- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
domper2015 #14189 üzenetére
Na ez jó gondlom a Fórumba lévő Samsunghoz vitted
Oda akarom én is bevinni -
Ha valaki akkut akar cserélni, nagyon vigyázzon, mert egy rossz mozdulattól az akku hirtelen kigyulladhat (elég ha meghajlik, a kilyukadást nem is említve). Ja, és a víz nem oltja el.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Donki Hóte #14195 üzenetére
Nekem nincs. Szétszedő videók alapján, szerintem mindenki be tudja sorolni magát, hogy neki álljon-e? önmaga / vagy sem...
Ahhoz kell még akku rögzítő ragasztó film is.Note20U -n, pár hete cseréltem, és az akku eltávolításhoz sokat segített egy kis isopropyl-alkohol + 1 kártyalap.
-
-
gerner1
nagyúr
Akkor, neked opció lehet a DIY.
Veszel egy eredeti Samu profiltömítést (GH02-22419A ) innen, vagy utángyártottat, akár aliról, és ha kinyitás után az akkud nem ilyen : LINK ... - akkor nálad, csak a profiltömítés (ez a ragasztó is..) ment el a kétbetűsre ...
-
vince
őstag
Az én zöld telefonom áprilisban volt 2 éves, végig szilikon tokban van/volt, nincs leválva a hátlap.
-
válasz
Donki Hóte #14191 üzenetére
Legalább lesz indokom telefont cserélni
.
-
Lehetséges, bár ennek ellentmond, hogy a legtöbb telefon hátlapja egy bizonyos helyen kezd elválni, illetve sok olyan képet látni, ahol rés kezd kialakulni a test és a hátlap között, ami azt jelenti, hogy valami belülről nyomja ki a hátlapot.
Kiderül rövidesen, ha egyre nagyobb lesz a hézag, akkor akkudagadásról van szó, viszont ha szépen lassan körben mindenhol leválik a hátlap, akkor meg ragasztó problémáról van szó.
-
victorhun7
tag
Nálam van egy 2+ éves zöld és semmi baja inkább csak vetemedik a puha műanyag hátlap ha megnyomom picit.
.
-
domper2015
senior tag
Kínai ragasztót használhat a Samu is
. Kb 500 Ft az anyagköltség, pár perces művelet a javítás.
Debrecen Samsung szervizben a barom barbár balf@sz szerelő kiváló B2700 vagy hasonló ragasztóval kenték át a gyári ragasztót, nem használta a gyári technológiát. Aztán lekapartam magamnak a gyári ragasztó csikkal együtt, mert szépen elemelkedett pár hét után. Legalább az aksi ingyen volt. -
válasz
Donki Hóte #14185 üzenetére
Itt azt írják az egyik kommentben, hogy nem akksi probléma, hanem a ragasztó a ludas...
[link] -
bul07
nagyúr
válasz
Donki Hóte #14183 üzenetére
Enyém Király Lila, öcsémé meg Király zöld,(Király Menta)
És mindkettőnél levált a hátlapÉn nagyon hajlok hogy megpróbálom garanciáztatni, valahogy csak beviszem
-
-
válasz
Donki Hóte #14183 üzenetére
Akkor lehet, hogy mégis akksi. Enyém is első perctől kezdve tokban volt.
-
-
bul07
nagyúr
válasz
Donki Hóte #14173 üzenetére
Hogy adja le a telefont és 3nap múlva lehet érte menni és ami rossz az cserélik
Konkrétat nem mondtak hogy ezt meg azt cserélnekDe öcsém nem biztos benne hogy leadja én hajlok rá
Csak ugye 65Km oda nekem Debrecen így nem annyi hogy beugrok és leadom, össze kell jönnie, mert be is kell vinni meg érte is kell menni ami összesen 280Km, üzemanyagba nem kevés pénz
Postás garanciáztatást meg nem vállalnám be -
A nyomorult tetves k. a.-t a Google Play áruháznak, milyen alapon kapcsolja be önkényesen az alkalmazások automatikus frissítését, amikor én szándékosan kikapcsolva tartom, mert néhány alkalmazást semmiképpen nem szerettem volna frissíteni?
Most egy csomó appot telepíthetek újra megint -
-
bul07
nagyúr
válasz
Viktor77 #14170 üzenetére
Oké ránézek köszönöm
(#14171) judas13
És csak 187cm vagyok hozzá, így nyugodtan lehet kövérnek nevezni
Jó lett volna még pár centivel magasabbnak lenni18évesen már 128Kg voltam
3db 50Kg cementes zsákot felvettem és el is tudtam vinni a helyére, akkor még bírtam, ma már nem -
pinnacle
nagyúr
Biztonsági szempontból (mondjuk nem tudom ez nálunk mennyire valós veszély) ajánlott a 2G tiltása, de nekem (másnak is) olyan gondom van a Vodanál, DIGI-sként, hogy levált a használhatatlan 2G-re. Állítóleg azért, mert ha egy kicsit is erősebb a 2G, akkor automatikusan arra vált. Azóta, hogy letiltottam a 2G-t, nincs problémám.
-
bul07
nagyúr
válasz
judas13 #14158 üzenetére
Hát én meg A70 után pont hogy sajnáltam hogy kisebb a telefon kijelzője és ugye ezzel együtt a telefon is kicsit kisebb lett
A70 164.3×76.7×7.9
A52S 159,9 x 75,1 x 8,4Nekem nem szenvedés zsebre rakás még nagyobb telefon is elférne a zsebembe
................
Volt bent öcsém, azt mondták neki hogy sok minden lehet és be kell adni garanciális javításra
Na majd 12-e után be lesz véve mindkét telefon
Majd akkor hogy el tudjanak érni vissza fogok térni a S2 telefonraKérdés
Szerintetek mit érdemes meglépni beadás előtt
Komplett mentés fogok csinálni memóriakártyára Smart Switch-el
De mi legyen a fiókokkal és a email kliensekkel és egyéb böngészős jelszómentésekkel
Vagy elég ha jelszavas feloldást állítok be, egy erős jelszóval? -
gerner1
nagyúr
válasz
tvamos #14155 üzenetére
Az a baj, hogy hatalmas mázli kell, egy banán ~menteshez. Sógornőmé 2024-es gyártás, és azt sem javította még egyik update, akárcsak itt a cégen belüli S23+ -os kollégákét sem.
Sajnos S24U is lutri, mert azok között is sok a lencse hibás. Ott random foltok vannak,... -kinél/hol... ( 2db -ot én is visszaküldtem, és elengedtem a dolgot ) .
Szóval, szvsz, akinél, ez a része leveri a biztit, az valamilyen más megoldás felé néz.Persze, ettől eltekintve remek készülék (S23), és az alap 23 -as méretei hasonlóak egy szifonhoz. Átlag használat mellett, ahol hívások adják annak gerincét ...- még praktikusabb is. Valóban kényelmesebb zsebre tenni, hordani, stb...
"Mondjuk lehet, jobb lenne, ha a topicjaban kerdeznem"
- Jó ötlet. Akárcsak a 'Fotók, videók mobillal' ,stb topik(ok) ... -
DrKapocs
őstag
válasz
Roxbury #14156 üzenetére
Az a baj, hogy ma már 50-ért sem megy el az A52s, nem lehet érdemben kiszállni belőle. Néztem kintről OnePlus Nord CE 3-at helyette 96-ért, de abban meg ugye nincs B20. Kvázi semmit nem ér így itthon, ha nincs 5G-s lefedettség. Én is úgy döntöttem, hogy marad az A52s másodlagosnak, navigációra, stb.
-
Roxbury
őstag
válasz
tvamos #14155 üzenetére
Én nyugdíjaztam az A52s-t, GPS lett belőle. S23-at vettem a simát. Annyi, hogy 256-os a 4.0-ás tárhely miatt, ami jóval gyorsabb (2x), mint ami a 128-asban van, igaz ez állítólag durván nem érződik használat közben, nagyon minimális a különbség.
Teljesen más világ nyilván, mint az A52s. Most is ezt venném. Minél kisebb kijelzőt akartam az A52s után, mert szenvedés volt zsebre tenni, meg ülni. 13 minit akartam, de újonnan sehol nem kaptam már. Így lett az S23. Tudom ajánlani. Nézzetek be a topikjába.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #14095 üzenetére
Most látom, hogy újabb telefonokon már lehetővé tette a Google, hogy a 2G-t tiltsuk.
VICTORY: Google Releases “disable 2g” Feature for New Android Smartphones -
gerner1
nagyúr
Így első blick -re (a fotón lévő példány), annak hossza/helye alapján, lehet akku púposodás is a hátterében.
-
gerner1
nagyúr
-
Pietrosz
addikt
Az enyém is fel van válva, de csak a bal oldalon 5 centi hosszan.
Gar már nincs, ezvan. Ettől még használom tovább.
-
válasz
MrChris #14136 üzenetére
Nálunk is kettő van. Egy zöld és egy fehér, kb. egyidősek. Zöld kezd elválni, fehér hibátlan. Talán annyi, hogy a zöld intenzívebben volt mindig használva. Pl. kocsiban navi. Talán a ragasztó engedett el... Egyébként mivel tömeges jelenségnek tűnik, meg lehetne kapirgálni a Samsungot szerintem...
-
bul07
nagyúr
Az igen
Holnap megboldogítom az öcsémet is mert neki is van egy, egyszerre rendeltem a két telefont
Kíváncsi leszek hogy az övé elengedett e -
MrChris
nagyúr
válasz
Krisztián12 #14132 üzenetére
Kb. 2-3 éves és mindkét oldalon van egy 10mm-es rész ahol befér a körmöm. Ez van, ez úgy látszik ilyen.
-
desigo
senior tag
2022.04.12-es az enyém.Végig tokban volt használva,víz sosem érte.
Most megnéztem és én is mindkét oldalon a körmömmet végig tudom húzni a hátlapnál.
Ha garis lenne biztos visszavinném kíváncsiságból,hogy mit csinálnak vele. Kapna új hátlapot vagy csak megragasztanák? -
Krisztián12
tag
Személy szerint csípem a funkcióit nem rossz kis gép.
Viszont olvasom s tapasztalom ,hogy azért vannak nyűgjei..hátlap leválás , villogó képernyő 2G hálózaton..apróságokBár utóbbit NetMonster-rel úgynézki valóban megoldottam
" köszönet pinnacle segítségének"A hátlapot meg szerintem nem olyan egyszerű "elhagyni"
Azaz szerintem annyira csak nem válik le ,hogy egyszerűen le essen senkinek se.
Bár így a vízállóságot de még a por állóságot is így cáfolnám ennél a modellnél.
Utóbbit is mivel bizony jó múltkorába alig bírtam kiszedni a fentihangszóróba összegyűlt koszt ami miatt sokáig nem tudtam élvezni még a sztereó hatást se ,de még recsegett is kissé.
Hála égnek azóta azzal sincs gond.
3 jelenségből 2-őt sikerült hárítanom.
A hátlapot ,hogy érdemese újra ragasztatni vagy sem...
Szerintem még bőven nem olyan vészes.
Amúgyis hajladoznak a műanyag keretes mobilok s valaminek pedig engednie kell...Mai világunkban sajnos már csak ilyenek a dolgok ,jobbak nem lesznek "tömeggyártás nem olyan már semminek se a minősége"
Így kell elfogadni
Bármilyen más dolgoknál is bármilyen drága is
További szép estét mindenkinek! ✋️ -
Krisztián12
tag
válasz
hege1989 #14131 üzenetére
Enyém is lassan 3 éves lesz.
Igaz mint említettem hála égnek nálam nem olyan vészes a dolog..még.."talán kissé hajladozott minimálisan a keretem s azért is lehet"
Mivel az aksi még átlagos azt rendben érzem ,szerintem az nem nyomhatta fel..
"Visszább keresgélve itt olvastam olyant is akinek új készüléknél is elkezdett leválni a hátlap"
Erre a vízállóságos védelemre én befizetnék.. -
bul07
nagyúr
Kár volt itt olvasni a hátlap leválásos dolgot
Mondom megnézem, meg amúgy is pattintottam bele egy vodás sim-et az ingyenes internet miatt
Hát nem nekem is el volt válva, egyik oldalon jól láthatóan másik oldalon kicsit, kb a bekapcsoló gomb magasságábanVisszasimítottam és most még a helyén van
De itt a dilemma
Nekem még szeptember 6-ig garanciás és hogy érdemes e megpróbálni garanciáztatni, hogy melegszik töltésnél, és merül használat közben mint egy kő a vízben, meg esetleg még néha előforduló nem töltés több kábellal is -
gerner1
nagyúr
válasz
AXisBOLD #14123 üzenetére
"köszi, ha csomag alatt a Firmware-re gondolsz, az sajnos nem fog menni, mivel céges."
● Nem. Azért van ott a LINK. Az abban leírtak egy csomag a szimptóma tompításához.
● Firmware (erre amúgy sem adna megoldást...) csak akkor nem cserélhető ha :
- azt az előljáróid a rád HTK -ban, vagy NDA -ben tiltják/szakcionálják.
- a készülék gyárilag EE, vagy utólag EE alá lett szervezve, és az 'EE-sysop' aktíválta a firmware csere tiltását .
Minden más esetben semmi sem tudja akadályozni. + a belakott állapot is megtartható (akár..) ."..szívás ez a bug..."
- A virtuális-közelségérzékelővel összefüggő szimptómák. -
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
tvamos #14120 üzenetére
LINK -eltél korábban egy videót . Abban bemutatja/elmodja, hogy miként teszteli azt, hogy megállnak-e? (vagy sem) a csak üveg-cseréjének feltételei. Tehát, az alapján is be tudod határolni a magadét.
Én megfontolás tárgyává tenném mindazt is (a használt eszközök/szaktudás/érdemi gyakorlat meglétén felül..), amit a videóban a folyamathoz hozzáfűz, az egészhez, úgy összességében ... -
tvamos
nagyúr
Na most akkor ha jol ertem, csak ezt az uveglapot kell cserelni, ha a kijelzo tokeletesen mukodik? Az erintes erzekeles is.
-
pinnacle
nagyúr
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
lenne egy ilyen telefonom és folyton probléma van a képernyő feloldással, ha zsebben van, magától old, tárcsáz, karaktereket visz be, képernyőképeket készít, már az idegeimre megy. Amúgy jó kis teló, ezen kívül szeretem.
Céges, így firmware csere nem lehetséges.
Van erre valami általános megoldás?
-
válasz
domper2015 #14112 üzenetére
Köszönöm
.
-
Sziasztok!
Egy 65W-os Dell laptop töltőre csatlakoztathatom a telefont tölteni? Nem lesz baja a telefonnak?
Nyaralok és elfelejtettem telefon töltőt hozni magammal. -
tvamos
nagyúr
Mi?
(#14104) gerner1
Nem hasznalja az AOD-ot sem. Aki nem vigyaz a telora, az ne legyen erzekeny a színkalibrációra!"Kiváncsi vagyok, lesz-e olyan nick, "aki" ugyan ezzel a telóval, ugyanonnan, ugyanazt vásárolta már, és azok alapján tud valamit nyilatkozni..."
Az piszok jo lenne, ha valakinek lenne ilyen, vagy valami hasonlo... mondjuk Amazonos...
Amugy ha nem tetszik, Karacsonyra ugyis kap masik telot.
-
gerner1
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
Szerintetek ez mennyire jo? Nem kell ujlenyomat olvaso, azt nem hasznalta eddig sem a gyermek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung Galaxy A52 már alapból egy jól sikerült konstrukció volt, a modellvariáns pedig csak fokozza az élvezeteket, lényegében ugyanazon az áron.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Microsoft Excel topic
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest