-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
válasz
batai15 #6119 üzenetére
Szia.
Ha melegszik akkor valami folyamat fut a háttérbe. Ha nem volt rootolva akkor egy gyári beállításra vissza is megoldja a problémát. Ha rootolva volt akkor viszont lehetséges, hogy a rendszerfájloknál is módosítva volt akkor pedig kell a teljes újratelepítés. Nem tudom hol vannak a gyári fájlok de valaki meg fogja írni szerintem -
AliasB
senior tag
válasz
batai15 #2903 üzenetére
De miből gondolod, hogy a samsungnál olyanok dolgoznak akik nem képesek a saját hardverükre optimalizálni az oprendszert de majd valaki aki nem ott dolgozik és nem is állnak a rendelkezésére az információk az majd tudja. Ugyan ezt senki sem gondolja komolyan
Amúgy meg ha valaminek növelik a teljesítményét az többet fog fogyasztani és jobban fog disszipálni is és a hő az elektronika legnagyobb ellensége ezért nem fogja addig bírni és ez nem fikció hanem tény amin nem fog változtatni senki agyszüleménye.
-
AliasB
senior tag
válasz
batai15 #2895 üzenetére
Én ezt máshogy gondolom mivel a gyártók jobban ismerik a saját portékájuk, mint a szomszéd Jóska aki belenyúlkál. Lehet húzni a teljesítményt viszont az akkor befolyásolja az élettartamot és a fogyasztást is és a disszipációja is megnő. Nem véletlen vannak úgy optimalizálva ahogy. Tudom mi a root jogosultság de azért köszi a felhomályosítást
a tiltó alkalmazásokat nem tartom jó ötletnek és a task killer szemeteket sem amik csak ártanak de hasznuk nincsen. A rootot arra használtam eddig, hogy eltávolítottam a gyártó által feltelepített de számomra felesleges alkalmazásokat. Persze előbb utána kell járni mi az ami törölhető és nem kell a rendszer működéséhez. De az új androidnál már nem kell ilyen "trükköket" alkalmazni mivel könnyen tilthatók gyárilag. Van ugyan ami nem de azok nem sok vizet zavarnak és nem éri meg a garanciavesztés miattuk.
-
AliasB
senior tag
válasz
batai15 #2892 üzenetére
Igen vannak ebben teljesen igazad van de a sok hulladék és rossz alkalmazással csak rontasz a helyzeten nem is kicsit. És ez az 5ös android annyira stabil, hogy hihetetlen. Egy nagyon jól eltalált rendszer és nem csak szerintem. Na de ha valaki olyanokat ír róla amik user error hibára utalnak az nagyon megtévesztő mindenki számára. Ha valaki elolvassa azt hiheti, hogy rossz a rendszer. Én meg leírtam, hogy valójában az eddigi legjobb csak tudni kell használni (mint minden mást is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest