- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Krisztián12 #13596 üzenetére
Én biztos nem jelentkeznék be a fiókommal egy ilyen app-ba, ahogy nem is teszem, bejelentkezés nélkül használom. Ennek ellenére ugyanúgy nyomon követi mit nézek és dobálja fel a javaslatokat.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Krisztián12 #13596 üzenetére
Ennyire nem ismerem, nekem azért kellett, hogy háttérzenét hallgassak lekapcsolt kijelzővel és videók alatti hangsávot tudjak lementeni.
-
crok
nagyúr
válasz
Krisztián12 #13594 üzenetére
Ez a te topikod es ez a te osszefoglalod hozza
-
Krisztián12
tag
Nem az igazi egyik sem.. De köszi mindenkinek
-
Mercutio_
félisten
válasz
Krisztián12 #13591 üzenetére
NewPipe nálam rendben fut, háttérben is megy tovább a videó lejátszása
-
válasz
Krisztián12 #13589 üzenetére
-
Krisztián12
tag
válasz
razorka777 #13590 üzenetére
Az extended ugyanúgy akad..
-
razorka777
veterán
válasz
Krisztián12 #13589 üzenetére
A sima, vagy az extended?
-
Krisztián12
tag
Oké
Lent van ,de ez is akad... vagy valamit be kell állítani rajta esetleg? -
razorka777
veterán
válasz
Krisztián12 #13587 üzenetére
Ott van a hozzászólásomban.kattintható.
-
Krisztián12
tag
válasz
razorka777 #13586 üzenetére
Köszi
Linket tudsz küldeni nekem? -
razorka777
veterán
válasz
Krisztián12 #13585 üzenetére
A sima revanced nem, de az extended tökéletes.
-
Krisztián12
tag
Esetleg megy rajta bármi féle YouTube prémium mod? Mert android 13-og az asszonyén szépen müködik a hekkelt YouTube de enyémen már nem igazán.
Darabig megy utánna csak tölt... -
Krisztián12
tag
A game booster-t hogy lehet ki kapcsolni? Esetleg be lehete úgy állítani ,hogy az értesítési sávot/ gyorskapcsolókat kikapcsolni közben ,hogy ne lehessen lehúzni?
-
válasz
Krisztián12 #13580 üzenetére
Szerintem egy normális távolságból nézve a telefont, nem tűnik fel a különbség.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Krisztián12 #13580 üzenetére
Nálam is kicsit aszimetrikus, korábban volt egy Sony-m ott tök egyformán szólt.
-
válasz
Krisztián12 #13578 üzenetére
volt előtte egy X3Pro-m s ott a fenti hangszóró ugyanolyan hangosan szólt mint a lenti.
Itt kissé halkabb
Ha csak kicsit halkabb, az lehet amiatt, amit írtam, hogy más irányba néz, emiatt van eltérés a kettő közt, hogy sztereó hatás érdekében vissza van véve.
Meg Samsungnál van ez a hallásvédelmi hülyeség, ami szerintem a kínai telefonokat annyira nem érinti, hogy a fülhallgató rész hangereje korlátozva van, meg a fejhallgatónál is folyton akadékoskodik a hangerő miatt, esetleg ezt érzékelheted... Vagy tényleg sérült a füles rész nálad.Ugye volt gyári visszaállítás?
-
Krisztián12
tag
Most néztem YouTube-on Dolby videókat s közbe ki-be kapcsolgattam a Dolby-t
Igen van kis külömbség már észleltem ,de ez csak ennyi lenne?.. Nekem előtte volt egy X3Pro-m azon nincs Dolby viszont a sztereónál egyforma hangosan szólt mind a két hangszóró illetve ,ha jól emlékszem volt egy csúszka is ahol lehetett állítani meilyk hangszóró szóljon erősebben. Itt nem látok olyant. Szól mind a kettő csak a fenti halkabban. Ennek így kell szólnia? -
válasz
Krisztián12 #13573 üzenetére
Használtan vetted, ugye? A két hangszóró szemből nézve nagyjából egyforma hangerőn szól (a fenti nyilván kissé halkabb, mivel az szembe néz, az alsó meg oldalra, így marad nagyjából kiegyensúlyozott a sztereó hatás), ha nálad nem így van, akkor vagy koszos, ahogy a kolléga írta, vagy sérült, esetleg beázott, vagy valamit esetleg elállítottál.
A dolby atmos-tól egyébként nem lesz
hangosabb
egyébként, illetve nem ez a fő funkciója. -
Zssom
tag
válasz
Krisztián12 #13573 üzenetére
Nem lehet esetleg elkoszolódva?
-
Krisztián12
tag
A fenti beszédhangszóró hang erején nem lehet média hallgatásakor állítani? Igen karcsúnak látom azaz hallom ezt a dolby atmos-t.. Szinte csak sima beszédhangerején szól mint telefonáláskor
-
bul07
nagyúr
Szerintetek van rá mód hogy egy alkalmazást kétszer futtassak egyszerre
Ő lenne az
MOL Move [link]Hogy miért.
Mert van nekem egy fiókom és van öcsémnek.
Öcsém nagyon sokat tankol így VIP szinten van, én meg keveset így Green voltam utoljára.
Alapból az öcsém fiókjába vagyok bejelentkezve, de jó lenne kihasználni azokat a ingyenes dolgokat vagy kedvezményeket amit az én fiókomra adnak úgy hogy ne keljen ki be lépkedni a fiókok között. (Öcsém jelszavát nem is tudom) -
Krisztián12
tag
Játékgyorsító ikonját kilehet valahogy rakni?
Illetve kilehet kapcsolni az állapotsor lehúzását s minden értesítést játék közben? -
válasz
capriTomi #13564 üzenetére
Eszembe se jutott utánanézni
Általában a reklámblokkoló megfogja az appban a reklámokat, csak ha néha valamiért kikapcsolom, és úgy felejtem, akkor szokott bosszantani.
Meg induláskor naaagyon laaassú leeett. De általában nem a saját ikonjával indítom, hanem fájlkezelőből, és ott egyik probléma se jelentkezik.
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
Krisztián12 #13558 üzenetére
Zenére a Musicolet nevű appot használom már nagyon régóta, maximálisan meg vagyok elégedve vele.
Mivel filmeket nem nézek a telefonon, csak estleg azt, amit a kamerával felveszek, arra nem használok külön appot. Nem is tudom, hogy mivel játssza le - a gyárilag beépített cuccal nézem meg. -
válasz
Krisztián12 #13560 üzenetére
Én az MX playert használom vagy 10 éve (zenére is), de utóbbi időben sírba tesz a sok reklámmal...
VLC hasonlóan jól használható.
-
Krisztián12
tag
válasz
szaboi6512 #13559 üzenetére
Köszi
Egyébként közben rájöttem lejátsza a videót is csak nincs külön ikonja a videó lejátszónak
Zenét is szint úgy csak simán a fájlkezelő is ,csak ugyebár azért az nem olyan mint egy zenelejátszó app -
szaboi6512
őstag
válasz
Krisztián12 #13558 üzenetére
Vlc, Aimp pl.
De rengeteg fellelhető az áruházban. -
Krisztián12
tag
Sziasztok
Tegnap lettem boldog tulajdonosa egy ilyen mobilnak.
Kissé még ismerkedem vele.
Kérdésem az lenne milyen zene/video lejátszót érdemes használni rajta? ,mert alapból semmilyen videót "a kamerával felvetteken kívül" s zenét nem tudok lejátszani rajta. Spotify s YouTube Music nem játszik le ilyeneket -
bul07
nagyúr
válasz
zsizsef #13555 üzenetére
Olyan nincs hogy 100%-os már egy töltés is csökkenti a 100%-ot, nem hogy sok sok hónap használat sok töltések.
Az enyémbe is érik a csere
Régen 100%-ra töltés után ment 20-25percet a kijelző amikkor 99%-ra ugrott most, két három percÉn már veszítettem olyan 60percet az eredeti sok órához képest
(#13556) Marci112233
Én nem vettem észre érdemi különbséget egy vagy két sim között, pedig mostanában a térerő helyzet is romlott mifelénk
Ma is volt olyan óra hogy nulla páca volt a térerőnél, most meg kettő páca van. Éve két éve még simán fullos volt a térerő, nem tudom mi lett a helyi Telekom toronnyal -
brumicica
tag
válasz
Gabcsika #13535 üzenetére
A legtöbb készülék 2022 tavaszi/nyári. Saját tapasztalatból mondom, ha az eladó napi szinten használta intenzíven, dual simmel - még ha akkumulátorkímélő módban volt mindvégig, még akkor is sanszos, hogy előbb-utóbb elkezd csökkenni a kapacitás 2024-re. Én sajnos már megérzem a sajátomon. Ettől még nagyon szeretem, de használtan már nem venném meg.
-
Grg
tag
válasz
Daneee14 #13551 üzenetére
A második a "sürgősségi SOS" funkció miatt lehet. Az oldalsó gomb 5x-i nyomására segélyhívást indít a telefon. Ha be van kapcsolva ez az opció.
Bár ahogy nézem már javítottak ezen és az 5x nyomás után már el kell húzni a hívás gombot is, hogy ténylegesen hívást indítson. De zsebben összejöhet akár ez is.
-
Daneee14
tag
Sziasztok!
Érdemes, lehetséges a telefon akksiját cserélni, fél napot bír minimális használat mellett. Ha igen, bp-n hol?
Másik problémám, hogy folyamatosan tárcsáz a zsebem,legtöbbször a segélyhívót. Minden beállítást kipróbáltam már. Fólia okozhatja ezt? Vagy mi lehet a baj? Kijelző probléma?
Köszi előre is a segítséget! -
Gabcsika
tag
válasz
PirosHello #13542 üzenetére
Köszi az infót! Hajlok rá, hogyha úgy adódik, akkor megvegyem.
-
Bogyi007
veterán
Továbbra sincs bajom a telefonnal de akad egy furcsaság. A legutóbbi frissítés óta érezhetően megváltozott az értesítések nem is igazán a hangja hanem a hangzása. Ezt más is tapasztalta? A Dolby Atmos lehet az oka? Nem azt mondom hogy rossz lenne csak például éjszaka eddig nem zavart most meg nemegyszer felébredtem már rájuk mivel hangosabb és élesebnek tűnik...
-
PirosHello
senior tag
válasz
dragon1993 #13543 üzenetére
Tudom. Hangyányit. Szabad szemmel észre sem vehető. A DXOMark-on az A54 jelenleg a 122. helyen áll 107 ponttal, az A35 125. helyen 104 ponttal (cserébe viszont olcsóbb az A35 egy kicsit).
Van A34 a munkahelyemen, szemmel nem lehet megkülönböztetni az A52s fotó minőségét az A34-el készült fotó minőségétől ( A34 139. hely 92 ponttal, A52s 143. hely 88 ponttal).
Persze ha csak a fotó a prioritás, akkor nincs kérdés. Nekem már az A52s kamerája is bőven megfelel. -
dragon1993
őstag
válasz
PirosHello #13542 üzenetére
Kamera téren viszont gyengébb
-
PirosHello
senior tag
válasz
Gabcsika #13541 üzenetére
Szerintem (attól függetlenül, hogy meddig jönnek még rá frissítések) jól sikerült teló ez a széria. Kell egy kb. 20eFt-os akkucsere, és sokáig nagyon jó kis készülék marad. Én ennél a megoldásnál maradok még vagy 2 évig.
Ha a "refurbished"-ben benne van az akkucsere is, akkor szívesen ajánlanám bárkinek.
Ha frissítések szempontjából nézem és A-sorozat, akkor az A54 helyett az A35-öt venném, mert az már GG Victus+ üveges és ugyanaz a hardver, mint az A54-ben. Nem mellesleg 1 évvel fiatalabb. -
Gabcsika
tag
válasz
dragon1993 #13538 üzenetére
Értem, köszi! Szinte mindenhol, ahol felhasználói értékelést olvasok az A52s a nyerő az A54-hez képest.
-
DrKapocs
őstag
válasz
DrKapocs #13425 üzenetére
Tudom, hogy nem vettétek túl komolyan az aggályomat a 230Hz-es PWM érték kapcsán, de én mégis elmondanám a tapasztalatomat. Talán másnak is érzékeny a szeme, könnyen és gyorsan elfárad a készülék használatakor, után. Olyan baromi rossz érzés, mintha káprázna a szem, gyakran fáj, bevérzik, stb. Na ez a poszt nekik szól.
3 hét Motorola Edge 30 Ultra használat után mondhatom, hogy a szemem érdekében minden fillért megért a váltás. Igenis számít a 720 Hz és a DC dimming, bárki bármit mond. Óriási a különbség, legalábbis az érzékeny szem számára. Ha ezt korábban tudom, már régen túladtam volna az A52s-en. Én értem, nyilván nem egy kategória a két készülék, de aki hasonló tüneteket érez, ne habozzon. Adja el és váltson. Korántsem olyan jó kijelző terén az A52s, mint az hittem. Attól, hogy szép színes, ez még édeskevés. És élet van a OneUI-on túl is, pedig én is szerettem.
És nem, nem lehúzni akarom az A52s-t, megvan a másik, navigációra és másodlagos készüléknek megvan.
-
Gabcsika
tag
válasz
dragon1993 #13536 üzenetére
Kb. 60e. Asszonypajtinak. Örökre
Igen, persze néztem A54-et például, de azért ennek még Snapdragon-ja van és nem kell feltétlenül új készülék. Ettől függetlenül köszi az infót!
-
Gabcsika
tag
Érdemes-e szerintetek egy ilyen, de refurbished vagy használt készüléket 2024 tavaszán megvenni?
Köszi a véleményeket előre is!
-
Sziasztok!
Van arra valamilyen megoldás, hogy Outlook appból egy másodpéldányt futtassak a készüléken?
Nem szeretném a munkahelyi és a magán levelezést összekeverni.Köszönöm a segítséget
.
-
-B-
senior tag
XEH áprilisi frissítés elérhető.
-
MrChris
nagyúr
Tudja valaki hogyan lehet kikapcsolni azt a funkciót, hogy off képernyőnél fülest bedugva magától megjelenik a Samsung Music lejátszó? Nekem erre nincs szükségem, de nem találtam meg a kikapcs lehetőségét.
Köszönöm! -
Mercutio_
félisten
-
gerner1
nagyúr
-
Largo88
csendes tag
válasz
Largo88 #13486 üzenetére
Na egy kis előrelépés, ha egy bizonyos ponton sikerül megnyomni a telefont fel éled a kijelző és mindent tudok csinálni. Kb az újlenyomat érzékelő felett kicsivel. Így le tudtam menteni mindent. Gondolom szalagkábel baj lehet, lehet filléres probléma, de már megrendeltem az újat.
-
djalmasi
tag
Hali. Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nem lehet beállítani, hogy adott szolgáltató fele (pl 30,70) ne tudjak smst kuldeni, de fogadni igen? Persze lehetne a figyeljek oda, de neha szenilis vagyok
20 as iranyba ingyenes vagyok, de most is magamra terheltem figyelmetlensegbol 300 Ft smst.
-
PirosHello
senior tag
válasz
Dr Bubo #13501 üzenetére
Megnézném, hogy pl. egy USB pendrive-ot felismer e. Ha nem, akkor a töltőcsatlakozó panelen az USB-C aljzat nem érintkezik rendesen, csak mozgatásra. [link] Itt 15e a csere, 30 perc és megvárható. Ha hosszútávon szeretnétek használni, akkor én egy akkucserével összekötném a javítást.
-
Marci112233
addikt
Egy alap kontakt spré is csodákra képes. Én nemrég használtam az A52S 5G-nél merte elég koszos volt már a csatlakozónál, és azt hittem azért nem megy a gyors töltés, de mivel a spré full tisztára vágta a csatlakozót és úgy sem ment a gyors töltés derült ki hogy a kábel a bűnös.
-
-
DrKapocs
őstag
A mai nappal hivatalosan is megváltam az A52s-emtől. Jó volt, szép volt, ennyi volt. Helyét egy Motorola Edge 30 Ultra vette át, 170-ért volt akciós az emagon. Nem lenne fair összemérni a két készüléket, így nem is tenném.
Viszont... nem búcsúzok, ugyanis van egy másik is.
A fekete színűt adtam el, a zöld megmarad másodlagos készülékként.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Avn egy olyan problémánk, hogy az USB kábel nem megy bele teljesen a csatlakozóba, ezért nem is tölt, csak ha megfelelő szögben kézzel tartjuk. Próbáltam kipiszkálni, ha lenne ott valami, de nem jártam sikerrel.
Ha beviszem a Samsunghoz, vajon mennyit kérnek egy ilyenért? Helyben meg tudják oldani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy ruhás topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged