- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
Esetleg próbáld újra odinnal feltenni, de az 5.0.2-t, hátha nem jön vissza lock, jobb ötletem nincs.
"Mikor kiírta ezt a hibát nem tudtam kikapcsolni. Egyedül download módba tudtam csak rakni.
A kikapcsoló gombra egyáltalán nem reagált." Itt szoft resettel valószínű ki lehetett volna kapcsolni, hangerő le+bekapcsoló gomb egyidejű nyomva tartásával. -
szemesi69
addikt
Szia!
Kiest leállítottad rendesen, mielőtt az odin-t megnyitottad? Feladatkezelőben mindenhol leállítva? Mert az bekavarhat, le kell lőni teljesen mindenhol, hogy véletlenül sem induljon autómatikusan. Én úgy csinálom, hogy megnyitom a feladatkezelőt, az indítás fül alatt letiltom teljesen, majd a futó feladatok között is leállítom minden összetevőjét, ezt nyugodtan megcsinálhatod, mert manuálisan tudod bármikor indítani. Ha ez mind megvan lehet indítani az odin-t lehetőleg rendszergazdaként, a többit jól csináltad.
Nem írtad le részletesen, gondolom odin elindít, betallóztad a a kicsomagolt romot a megfelelő helyre, aztán download módba tetted a telefont, hangerő le+home gomb+bekapcsoló gomb, majd rádugtad kábelen a pc-re, valamelyik com port szines lett, mert utána lehet indítani ha felismerte.
A végén mikor ki írta a hibát /firmware upgrade encountered an issue.
Please select recovery mode in kies and try again/ itt ki kellett volna kapcsolni, majd újra download mód a telefonon és megpróbálni még egyszer. Az oké, hogy a kies megcsinálta a vészhelyzeti helyreállítást, de le is zárolta, amivel még én nem találkoztam soha, így fogalmam sincs, hogy ezzel mit lehet ilyenkor csinálni. Ha esetleg a samsungot kérdezed, meg ne említsd, hogy odint használtál, mert a garid megvonják. Elég annyit mondani, hogy valamiért zárolta magát és nem fogadja el a samsung fiók belépést.Azt próbáltad, hogy mikor kezded belakni és kéri a samsung accountot, azt kihagyod? Át lehet ugrani, én is ki hagyom első belakás során. Esetleg később szoktam beírni ha szükség van rá, de volt, hogy egy évig sem használtam léptem be, mert nincs rá szükségem.
-
-
robyg
senior tag
Kiessel sikerült visszaállítani.
Viszont lezárt a teló a samsung accounttal.
Azt kéri jelenkezzek be a samu accountba,hogy feloldja:
Az eszköz rendellenes gyári visszaállítás miatt zárolva lett. Annak bizonyítására,hogy Ön az eszköz tulajdonosa,jelenkezzen be abba a Samsung fiókba,amelybe korábban már bejelenkezett az eszközről.
Beírom neki az azonosítómat meg a jelszómat de azt irja a feldolgozás meghiúsult.
Nem tudtok valami trükköt?
Hivjam fel a samsungot? -
AliasB
senior tag
Igen valószínű ezért nem szólt nekem. De reggel ránéztem és fel is telepítettem a frissítéseket. Jó nagy 345MB volt asszem. Előtte is tökéletesen működött a rendszer és most is. Az újítások pedig nekem tetszenek benne. Most még tökéletesebb a rendszer
ha lehet így mondani. Hová lehet ezt még fokozni
-
firka70
csendes tag
Egyébként valóban akadásmentesen lehet használni, egy nap kellett, mire belaktam, de most minden szükséges cuccot fel is pakoltam rá, még így is tökéletesen sima az üzem.
9-kor nyit a Voda, mindjárt át is sétálok hozzájuk. Jó választás ez a telefon, remélem én is hozzájutok egy megfelelő darabhoz.
-
Az a baj, hogy ezt a romcsere sem fogja megoldani. Régebbi Samsungokon a triangle away nevű program kellett, hogy eltüntesse ezt a jelzést, ugyanis ez pont arra szolgál, hogy a szoftveres piszkálás maradandó nyomot hagyjon a szerviz számára. Keress utána, hátha erre a telefonra is kijött már az említett progi!
-
ancsako
tag
Szia!
Kijelzőben van különbség: HD a qHD-val szemben. A hétköznapi szemnek nincs különbség (szerintem), csak az igazán "vájt" szemű kekeckedők tudnak belekötni.
Kamera 8 mp a 13-al szemben. Egyéb tekintetben ugyan úgy tud mindent a kamera. (effektek, panoráma selfie...)
ROM 16 Gb mindkettőben.
4 mag, 1.2GHzAz akksi az első gondolatokkal ellentétben szerintem meglepően jól bírja. A hétköznapi használatban a két készülék között nincs eget verő különbség. Mindkettő gyönyörűen akadás nélkül kellő sebességgel teszi a dolgát. Mindkettőn vannak különböző appok, egy sem okoz problémát.
A méretbeli különbségen nincs mit agyalni, az megvan!
-
Természetesen! Eltűnik az appok közül, felszabadul a helye a data partíción, és soha többet nem indul, nem frissíti magát, és ha egy másik programnak szüksége lenne rá, akkor hibajelzést fogsz kapni. Pl. nálam a gmaps le van tiltva, és bármelyik app használná a gmaps service-t, hibát kapok. Csak éppen a system partíción ott marad és bármikor vissza tudod állítani. Nálam az összes gyári Samsung app így van letiltva, meg pár google is ( összesen 36db).
-
szemesi69
addikt
És megérte elrontani? Ha volt gari az ugrott. Én a helyedben visszatennék egy gyári romot és elölről kezdeném. Sok helyen leszokták írni mit szabad törölni és mit nem. Neked sikerült olyant törölni amit nem kellett volna. Root megszüntetése nem oldja meg, mert kitöröltél valamit amit nagyon nem kellett volna.
-
Georgie1224
tag
Egy kis segítség:
A3 DUOSAmit különbséget felfedeztem:
S5 Mini DUOS:
+
50Gb dropbox
Vízálló 1m-ig
IP67 védelem
ujjlenyomat olvasó
1,5Gb ram
pulzusmérő
-
2,1Mp front kamera
nem írják, hogy lenne rajta gorilla glassA3 DUOS:
+
Gorilla glass 4
ANT+
-
1GB ramRöviden kb ennyi.
Ha az s5 mini duos-nál a +-ok nem érdekelnek, mert nem fontos(kivéve a ram) akkor inkább az a3 duos. -
Georgie1224
tag
Szia!
Az eddigi hozzászólók egyikétől sem láttam, hogy duo lenne neki.
Ebben sajnos nem tudok segíteni.
Viszont én is az S5 mini és az A3 között vacilláltam.
Végül az újabb telefon az anyaghasználattal meggyőzött és az újabb chipset-el.
Ráadásul szerintem jobb a kijelző is, még ha kisebb is a felbontása.
Persze ezek szubjektív vélemények.
Tárhelybővítés valószínűleg mindkettőnél ugrik a második sim kártya miatt.
Ez így döntetlen.
Már dobtam be többször is: gsmarena teszt
Itt a duo-ról többet írnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged