- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- 
			  Mobilarena Összefoglaló   Firmware letöltése Firmware letöltése
 XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
 TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]  Frissítési ütemterv: megszűnt Frissítési ütemterv: megszűnt  
 A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
 Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  Krisztián12

üzenetére Krisztián12

üzenetéreÉn biztos nem jelentkeznék be a fiókommal egy ilyen app-ba, ahogy nem is teszem, bejelentkezés nélkül használom. Ennek ellenére ugyanúgy nyomon követi mit nézek és dobálja fel a javaslatokat. 
- 

Mercutio_ félisten válasz  Krisztián12

üzenetére Krisztián12

üzenetéreEnnyire nem ismerem, nekem azért kellett, hogy háttérzenét hallgassak lekapcsolt kijelzővel és videók alatti hangsávot tudjak lementeni. 
- 

crok nagyúr válasz  Krisztián12

üzenetére Krisztián12

üzenetéreEz a te topikod es ez a te osszefoglalod hozza  
- 

Krisztián12 tag Nem az igazi egyik sem.. De köszi mindenkinek 
- 

Mercutio_ félisten válasz  Krisztián12

üzenetére Krisztián12

üzenetéreNewPipe nálam rendben fut, háttérben is megy tovább a videó lejátszása  
- 

válasz  Krisztián12

üzenetére Krisztián12

üzenetére
- 

Krisztián12 tag válasz  razorka777

üzenetére razorka777

üzenetéreAz extended ugyanúgy akad.. 
- 

razorka777 veterán válasz  Krisztián12

üzenetére Krisztián12

üzenetéreA sima, vagy az extended? 
- 

Krisztián12 tag Oké 
 Lent van ,de ez is akad... vagy valamit be kell állítani rajta esetleg?
- 

üzenetére Krisztián12

üzenetéreOtt van a hozzászólásomban.kattintható. 
- 

Krisztián12 tag válasz  razorka777

üzenetére razorka777

üzenetéreKöszi 
 Linket tudsz küldeni nekem?
- 

üzenetére Krisztián12

üzenetéreA sima revanced nem, de az extended tökéletes. 
- 

Krisztián12 tag Esetleg megy rajta bármi féle YouTube prémium mod? Mert android 13-og az asszonyén szépen müködik a hekkelt YouTube de enyémen már nem igazán. 
 Darabig megy utánna csak tölt...
- 

Krisztián12 tag A game booster-t hogy lehet ki kapcsolni? Esetleg be lehete úgy állítani ,hogy az értesítési sávot/ gyorskapcsolókat kikapcsolni közben ,hogy ne lehessen lehúzni? 
- 

válasz  Krisztián12

üzenetére Krisztián12

üzenetéreSzerintem egy normális távolságból nézve a telefont, nem tűnik fel a különbség. 
- 

MrChris nagyúr válasz  Krisztián12

üzenetére Krisztián12

üzenetéreNálam is kicsit aszimetrikus, korábban volt egy Sony-m ott tök egyformán szólt. 
- 

válasz  Krisztián12

üzenetére Krisztián12

üzenetérevolt előtte egy X3Pro-m s ott a fenti hangszóró ugyanolyan hangosan szólt mint a lenti. 
 Itt kissé halkabb
 Ha csak kicsit halkabb, az lehet amiatt, amit írtam, hogy más irányba néz, emiatt van eltérés a kettő közt, hogy sztereó hatás érdekében vissza van véve.
 Meg Samsungnál van ez a hallásvédelmi hülyeség, ami szerintem a kínai telefonokat annyira nem érinti, hogy a fülhallgató rész hangereje korlátozva van, meg a fejhallgatónál is folyton akadékoskodik a hangerő miatt, esetleg ezt érzékelheted... Vagy tényleg sérült a füles rész nálad.Ugye volt gyári visszaállítás? 
- 

Krisztián12 tag Most néztem YouTube-on Dolby videókat s közbe ki-be kapcsolgattam a Dolby-t 
 Igen van kis külömbség már észleltem ,de ez csak ennyi lenne?.. Nekem előtte volt egy X3Pro-m azon nincs Dolby viszont a sztereónál egyforma hangosan szólt mind a két hangszóró illetve ,ha jól emlékszem volt egy csúszka is ahol lehetett állítani meilyk hangszóró szóljon erősebben. Itt nem látok olyant. Szól mind a kettő csak a fenti halkabban. Ennek így kell szólnia?
- 

válasz  Krisztián12

üzenetére Krisztián12

üzenetéreHasználtan vetted, ugye? A két hangszóró szemből nézve nagyjából egyforma hangerőn szól (a fenti nyilván kissé halkabb, mivel az szembe néz, az alsó meg oldalra, így marad nagyjából kiegyensúlyozott a sztereó hatás), ha nálad nem így van, akkor vagy koszos, ahogy a kolléga írta, vagy sérült, esetleg beázott, vagy valamit esetleg elállítottál. A dolby atmos-tól egyébként nem lesz hangosabb egyébként, illetve nem ez a fő funkciója.
- 

Zssom tag válasz  Krisztián12

üzenetére Krisztián12

üzenetéreNem lehet esetleg elkoszolódva? 
- 

Krisztián12 tag A fenti beszédhangszóró hang erején nem lehet média hallgatásakor állítani? Igen karcsúnak látom azaz hallom ezt a dolby atmos-t.. Szinte csak sima beszédhangerején szól mint telefonáláskor 
- 

bul07 nagyúr Szerintetek van rá mód hogy egy alkalmazást kétszer futtassak egyszerre Ő lenne az 
 MOL Move [link]Hogy miért. 
 Mert van nekem egy fiókom és van öcsémnek.
 Öcsém nagyon sokat tankol így VIP szinten van, én meg keveset így Green voltam utoljára.
 Alapból az öcsém fiókjába vagyok bejelentkezve, de jó lenne kihasználni azokat a ingyenes dolgokat vagy kedvezményeket amit az én fiókomra adnak úgy hogy ne keljen ki be lépkedni a fiókok között. (Öcsém jelszavát nem is tudom)
- 

Krisztián12 tag Játékgyorsító ikonját kilehet valahogy rakni? 
 Illetve kilehet kapcsolni az állapotsor lehúzását s minden értesítést játék közben?
- 

válasz  capriTomi

üzenetére capriTomi

üzenetéreEszembe se jutott utánanézni  Általában a reklámblokkoló megfogja az appban a reklámokat, csak ha néha valamiért kikapcsolom, és úgy felejtem, akkor szokott bosszantani. Általában a reklámblokkoló megfogja az appban a reklámokat, csak ha néha valamiért kikapcsolom, és úgy felejtem, akkor szokott bosszantani.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Meg induláskor naaagyon laaassú leeett. De általában nem a saját ikonjával indítom, hanem fájlkezelőből, és ott egyik probléma se jelentkezik. Meg induláskor naaagyon laaassú leeett. De általában nem a saját ikonjával indítom, hanem fájlkezelőből, és ott egyik probléma se jelentkezik.
- 

Csigusz 1 aktív tag válasz  Krisztián12

üzenetére Krisztián12

üzenetéreZenére a Musicolet nevű appot használom már nagyon régóta, maximálisan meg vagyok elégedve vele.   
 Mivel filmeket nem nézek a telefonon, csak estleg azt, amit a kamerával felveszek, arra nem használok külön appot. Nem is tudom, hogy mivel játssza le - a gyárilag beépített cuccal nézem meg.
- 

válasz  Krisztián12

üzenetére Krisztián12

üzenetéreÉn az MX playert használom vagy 10 éve (zenére is), de utóbbi időben sírba tesz a sok reklámmal...  VLC hasonlóan jól használható. VLC hasonlóan jól használható.
- 

Krisztián12 tag válasz  szaboi6512

üzenetére szaboi6512

üzenetéreKöszi 
 Egyébként közben rájöttem lejátsza a videót is csak nincs külön ikonja a videó lejátszónak
 Zenét is szint úgy csak simán a fájlkezelő is ,csak ugyebár azért az nem olyan mint egy zenelejátszó app  
- 

szaboi6512 őstag válasz  Krisztián12

üzenetére Krisztián12

üzenetéreVlc, Aimp pl. 
 De rengeteg fellelhető az áruházban.
- 

Krisztián12 tag Sziasztok 
 Tegnap lettem boldog tulajdonosa egy ilyen mobilnak.
 Kissé még ismerkedem vele.
 Kérdésem az lenne milyen zene/video lejátszót érdemes használni rajta? ,mert alapból semmilyen videót "a kamerával felvetteken kívül" s zenét nem tudok lejátszani rajta. Spotify s YouTube Music nem játszik le ilyeneket
- 

bul07 nagyúr válasz  zsizsef

üzenetére zsizsef

üzenetéreOlyan nincs hogy 100%-os már egy töltés is csökkenti a 100%-ot, nem hogy sok sok hónap használat sok töltések. Az enyémbe is érik a csere 
 Régen 100%-ra töltés után ment 20-25percet a kijelző amikkor 99%-ra ugrott most, két három percÉn már veszítettem olyan 60percet az eredeti sok órához képest (#13556) Marci112233 Én nem vettem észre érdemi különbséget egy vagy két sim között, pedig mostanában a térerő helyzet is romlott mifelénk 
 Ma is volt olyan óra hogy nulla páca volt a térerőnél, most meg kettő páca van. Éve két éve még simán fullos volt a térerő, nem tudom mi lett a helyi Telekom toronnyal
- 

brumicica tag válasz  Gabcsika

üzenetére Gabcsika

üzenetéreA legtöbb készülék 2022 tavaszi/nyári. Saját tapasztalatból mondom, ha az eladó napi szinten használta intenzíven, dual simmel - még ha akkumulátorkímélő módban volt mindvégig, még akkor is sanszos, hogy előbb-utóbb elkezd csökkenni a kapacitás 2024-re. Én sajnos már megérzem a sajátomon. Ettől még nagyon szeretem, de használtan már nem venném meg. 
- 

Grg tag válasz  Daneee14

üzenetére Daneee14

üzenetéreA második a "sürgősségi SOS" funkció miatt lehet. Az oldalsó gomb 5x-i nyomására segélyhívást indít a telefon. Ha be van kapcsolva ez az opció. Bár ahogy nézem már javítottak ezen és az 5x nyomás után már el kell húzni a hívás gombot is, hogy ténylegesen hívást indítson. De zsebben összejöhet akár ez is. 
- 

Daneee14 tag Sziasztok! 
 Érdemes, lehetséges a telefon akksiját cserélni, fél napot bír minimális használat mellett. Ha igen, bp-n hol?
 Másik problémám, hogy folyamatosan tárcsáz a zsebem,legtöbbször a segélyhívót. Minden beállítást kipróbáltam már. Fólia okozhatja ezt? Vagy mi lehet a baj? Kijelző probléma?
 Köszi előre is a segítséget!
- 

Gabcsika tag válasz  PirosHello

üzenetére PirosHello

üzenetéreKöszi az infót! Hajlok rá, hogyha úgy adódik, akkor megvegyem. 
- 

Bogyi007 veterán Továbbra sincs bajom a telefonnal de akad egy furcsaság. A legutóbbi frissítés óta érezhetően megváltozott az értesítések nem is igazán a hangja hanem a hangzása. Ezt más is tapasztalta? A Dolby Atmos lehet az oka? Nem azt mondom hogy rossz lenne csak például éjszaka eddig nem zavart most meg nemegyszer felébredtem már rájuk mivel hangosabb és élesebnek tűnik... 
- 

PirosHello senior tag válasz  dragon1993

üzenetére dragon1993

üzenetéreTudom. Hangyányit. Szabad szemmel észre sem vehető. A DXOMark-on az A54 jelenleg a 122. helyen áll 107 ponttal, az A35 125. helyen 104 ponttal (cserébe viszont olcsóbb az A35 egy kicsit). 
 Van A34 a munkahelyemen, szemmel nem lehet megkülönböztetni az A52s fotó minőségét az A34-el készült fotó minőségétől ( A34 139. hely 92 ponttal, A52s 143. hely 88 ponttal).
 Persze ha csak a fotó a prioritás, akkor nincs kérdés. Nekem már az A52s kamerája is bőven megfelel. 
- 

dragon1993 addikt válasz  PirosHello

üzenetére PirosHello

üzenetéreKamera téren viszont gyengébb 
- 

PirosHello senior tag válasz  Gabcsika

üzenetére Gabcsika

üzenetéreSzerintem (attól függetlenül, hogy meddig jönnek még rá frissítések) jól sikerült teló ez a széria. Kell egy kb. 20eFt-os akkucsere, és sokáig nagyon jó kis készülék marad. Én ennél a megoldásnál maradok még vagy 2 évig.  Ha a "refurbished"-ben benne van az akkucsere is, akkor szívesen ajánlanám bárkinek. Ha a "refurbished"-ben benne van az akkucsere is, akkor szívesen ajánlanám bárkinek.
 Ha frissítések szempontjából nézem és A-sorozat, akkor az A54 helyett az A35-öt venném, mert az már GG Victus+ üveges és ugyanaz a hardver, mint az A54-ben. Nem mellesleg 1 évvel fiatalabb.
- 

Gabcsika tag válasz  dragon1993

üzenetére dragon1993

üzenetéreÉrtem, köszi! Szinte mindenhol, ahol felhasználói értékelést olvasok az A52s a nyerő az A54-hez képest. 
- 

DrKapocs őstag válasz  DrKapocs

üzenetére DrKapocs

üzenetéreTudom, hogy nem vettétek túl komolyan az aggályomat a 230Hz-es PWM érték kapcsán, de én mégis elmondanám a tapasztalatomat. Talán másnak is érzékeny a szeme, könnyen és gyorsan elfárad a készülék használatakor, után. Olyan baromi rossz érzés, mintha káprázna a szem, gyakran fáj, bevérzik, stb. Na ez a poszt nekik szól. 3 hét Motorola Edge 30 Ultra használat után mondhatom, hogy a szemem érdekében minden fillért megért a váltás. Igenis számít a 720 Hz és a DC dimming, bárki bármit mond. Óriási a különbség, legalábbis az érzékeny szem számára. Ha ezt korábban tudom, már régen túladtam volna az A52s-en. Én értem, nyilván nem egy kategória a két készülék, de aki hasonló tüneteket érez, ne habozzon. Adja el és váltson. Korántsem olyan jó kijelző terén az A52s, mint az hittem. Attól, hogy szép színes, ez még édeskevés. És élet van a OneUI-on túl is, pedig én is szerettem. És nem, nem lehúzni akarom az A52s-t, megvan a másik, navigációra és másodlagos készüléknek megvan. 
- 

Gabcsika tag válasz  dragon1993

üzenetére dragon1993

üzenetéreKb. 60e. Asszonypajtinak. Örökre  Igen, persze néztem A54-et például, de azért ennek még Snapdragon-ja van és nem kell feltétlenül új készülék. Ettől függetlenül köszi az infót! 
- 

Gabcsika tag Érdemes-e szerintetek egy ilyen, de refurbished vagy használt készüléket 2024 tavaszán megvenni? Köszi a véleményeket előre is! 
- 

Sziasztok! Van arra valamilyen megoldás, hogy Outlook appból egy másodpéldányt futtassak a készüléken? 
 Nem szeretném a munkahelyi és a magán levelezést összekeverni.Köszönöm a segítséget  . .
- 

-B- senior tag XEH áprilisi frissítés elérhető. 
- 

MrChris nagyúr Tudja valaki hogyan lehet kikapcsolni azt a funkciót, hogy off képernyőnél fülest bedugva magától megjelenik a Samsung Music lejátszó? Nekem erre nincs szükségem, de nem találtam meg a kikapcs lehetőségét. 
 Köszönöm!
- 

Mercutio_ félisten 
- 

gerner1 nagyúr 
- 

Largo88 csendes tag válasz  Largo88

üzenetére Largo88

üzenetéreNa egy kis előrelépés, ha egy bizonyos ponton sikerül megnyomni a telefont fel éled a kijelző és mindent tudok csinálni. Kb az újlenyomat érzékelő felett kicsivel. Így le tudtam menteni mindent. Gondolom szalagkábel baj lehet, lehet filléres probléma, de már megrendeltem az újat. 
- 

djalmasi tag Hali. Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nem lehet beállítani, hogy adott szolgáltató fele (pl 30,70) ne tudjak smst kuldeni, de fogadni igen? Persze lehetne a figyeljek oda, de neha szenilis vagyok  20 as iranyba ingyenes vagyok, de most is magamra terheltem figyelmetlensegbol 300 Ft smst. 20 as iranyba ingyenes vagyok, de most is magamra terheltem figyelmetlensegbol 300 Ft smst.
- 

PirosHello senior tag válasz  Dr Bubo

üzenetére Dr Bubo

üzenetéreMegnézném, hogy pl. egy USB pendrive-ot felismer e. Ha nem, akkor a töltőcsatlakozó panelen az USB-C aljzat nem érintkezik rendesen, csak mozgatásra. [link] Itt 15e a csere, 30 perc és megvárható. Ha hosszútávon szeretnétek használni, akkor én egy akkucserével összekötném a javítást. 
- 

Marci112233 addikt Egy alap kontakt spré is csodákra képes. Én nemrég használtam az A52S 5G-nél merte elég koszos volt már a csatlakozónál, és azt hittem azért nem megy a gyors töltés, de mivel a spré full tisztára vágta a csatlakozót és úgy sem ment a gyors töltés derült ki hogy a kábel a bűnös. 
- 

- 

DrKapocs őstag A mai nappal hivatalosan is megváltam az A52s-emtől. Jó volt, szép volt, ennyi volt. Helyét egy Motorola Edge 30 Ultra vette át, 170-ért volt akciós az emagon. Nem lenne fair összemérni a két készüléket, így nem is tenném. Viszont... nem búcsúzok, ugyanis van egy másik is.  A fekete színűt adtam el, a zöld megmarad másodlagos készülékként. A fekete színűt adtam el, a zöld megmarad másodlagos készülékként.
- 

Dr Bubo MODERÁTOR Avn egy olyan problémánk, hogy az USB kábel nem megy bele teljesen a csatlakozóba, ezért nem is tölt, csak ha megfelelő szögben kézzel tartjuk. Próbáltam kipiszkálni, ha lenne ott valami, de nem jártam sikerrel. 
 Ha beviszem a Samsunghoz, vajon mennyit kérnek egy ilyenért? Helyben meg tudják oldani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Firmware letöltése
Firmware letöltése

Általában a reklámblokkoló megfogja az appban a reklámokat, csak ha néha valamiért kikapcsolom, és úgy felejtem, akkor szokott bosszantani.
 Általában a reklámblokkoló megfogja az appban a reklámokat, csak ha néha valamiért kikapcsolom, és úgy felejtem, akkor szokott bosszantani. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Meg induláskor naaagyon laaassú leeett. De általában nem a saját ikonjával indítom, hanem fájlkezelőből, és ott egyik probléma se jelentkezik.
 Meg induláskor naaagyon laaassú leeett. De általában nem a saját ikonjával indítom, hanem fájlkezelőből, és ott egyik probléma se jelentkezik. 

VLC hasonlóan jól használható.
 VLC hasonlóan jól használható. 

(se BL nem lett nyitva, bár nem tudom Samsungnál van-e rá gyári lehetőség, mint a Xiaomi-knál)
 (se BL nem lett nyitva, bár nem tudom Samsungnál van-e rá gyári lehetőség, mint a Xiaomi-knál) 
							 , mi lehet a probléma?
, mi lehet a probléma?