- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumicica
tag
válasz
timbookedtwo #14864 üzenetére
Nálam dettó ugyanez a probléma. Vodafone SIM kártya csere nem segített. Kezdetben csak autóban csinálta, de már autón kívül is. Viszont vannak kedvenc helyek, ahol ez megtörténik, például Határ út. Ezért szoftveres/hálózati hibára gondolok. Vagy a másik lehetőség, hogy a voda hálózat olyan frekvencia ugrást kér a telefontól, amelyet a rádiós egység nem tud teljesíteni, vagy hibásan, szóval a hardverhiba sem zárható ki teljesen. Én az 5G-t kikapcsoltam a telefonon és megszűnt a probléma. De érdekelnének a további tapasztalatok!
-
balaaa88
aktív tag
válasz
timbookedtwo #14867 üzenetére
Nekem szerintem kb. egy éve biztos, hogy fennáll a probléma, de csak Magyarországon. Több külföldi országban is autóztam nagyobb távokat többször, de akkor nem jött elő ez a hiba.
Én észreveszem elég hamar, mert a telefonon fut a navigáció és látom egyből ha offline lett a teló. De ha mondjuk lerakom egy asztalra, biciklizek, sétálok, stb. soha nem jelentkezik ez a probléma.
Lehet, hogy szolgáltató specifikus a hiba? Nem tudom. Jó lenne kipróbálni más szolgáltató kártyájával, hogy úgy jelentkezik-e a hálózatvesztés... -
balaaa88
aktív tag
válasz
timbookedtwo #14864 üzenetére
Nekem is ugyanez a jelenség, mint nálad, csak nálam akár többször is offline lesz a teló egy út alkalmával:
- 2 db Vodafone SIM kártyával használva
- autóban utazva (csak simán Waze-t vagy Google Maps-ot használva a telefonon)
- Magyarországon belül városban (Bp.-n vettem észre többször is) is és nagyobb távokon is (autópályán jellemzően) előjön az, hogy "eldobja" a telefon a hálózatot és csak a telefon újraindítása után kapcsolódik újra mobilhálózathoz..
- ez többször is megtörténik Budapesten belül is és autópályán is egymás után akár 5-10-30 perc elteltével
- de van, hogy "sokáig" bírja és mondjuk egy három órás út alkalmával csak egyszer veszti el a hálózatot
- repülő üzemmód be- kikapcsolás sem oldja megMár mindennel próbálkoztam:
- töltőn van / nincs töltőn -> ugyanaz
- klíma fúj rá / nem fúj rá -> ugyanazÉrdekes..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest