Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ancsako
tag
válasz janeszgol #36 üzenetére
Persze, szuper lenne végre egy jó áron kezdő, jó készülék...
Nőként mondom, a 4,5 nem rossz, ám valahogy mindig növekszik a készülék, ahogy cserélek... sosem maradok ugyan abban a kategóriában, igyekszem feljebb lépni.
Én nem szeretek már szolgáltatós készüléket venni. Sokkal több a gyárilag telepített szolgáltatós app, ami rendszerint tök felesleges sajnos. Ráadásul jelentősebb árkülönbséget csak az előfizetésnél lehet látni. Ha kártyásan venném, akkor 2-3 ezerrel kevesebb csupán mint a független. Akkor meg minek vennék hálózatfüggőt?
Én megnéztem élőben, és őszintén szólva nagyon tetszik! Már a neten kiszemelve is szerelem volt első látásra... Az ára miatt még kéretem magam...
Jelen pillanatban T-os S4 minit használok, kétszer volt szervizben, kb. 6 hónapos... egyetlen független samsungom sem járt sosem szervízben.Galaxy Note 8, Galaxy watch, Galaxy buds
-
ancsako
tag
válasz RaveForce #40 üzenetére
Egyet értek, sírás, meg formapocskondiázás... mert milyen formavilág kellene egy telefonnak??? Falevél formája legyen? Tégla, persze, mind az. Csak vékonyabb/vastagabb, kerekített/szögletes... stb
Ha lenne per pill felesleges 90 e forintom, már szerdán a kezemben lett volna!Galaxy Note 8, Galaxy watch, Galaxy buds
-
ancsako
tag
válasz Georgie1224 #227 üzenetére
Szia!
Új előfizetéssel/kártyával vetted? Vagy meglévőhöz?
Flottás lévén nekem a legnagyobb problémám a telefonnal kapcsolatban a nano sim. Sajnos cseréltetni kellene a kártyát, ami flottában igen nehézkes, mert nem az én nevemen van, hanem egy családtagén.Galaxy Note 8, Galaxy watch, Galaxy buds
-
ancsako
tag
Igen, azt tudom hogy lehet vágni... a voda-nál kérdeztem, és azt mondta a srác, hogy levágja ha kell, ám ha nem sikerül akkor sim csere így is-úgy is. És ettől félek. Mert ha elcseszi, akkor végig kell járni a bürokrata útvonalat...
Galaxy Note 8, Galaxy watch, Galaxy buds
-
-
ancsako
tag
Én megtettem!
Megrendeltem, nem engedte a kuponkódot, mondván: csak készleten lévő termékre. Itt fel is hívtam az ügyfélszolgálatot, ahol is megkérdeztem, hogy ha teljes áron rendelek, megjön 4-e előtt, átvételnél érvényesíthetem a kuponom? Válasz: igen!
Így is történt, tehát nem elméletről beszélek! Megrendeltem teljes áron, átvettem kuponnal.Galaxy Note 8, Galaxy watch, Galaxy buds
-
ancsako
tag
Egy dolog ami miatt elkeseredtem kicsit: nem prémium kategóriás a termék. Ezt mondjuk nem is értem.
-
ancsako
tag
Regisztrálod a készüléked a samsungon, ahol kapsz tőlük +12 hó garit. Ha prémium kategóriás a készülék, jár hozzá a Prémium Assistance szolgáltatás, mely keretén belül ha bibis a teló, akkor érte mennek-szervizelik-visszahozzák. Mindezt akár 24 órán belül, ha elég közel vagy. Ha távolabb, akkor is hamar megy, kb 3 nap. Nyilván nem az a terv, hogy szervizbe jöjjön menjen a készülék, ám én így jártam az S4 minivel, és jó hogy nem Te mászkálsz a pénzedért, hanem házhoz jönnek.
-
ancsako
tag
Igen, szerintem az ügyfélszolgálaton nagyon sok múlik! Nyúzni kellett volna a témát! Megrendeled, érte mégy, legfeljebb nem veszed át, ha nem stimmel! Én is rákérdeztem, hogy ha nem klappol minden, és nem akarom teljes áron megvenni, akkor mi van? Azt mondta, hogy akkor nem veszem át! Jogomban áll elállni a megrendeléstől!
-
ancsako
tag
5 nap, 20 óránál tettem töltőre, akku 28 %-on.
Normál napi használat, a wi-fi nincs non-stop bekapcsolva, de (nekem) felesleges is. Ha kell bekapcsolom, ha szükségtelen, akkor ne merüljön, kilövöm.
A saját napi használatos app-ok rajta vannak, minden hibátlanul fut. Független, így én most elkerültem a Telenor saját kis appjait.Galaxy Note 8, Galaxy watch, Galaxy buds
-
ancsako
tag
válasz Zoroaszter #345 üzenetére
A telefon hibátlan, én 1 hónapja vettem. Maga a tökély!
Ne vásárolj sufni gsm-nél! Csak valamely közismert nagy cégnél: Edigit, MediaM... hasonlók. Velük tutira okés minden, és tudod a telefont a samsungnál regisztrálni! A szürke importosokat nem tudod.Galaxy Note 8, Galaxy watch, Galaxy buds
-
ancsako
tag
A kijelző tökéletes, szerintem aki nem kifejezetten keresi a kákán a csomót, az tuti nem talál benne kivetnivalót! Én nem keresem, de véletlenül sem találtam benne hibát!
Az üzemidő nálam nagyon jó, van hogy 5-6 nap is belefér a szolid használattal. De 3 napnál kevesebbet még sosem ment egy töltéssel.
Gorilla Glass is megvan!Mindent egybe vetve én még telefonnal az elmúlt 6 évben még nem voltam ilyen elégedett! Éves, sőt volt hogy féléves csere mellett...
Nekem egy álom! Imádom!Galaxy Note 8, Galaxy watch, Galaxy buds
-
ancsako
tag
válasz Georgie1224 #416 üzenetére
Az üzemmódoknál nekem 10 beállítási opció jelenik meg, köztük a HDR is!
-
ancsako
tag
válasz tylerszeged #463 üzenetére
Mi volt a kérdés?
Itt mi szerintem úgyis ezt ajánljuk majd Neked!
Iphone itt nem játszik...Galaxy Note 8, Galaxy watch, Galaxy buds
-
ancsako
tag
Szia!
Kijelzőben van különbség: HD a qHD-val szemben. A hétköznapi szemnek nincs különbség (szerintem), csak az igazán "vájt" szemű kekeckedők tudnak belekötni.
Kamera 8 mp a 13-al szemben. Egyéb tekintetben ugyan úgy tud mindent a kamera. (effektek, panoráma selfie...)
ROM 16 Gb mindkettőben.
4 mag, 1.2GHzAz akksi az első gondolatokkal ellentétben szerintem meglepően jól bírja. A hétköznapi használatban a két készülék között nincs eget verő különbség. Mindkettő gyönyörűen akadás nélkül kellő sebességgel teszi a dolgát. Mindkettőn vannak különböző appok, egy sem okoz problémát.
A méretbeli különbségen nincs mit agyalni, az megvan!
-
ancsako
tag
válasz tylerszeged #481 üzenetére
Szerintem nem fogod megbánni! Én személy szerint kb. másfél hónapig matattam a neten kutatómunkát végezve, és örülök hogy végül ez(ek) lett a vége. A3 és A5 remekül összerakott két készülék, mind hardver, mind szoftver tekintetében.
-
ancsako
tag
Nekem volt xperiám, nem szerettem, így jelenleg az a véleményem, hogy jöhet bármilyen "csoda" onnan, engem az nem fog érdekelni.
Nekem csinált pl. olyat, hogy be volt állítva egy csengőhang, ami egy darabig működött is, aztán egyszer csak más hangon szólalt meg. Teljesen önállóan. Ezt jó sokszor eljátszottuk.
Egyébként sokan istenítik a fényképezőjét az xperiak-nak, én láttam oly gyötrelmesen sz@r képeteket Z1-el, hogy jajj. Na mindegy...
Én (hangsúlyozom ÉN!) azon emberek közé tartozom, akik megbecsülik a készüléküket. Ezért nekem mindig van valamilyen tok rajta, nyilván ez nagyban ízlés kérdése, hogy kinek mi tetszik. Az ebay-en rengeteg opció van. Létezik olyan slim clear szilikon, amit szinte észre sem veszel, hogy rajta van. Tökéletesen víztiszta, és valóban hajszál vékony. Így nincs karc, nem is lesz. Nekem HeadCase tokjaim vannak, nekik van szilikon is, és van kemény "hátlap" tok is. De a Nillkin is nagyon igényeseket csinál.
A tok megérkezéséig én is "pucéron" használtam, kb. 2 hétig. Semmi karc nem lett rajta. Recsegés, hézag, összeszerelési hiba sehol nincs a készüléken.
Fülhallgatóra még nem volt szükségem, így egyelőre ki sincs bontva a csomagolásából.Ja, és azért is akartam rá mindenképp tokot, mert az viszont nagyon zavart, hogy az első amit leteszel az asztalra, az a kamerája, mivel kiemelkedik. Na ettől kikészültem. A tokba gyönyörűen belesimul.
[ Szerkesztve ]
-
ancsako
tag
válasz tylerszeged #524 üzenetére
Isten hozott a rajongók "táborában"!
Pár napig tutira nem lesz baja zsebben tok nélkül, de persze semmit ne társíts mellé! Én is kénytelen kelletlen tok nélkül használtam, raktam táskába míg megjött... fólia most sincs rajta, mert nem szeretem, és eddig hibátlanul karcmentes!
A nano sim-re van megoldás, van már sim adapter. Én ebay-ről rendeltem, valami 5-600 Ft volt. Így ha bármi probléma van, akkor is áthelyezhető bármely tipusba, mert van mikro- és normál sim adapter is a csomagban.
A kihangosításhoz nem tudok hozzászólni, én ilyet nem tapasztaltam még.
Milyen kéz nem látszódik?
-
ancsako
tag
válasz tylerszeged #526 üzenetére
Jaaaa, vagy úgy! Hát, elvégre erre tervezték! És hogy tetszik a tenyérmutogatós exponálás?
-
ancsako
tag
válasz tylerszeged #528 üzenetére
Van egy olyan opció, hogy nem az exponáló gombot (ikont) pöttyinted, hanem a kezedet (tenyered) kellő szögben a telefon elé tartva 2 vagy 3 mp visszaszámlálás után önállóan exponál.
-
ancsako
tag
válasz tylerszeged #532 üzenetére
Nos ez is egy jó kérdés...
HOME+Power gomb egyszerre, majd hallod az exponáló gombot. A galériába menti külön screenshot mappába.
-
ancsako
tag
válasz tylerszeged #534 üzenetére
Alant szemesi69 kolléga ajánlása is remek, csak azt előtte engedélyezned kell: beállítások-eszköz-mozdulatok és gesztusok-felvétel tenyérhúzással.
-
ancsako
tag
válasz Dexter-2000 #563 üzenetére
Hát, nem tudom milyen sok bajra gondolt az a "jóember", de ha szétnézel itt, szerintem senkinek nincs baja ezzel a telefonnal! Hosszú évek óta a legjobb, ami a kezemben volt! Átlag fél-1 éves telefoncserét tekintve.
-
ancsako
tag
...hát nem tudom... majd mindnek megvan a gyári megfelelője, és (szerény véleményem szerint) jól működnek. Ezeket én nem tenném fel, mert csak plusz helyet foglalnak, ha a gyári megfelelője is remekül működik.
- ébresztőóra. szerintem hibátlan, jól testre szabható
- képernyőzár... a gyárival mi baj???
- tárcsázó... ???
- gyors tárcsázó...Ne érts félre, nyilván a Te készüléked, csak nem értem.
És miért jó a fekete háttér? Én szeretem, hogy szép mindenhol, bárhová lapozok. Értem én, védi a pixeleket... de normál használat mellett mennyi az esélye, hogy amíg ezt a készüléket használod, pont e miatt kellene szervizelned/cserélned/kukáznod?Galaxy Note 8, Galaxy watch, Galaxy buds
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 97%, Megkímélt, Vodofone-os, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Iphone 15 Pro eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 91%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest