- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- iPhone topik
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
válasz
#35202114 #5518 üzenetére
Most erre mit mondjak... Nem vettem észre, hogy a 6os gyorsabb lenne mint az 5ös pedig sokkal több mindent tart a ramba a 6os. De erre vártam fél éve, hogy mikor lesz már 6os és mégis egy újabb rendszerről beszélünk még ha csak egy frissítésnek is tűnik csak. Egy idő után megunom a régebbi rendszert és az újra fáj a fogam ezért ha a 6ost megunom lépni fogok egy olyan felé amin újabb a rendszer. Még az is lehet, hogy egy alma SE lesz mert azon folyamatos a frissítés.
-
AliasB
senior tag
válasz
#35202114 #5513 üzenetére
Azt nem tudom mert én mindig rögtön frissítettem ahogy lehetett és ezt ajánlom is mindenkinek. Talán az alkalmazáskezelőbe ha megtalálod a frissítésért felelő alkalmazást a gyáriak közt és annak az adatait törlöd akkor elfelejti amíg újra rá nem nyomsz a frissítések keresésére.
-
szemesi69
addikt
válasz
#35202114 #5513 üzenetére
Gyári vissza állítás, és rögtön az elején leállítani az automatikus szoftver frissítést, de nyugodtan ráengedheted a 6.0.1-t, jó kis rendszer szerintem, de a döntés a tiéd, ha nem akarod, hát nem
Ha samsung fiókod aktiválod, akkor folyamatosan huhogni fog, hogy frissíts -
szemesi69
addikt
válasz
#35202114 #5485 üzenetére
Szia!
Típus hiba nincs igazán említésre méltó.
A root veszélyes téma, knox billenést okozhat, gari ugrik olyankor, még nem olvastam róla itt, hogy valaki megcsinálta volna, ha igen majd talán nyilatkozik róla.
Custom romról nekem nincs ismeretem, nem érdekelt soha, xda-n keress rá, ha érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest