasonló üzemidővel van valami javasolt készülék? (akár használt, de még garis is szóba jöhet)
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz
Nekton #14369 üzenetére
Simán szinkronizált a S2 és meglett minden szám
A gmail kliens viszont nem akar működni, mert nem tudok úgy rábökni hogy ne csillagozza az adott emailt és nem nyitja meg
SMS és hívás megy gond nélkül, annyira nem is merül......................
Leadtam
Egyik szervizes(a főnök) teljesen normális volt, hátlap leválásnak mondta hogy biztos az aksi lenyomta, na de mikkor lepasszolt a munkatársának aki alatta volt a rangsorba, na az már hát hogy is fogalmazzak éreztette hogy minek kell oda menni minden sz@r telefonnal és neki foglalkozni a sz@rokkal
Ha az fog foglalkozni a telefonnal akkor max hátlapot rakják vissza
Mondjuk az meglepett hogy mindkettő kb velem volt egy idős vagy kicsit öregebb, olyan 45-50-es
Régen sokkal fiatalabbak dolgoztak ott -
válasz
Mercutio_ #14370 üzenetére
Az egészen biztos, hogy a Samsung telefonok nem ébresztenek kikapcsolt állapotban, tehát én is kijelző hibára gyanakodnék első körben. De az eset körülményei nem pont erre utalnak. De az majdnem biztos, hogy hardver eredetű a hiba, így vagy szervíz, vagy szelektív gyűjtő.
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Tegnap délután 2 app közti váltás közben "kifagyott" a teló, elsötétült a kijelző és semmire nem reagált.
Hosszan nyomva a power gombot semmi, power +hangerőfel semmi, power+hangerőle némi idő után rezzen egyet, de ugyanúgy sötét marad a képernyő.
Egyszer csinált már ilyet, így éjszakára töltőre tettem és reméltem, hogy reggel sima power hosszan, vagy power+hangle-re elindul, de most semmi
Ugyanakkor a beállított ébresztő elindul (tudom, hogy kikapcsolt állapotban is ébreszt, csak eszerint nem halott a teló)
Van valami tipp, hogy lehetne rendes boot-olásra bírni?
Vagy legalább lementeni róla az adatokat?Itthon vásárolt, de már nem garis, asszem már OneUI 6.0 van rajta. Hátulja nem púposodik (hallottam valami akku miatti hátlap lepattanásos dologról)
Próbáltam keresni a topicban, egy olyan linket találtam, hogy gépre dugva és hangfel+power hosszan, de nálam nem működött(AMD-s gép és chipset, ha ez számít)
Ami fura, hogy töltőre dugva se jelzi a töltést. (bár, ha kijelző gond, akkor persze logikus) -
bul07
nagyúr
Holnap Debrecen Samsung szerívz, kíváncsian várom hogy mi lesz
Már 4órája csak mentek
PC-re képek
Memóriakártyára Smart Switch mentés
Smart Switch felhőbe mentés
Goggle mentésBeadás előtt képes feloldást átrakom jelszavasra, és bekapcsolom a Karbantartási mód-ot
És visszatérek erre az időre egy Samsung S2 telefonra
, Android 4.1.2 van rajta
Hívás fogadásra és esetleg email-re csak jó lesz, most próbálom szinkronizálni a névjegyeket -
Marci112233
addikt
válasz
gerner1 #14340 üzenetére
Végül vettem komplett töltőt és kábelt és egy átalakítót is ami jó lesz a kocsiba mert abban nincs USB-C csatlakozó.
-
-
Bogyi007
veterán
Félig meddig elköszönni jöttem. Marad a teló céges használatra de főtelónak érkezett egy S23 FE utódként.
-
pinnacle
nagyúr
Egyik telefonom ilyen fura rózsaszínnel jelzi az értesítést, mintha hibás lenne a kijelző. Mitől lehet ez? Feloldás után a képernyőzár már fehér.
-
timbookedtwo
csendes tag
Sziasztok!
Vízkáros lett az A52s, és sajnos több sebből vérzik, hogy le tudjam menteni róla az adatokat (kijelző nem érzékel, boot után 10 sec-et követően kikapcsol a telefon stb.), tehát szükségem lenne sürgősen egy szakira.
Ha tudna valaki nyugodt szívvel ajánlani - saját tapasztalat alapján - egy budapesti szervizt, azt megköszönném!
-
gerner1
nagyúr
válasz
Pietrosz #14353 üzenetére
Vodka topikban, a keresővel (1-2 példa: LINK, LINK, LINK..) , szerintem sorstársakra talász, az ország más pontjairól is.
* Akárcsak a konkurencia topikjaiban ..."Több helyen is fullos térerő mellett 10mbps max amit tud"
- Ott, ahol nincs N78, tehát a meglévő 4G -re épült DSS-5G van, azokon a lokációkon elég gyakori. Értelemszerűen, a mindenkori forgalmi terheltség is eleme a vodás egyenletnek is, akárcsak az előfizetés QoS besorolása, stb ... -
Pietrosz
addikt
Nyíregyházán használ valaki 5g-t ezzel a teloval? A voda korlátoz vagy ez ilyen fos? Több helyen is fullos térerő mellett 10mbps max amit tud
-
Krisztián12
tag
válasz
orso0355 #14350 üzenetére
Én is elvagyok vele ezeken kívül.
Vágytam rá nagyon s vigyázok is rá ,de kissé kiábrándító is.
Én egy x3pro ról váltottam. Azt imádtam. Nagyon szép csillagfotókat lehetett vele lőni. "Pro mód fényképezője jobb volt" Igaz .eu-s romon volt "így reklám mentes" de azoknál meg az alaplapi halálozási arány nagy 2 év után. "Azóta meg is halt"
Ez pedig egy 3 éves modell.
Valahogy úgy vagyok vele s remélem még legalább egy éveg elmegy ,ha még ilyen kissebb nyügöket leszámítva is.
És legalább ezeknél nem áll fenn annyira sűrűn az alaplap halál mint a poco-nál. -
orso0355
őstag
válasz
Krisztián12 #14343 üzenetére
Nem tudom, nekem a felsoroltak közül egyiket se produkálja, úgyhogy én jól elvagyok vele.
-
Viktor77
titán
válasz
Krisztián12 #14348 üzenetére
Így jó, igen. Ha adsz hozzá több kártyát, akkor tudsz köztük lapozni, meg beállíthatsz alapértelmezettet.
-
Viktor77
titán
válasz
Krisztián12 #14346 üzenetére
Igen, de a Wallet appban add hozzá a kártyá(i)dat.
Aztán jobb felül az accountodnál, a Fizetési beállításoknál ellenőrizd, hogy mindenhol pipa van-e. -
Viktor77
titán
válasz
Krisztián12 #14344 üzenetére
Mindennel.
Az összes kártyádat beteheted alá, bankkártya, pontgyűjtő kártya, hűségkártya, amit akarsz. -
Krisztián12
tag
válasz
orso0355 #14338 üzenetére
Úgy látom akkor ez a jelenség is már csak ilyen..mint néhány apró más..
Például az értesítés teljes feltöltéskor is be van állítva nálam ,hogy jelezzen és olvassa fel is az "akkumulátor teljesen feltöltve" de néha a "beszéd" elmarad amikor gondol egyet. S van mikor még az ébresztes se olvassa fel az időt "pedig az is bevan állítva" Otp simple napokóta nem tudok fizetni..
Olyan miui fíling ez is..
Csak az a szomorú egy átlag fizetésbe kerülnek ezek a vackok újontan s mégse hajlandóak megbízhatóan működni.
Nem beszélve a 2g-re váltás közbeni kijelző villogásról "ami legalább egy külső programmal még meg is oldható" meg a hú de menő ip67-es vízállósági védelemről miközben a hátlapok meg vállnak fel..
Röhej ennyi pénzek s ennyire megbízhatatlanok
Ez a szomorú -
judas13
addikt
válasz
Marci112233 #14339 üzenetére
Nekem a Samsung EP-TA800 van teszi a dolgát első naptól kezdve.
-
judas13
addikt
válasz
razorka777 #14337 üzenetére
Wallet megy itt is.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Marci112233 #14339 üzenetére
"... ahhoz van már egy kábelem amit teszteltem és működik vele a szupergyors töltés is."
- Akár, ahhoz is vehetsz egy USB-A -ra átalakítót, és akkor van kábeled (a 25W -ra hitelesített, nálunk eddig tartósabbanak biszonyult ) a töltéshez ."Kettő is van az Alzánál, de nem egy áron. 1 2 Jó az olcsóbb is vagy inkább a drágább?"
- Többféle kiszerelésben hozza forgalomba a Samsung, a töltőit.: LINK
* Szerintem, ott is, ez (⇑) lehet a háttérben ... -
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Rendelni fogok megint kábelt, mert idegesít hogy ki be kel húzgálni a kábelt hogy a töltés elinduljon gyors töltéssel. Na most innen ki melyiket ajánlaná, ami legalább 1 méter hosszú és passzolt a 15W-os gyári töltővel tehát egyik vége csak C-s amíg a másik USB-A.
Viszont gondolkodok 25W-os töltőfejen is, ahhoz van már egy kábelem amit teszteltem és működik vele a szupergyors töltés is.
Kettő is van az Alzánál, de nem egy áron. 1 2 Jó az olcsóbb is vagy inkább a drágább? -
orso0355
őstag
válasz
Krisztián12 #14330 üzenetére
Én nem használom az adaptív beállítást 😃 csak úgy van, ahogy épp frissül. De tényleg újkora óta ilyen. Kihúzom belőle a kábelt, visszadugom, és onnantól jó. Nem nagy kaland. Mindig fel tudom tölteni, szóval nem különösebben érdekes szerintem.
-
razorka777
veterán
válasz
Krisztián12 #14335 üzenetére
Felejtsd el azt a sz*rt, csak a google wallet
-
skroy
senior tag
válasz
Krisztián12 #14335 üzenetére
Google Pay-t használva semmi gond. Simple szokott szarakodni, felejtős.
-
Krisztián12
tag
Egy ideje az istennek nem tudok már nfc-vel fizetni...
Ha frissítettem a simle-t ,ha nem..
Ma ép 3 helyen is próbáltam..csak csipog és semmi.. -
skroy
senior tag
válasz
kmarci25 #14332 üzenetére
Az alkalmazásinfónál megnyitod az értesítések részt.
Megnyitod az alul található értesítéskategóriák részt.
Ez csak akkor látható, ha a beállítások/értesítések/speciális beállítások résznél be van kapcsolva az, hogy "az egyes alk.ok értesítési kategóriáinak kezelése".Itt alkalmazástól függően több kapcsoló is megjelenik. Ennél pl. csak egy db.:
A szövegrészre bökve tudod előhozni ezt:
-
kmarci25
veterán
-
Steevy84
csendes tag
Nekem ezt újkora óta random csinálja, szerintem egy visszatérő bug
-
Krisztián12
tag
válasz
orso0355 #14318 üzenetére
Eléggé fura..Én most kikapcsoltam az adaptív energiatakarékosság-ot.
Most normálisan töltött "gyorstöltés"
Nem tudom ,de lehet maradhattam volna 6.0 OneUi-n
Ott szuperebb volt minden "kivéve 1 dolog: a gesztusvezérlésnél néha akadt-fagyott a billentyűzetrejtő gomb" azóta minden frissítésnél néha érdekes dolgok jönnek elő..
Bár elfogadtam ez ilyen.Ez se jobb mint a miui.. -
tarcsihun
csendes tag
A kamera menüben állítható (s24)
Elengedtem... -
Igen, a XEH a magyar régió (amennyiben nem szolgáltatói ROM van rajta). Csak ezek a készülékek kapnak hivatalos 3 év garanciát itthon. Egyéb EU-s CSC-s 1 év garanciát kap, a többi nem kap hivatalos garanciát itthon (de ha itthon lettek véve, a boltnak kell biztosítania a garanciát).
-
orso0355
őstag
válasz
Krisztián12 #14300 üzenetére
Ez nálam mindennapos. Nem foglalkozom vele. 🤷♀️
-
-
tbc2
tag
Az mitől lehet, hogy van két pontosan ugyanolyan A52s 5G, mindkettőben Vodás SIM van, és az egyiknél látszik a VoLTE kapcsoló a Kapcsolatok-->Mobilhálózatok alatt, a másiknál nem? Az egyetlen különbség a ROM, ami az egyiknél indonéz, a másik pedig magyar. Az indonéznál látszik a kapcsoló.
-
kmarci25
veterán
Hogyan tudok egy alkalmazás értesítéseihez egyedi hangot beállítani? Az alkalmazásban erre nincs külön lehetőség, a Beállítások között pedig nem látom ezt az opciót...
-
tarcsihun
csendes tag
A gyerek S24-e egy aprót rezzen (nem mosódik el a kép 🙂).
Tömegben, fej felett tartva a készüléket praktikus volt. Ma reggel eszembe jutott, de hibába kerestem ezt a beállítást.
Ha a kezemben lesz, megnézem azon. (s24) -
tarcsihun
csendes tag
Sziasztok!
Van arra mód, hogy a kamera exponálásnál rezegjen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 256GB / Midnight szín / Garancia!
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged