- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két EV mellett okostelefon is várható a Dreame-től
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Aki frissített One UI 6 & Android 14-re csekkolna egy Simple applikációra való bejelentkezést?
-
Breki
veterán
Na két hibát én is észrevettem a frissítés után.
1. Instagram videóknál megjelent ilyen csíkozódás.
2. Shanzam nem ismeri fel az Instagram zenéket, hiába indítom el mert ntha nem is keresne semmit, pedig eddig tökéletesen működött
De ez mindkettő lehet csak az Instagram applikáció hibája
Egyébb hibát nem fedeztem fel
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
gerner1
nagyúr
válasz
szaboi6512 #12492 üzenetére
Kevered a dolgokat.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Dr Bubo #12491 üzenetére
Műkodík a masik módszer is, csak nincs olyan régiókód (én, legalább is nem tudok róla) az OXM firmware -ben, amellyel aktív lesz. Váltani csak olyanra lehet, amelyet amúgy tartalmaz az adott firmware, ami készüléktípusonként eltérő.
De, ennél készüléknél plö XEH -ra használható (akinek mondjuk nincs ínyére a TMH, vagy stb..) ...
-
szaboi6512
őstag
válasz
szaboi6512 #12489 üzenetére
Nem tölti be a service menüt a *#0*# utasításra.
Service menüt akkor hogy tudom elérni?
Köszi -
GEPESZ66
veterán
Raktatok fel már hidrogél fóliát?
Mire kell odafigyelni?
Tegnap rendeltem A53-ra az Aliról. -
Bogyi007
veterán
Simple applikáció bármely variációban működik nálatok?
Nálam kuka mindkettő...
-
A frissítés óta mintha nem működne az AOD-nél az automatikus fényerő.
Más is tapasztal ilyet? -
gerner1
nagyúr
válasz
szaboi6512 #12479 üzenetére
Firmware -t kell cserélni. A mostani OXM -et ⇒OLE -ra.
Lehet úgy is (más topiktagok is alkalmazták így..), hogy nem kell újra belakni a telót , minden marad a helyén .
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Nem tapasztaltatok üzemidő gondot?
Nálam kb két hete kétharmada lett az üzemidő egyik napról a másikra. -
gerner1
nagyúr
válasz
szaboi6512 #12473 üzenetére
Többször volt téma. Az Összefoglalóban ott van ~2éve. Utolsó 'sor' ...
Az A52s esetében, az összes régebbi Android -on is megoldható volt. Másik tesóknál pedig, típus függő is volt... -nem mindegyiknél lehetett, vagy nem ezzel a módszerrel: aktíválni.
-
gerner1
nagyúr
válasz
szaboi6512 #12469 üzenetére
A gyári eddig is aktíválható volt.
Most, aki 14 -re váltott már, annak viszont egy picit várnia kell, mert jelenleg még nem elérhető a 14-es firmware, amellyel aktíválható (továbbra is az EU -ban használt OXM helyett, az OLE firmware..) .
-
bul07
nagyúr
válasz
szaboi6512 #12469 üzenetére
-
szaboi6512
őstag
Olyan jó lett az Android 14, hogy hívásrögzítő egy sem fér hozzá. A gyárit meg letiltották egy ideje...
-
D55
senior tag
válasz
gerner1 #12458 üzenetére
Erősen illene még azért pár főverzióval is megtoldaniuk, így hogy mégis csak kb. egy Honda Civic VTi vagy egy Logitech MX518 szintű élő legenda, a megfizethető szegmens sokáig utólérhetetlen (házon belül itt ugye még a mai napig!) királya lett ez a modell.
Mondjuk amúgy szomorúan látom mellé ahogy erre most rákerestem, hogy ilyen fontos tárgyi műemlékek elismerésének és megőrzésének ügyét a mai nem nagyon képviseli egyetlen komoly nemzetközi szervezet sem, illetve nemzeti jogszabályok között sem nagyon találtam hirtelen idevágó részt, ami esetleg a gyártókra ilyenkor plusz kötelességeket róna az érintett termékeik gazdáinak méltóbb kiszolgálására, amennyiben maguktól ennyi nagyvonalúságot nem jut eszükbe a saját leglátványosabb műszaki sikereik hosszabb felszínentartása ügyén sem gyakorolniuk
(Ha már említettem, pont az MX518 esetén legalább néhány relaunch formájában volt is erre azért pozitív példa) -
Trooper82
senior tag
A beégéstől félve kikapcsoltam az AOD-ot , de hiányzik.
Nem láttam, hogy sűrűn mozgatná a betűket. Vagy ott azért van mozgás ami esetleg nem feltűnő, vagy hagyjam kikapcsolva inkább a javításig szerintetek?
Azt tudom,hogy időnként változtatja a helyét de elég ritkán ahogy látom. -
bence1024
tag
Ez az új rendszer eddig abszolút rendben van!
-
Bogyi007
veterán
válasz
gerner1 #12426 üzenetére
Kétévente cseréltem a telefonjaimat de már erre a telóra is csak azért váltottam mert anyámnak épp kellett egy telefon és így a régit megkapta (Huawei P30 Lite - ami még ma is frankón működik), persze nem bántam meg a váltást, sőt ezt most egyáltalán nem tervezem cserélni. Amire én használom számomra tökéletes. Az hogy két évig még a biztonsági frissítések is jönnek rá az extra ajándék.
-
gerner1
nagyúr
Másik gyártó típusával (is!) ...
-
válasz
vodrosjozsi #12445 üzenetére
-
A Messenger app anomáliáival mi újság? A telefon frissítésével függ össze, vagy a Messenger app frissítésével?
-
mrbego
aktív tag
Hát nekem valahogy jobban bejött a korábbi lehúzható sáv elrendezése.
Illetve fura, hogy ez a panel fekete-fehér lett. Tudom, hogy a Beállítások menüben lehet szín témákat beállítani, de nekem az sosem tetszett amiatt, hogy a híváslista ikonjait is átállítja. -
-B-
senior tag
válasz
PirosHello #12435 üzenetére
És tényleg. Köszi!
-
gerner1
nagyúr
válasz
szaboi6512 #12432 üzenetére
Biztosan van valami 3rd party APP, de majd nyilatkoznak róla, akik eddig is ilyesmit használtak. Ugyanakkor, opciónak továbbra is ott van a gyári Samu.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Batistuta7 #12437 üzenetére
Nem. Amennyiben müxik megfelelően, akkor nincs szükség forgatásra, vagy stb ..
-
capriTomi
csendes tag
Nálam engedi az összes lehetőséget. Samsung Storeból frissítve a Good Lock és utána még külön frissültek a modulok.
Egyébként nálam is érezhetően fürgébbnek tünik a rendszer, de lehet hogy csak az animácók sebességén toltak. Mindenesetre nálam nincs semmilyen anomália annak ellenére, hogy a OneUI frissítét mindenféle wipe nélkül tettem fel.
-
Batistuta7
tag
Azokat kérdezem akik a beégéstől félnek. Ha jól eddig úgy működött hogy pixel shiftink hogy ha elfordított a kihelzőt és vissza akkor a pixelek mindig kicsit elmozdultak?
De mi van akkor ha valakinél eleve be sincs kapcsolva hogy elforgassa a kijelzőt ? Mint pl. nálam. Akkor elvileg nálam eddig se volt pixel shifting. -
-B-
senior tag
válasz
PirosHello #12433 üzenetére
Akkor várunk, hátha javítják.
Bár érdekes, hogy másnál meg jól működik most is. -
szaboi6512
őstag
Sziasztok!
Működő beszélgetés rögzítőt tud valaki android 14-re?
Köszönöm -
gerner1
nagyúr
Igen, a nagyobb tesókon is jelenleg ez a helyzet. Ez a modul, jelenleg csak korlátozott funkciókkal támogatja a One UI6 -t .
-
-B-
senior tag
Goodluck home up modult használja valaki?
Most tettem fel a 14-et és a task changer esetében már csak kétfajta verziót enged beállítani.
-
gerner1
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #12425 üzenetére
Erről jut eszembe.... - Akinek esetleg szempont az felírhatja. Ennek a 14 -es fw.release kiadásának a dátumától érkeznek még 2éven át biztonsági frissítések .
-
D55
senior tag
Nálam közben annyi update, hogy a néha előforduló döccenések is megszűntek amióta tegnap este nyomtam recovery-ből egy wipe cache-t és repair apps-t. Azóta mostmár így nekem is 100% fluid, ami kb. Android 12-n volt utoljára ennyire tavaly év végén
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Peterhappy #12422 üzenetére
Nálunk is van A33, az is tök jó lett ettől, bár eddig se volt vele gond.
-
Én az A33-m frissítettem két napja, egyelőre meglepően jól viselkedik a telefon, nekem abszolút kellemes csalódás. Sokkal rosszabbra számítottam, de csatlakozom azokhoz, akik tartanak a beégéstől.
Feleségem A52s-ére ma délelőtt mászott fel a frissítés. Ő egyelőre még nem tudta érdemben tesztelni.
-
stof
tag
Megoldás beégés ellen.(forgasd el a képernyőt)
ttps://www.youtube.com/watch?v=dP-R8HGyGCQ
Egyébként van egy GoodLock alkalmazás, amivel ki lehet kapcsolni a felső sáv ikonjait. -
zsizsef
senior tag
válasz
vodrosjozsi #12405 üzenetére
-
D55
senior tag
Megvan viszont az első bug
Vagy ez a "szinkorn" egy új fajta fájlrendszer lenne? -
D55
senior tag
válasz
gerigő #12414 üzenetére
Mivel közismertté vált hiba, ezért a Samsung biztosan nem kockáztat majd a javitás késlekedésével, ha tényleg ekkora veszélyt jelent a kijelzőkre. Egyszerűen nem éri meg nekik az, ha a fél világon ingyenes kijelzőcserékre kötelezik őket a különböző fogyasztóvédelmi hatóságok és a végén még olyan kijelzőket is cserélhetnek, amik nem is ettől, hanem esetleg korábbi szélsőségesen nem rendeltetésszerű használat miatt égtek be, csak majd leleményes emberek ráugranak a lehetőségre. Sokkal olcsóbb nekik egy soron kívüli javítást kiadni.
-
gerigő
tag
egyedül ez a pixel-shifting beégésvédelem kimaradása ami hosszútávon nem megnyugtató
...Na itt a lényeg!...vki végre ezt is leírja már. Ez senkit (pl. aki felteszi az új 6-ost) nem érdekel?
Gyors, gördülékeny, nem melegszik, akkuidő, minden ok...és majd ha beég a kijelző...?
... -
stof
tag
Nekem eddig pozitív tapasztalataim vannak. Nem melegszik, érzésre gyorsabb lett, az akku nem lett rosszabb. Ami negatív, a control center úgy néz ki mint egy 3 éves Huawei.
-
D55
senior tag
válasz
Balzsika47 #12407 üzenetére
Szia! Ha egy 5-20 hozzászólást visszaolvasol, akkor láthatod, hogy épp mindenki a Samsung fejét követeli, mert a frissítés letiltott a 8 CPU magunkból 18-at, a banki alkalmazásokban pedig fiktív külföldi átutalások jelennek meg az Open Society Fundationtől migránssegély közleményekkel, ami miatt nalunk is már hajnali 3-kor bejött egy BTR-rel a nappalink ablakán egy NAV különítménnyel ellátott TEK alakulat. Plusz a 112 zsebbőlhívása sem jó már, helyette most a 911 nyomódik be 5 percenként nemzetközi 2-es tarifán
(Csak viccelek persze, ha tényleg visszaolvasol, akkor láthatod, hogy a többség kifejezetten dícséri, egyedül ez a pixel-shifting beégésvédelem kimaradása ami hosszútávon nem megnyugtató)
-
válasz
Szia!
Egyelőre nekem is pozitív tapasztalataim vannak.
-
PirosHello
senior tag
válasz
Nekem érzésre gyorsabb lett, bugot még nem tapasztaltam.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Fent írtam, hogy nekem semmi gondom nincs, gyorsabbnak is tűnik, az akku idő is jobbnak tűnik.
-
Balzsika47
csendes tag
Sziasztok!
Akinek már egy 1-2 napja fent van az új frissítés, mik a tapasztalatai róla? Megéri frissíteni? Nem lassul tőle a telefon, vagy nem romlik az akku üzemideje?
-
-
stof
tag
Szokta valaki tükrözni a képernyő képét TV-re? Egy régebbi Samsung lapos TV-m van meg Telekom (TATUNG) box. Miket kell beállítani hogy működjön? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest