- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
azimut
aktív tag
válasz
the.odzsy #12058 üzenetére
Fw-t akkor frissíts, ha már van rom rajta. Szerintem a mountolást majd elvégzi valamelyik rom, már ha megpróbálkoznál egy alternatívval (az egyik legkisebb méretű a Havoc), én legalábbis így emlékszem, amikor kissé szétcsúszott egy romfrissítésem és az összes létező hibaüzenetet megkaptam. A többi (usb kábel, letöltés) rendben?
Amúgy helyzetjelentéseket kérünk
-
vargalex
félisten
válasz
the.odzsy #12058 üzenetére
OF-ből a belső tárhelyet nem tudod formázni és utána mount-olni?
Bár, ahogy írod, a partíciós táblával lehet valami, ha telepítés közben valamilyen partíciót nem tud mount-olni. Nem nézted, hogy melyik partíció az?Ha végképp nem megy, meg lehet még próbálni EDL módban.
-
azimut
aktív tag
válasz
the.odzsy #12048 üzenetére
Namégegyszer: Orange Fox 11 van rajta? Biztos, ami biztos, flasheld fel még egyszer az innen letöltött OrangeFox-R11.0-Stable-lavender.zip-et a meglévő OF segítségével.
Format data, meg a csomó wipe. Próbálkozz néhány alternatív rom felrakásával: Pixel Experience, CrDroid Lineage Os, stb. Nem ezekre akarlak rábeszélni, legalább bekapcsolás szintjéig próbálkozz.
Csak sejtés, de szerintem most nincs használható firmware-ed. Ezenkívül nekem többször problémát okoztak (7-es kód) a munkahelyemen letöltött rom .zip-ek, csak az otthon letöltött fájlok működtek (korlátozás?). Eleve gyanús a lassú letöltés is. Gyári USB kábeled van? Egyszer nekem gondot okozott egy másik madzag, azóta kuka.
Működő alternatív rom esetén próbálkozz fastboot flash-el. A "falhozvágomatelefont" korszakon már többször átestem, Gloob, Szunyi77 és G48 kollégák segítettek át a nehézségeken. (Áldassék a nevük
)
-
Gloob
addikt
válasz
the.odzsy #12021 üzenetére
Próbáld meg az alap androidos jelszót
password
Ha ez nem megy, akkor OrangeFox alatt is data format. Sajnos mást nem tudok mondani. Nem volt beállítva valami jelszó, pin kód vagy az a huzogatós jelkép? Amikor nálam a TWRP sz@rakodot azzal, hogy titkosította a data-t, akkor egyszerűen lecseréltem OF-re adb parancssorból, és megoldotta. Igaz, én nem formáztam a data partíciót TWRP alól.
Az OrangeFox-ot zipből tetted fel? Ha igen, akkor felment vele együtt egypár dolog. Az OF-ben van olyan lehetőség is, hogy törli a beállított jelszót is elméletileg. (soha nem használtam) Meg lehet próbálni. Rosszabb már nem lesz. -
azimut
aktív tag
válasz
the.odzsy #11995 üzenetére
Ez érdekes, a rom vagy eu, vagy global. Ehhez képest a firmware CN, tehát kínai verzió. Itt rendet kéne vágni, javaslom mindenütt a global verziókat telepíteni. (fw: QFGMIXM)
Tájékoztatásul: QFGMIXM=global, QFGINXM=India, QFGCNXM=Kína, QFGEUXM=Európa. Gondolom, hogy a különbségtétel az eltérő szolgáltatói frekvenciák miatt van, vagy mi a szösz. Ettől függetlenül mindegyik működhet mo-i környezetben is.
A MIUI romok ha jól tudom egyből pakolják a firmware-okat is. Custom install esetén megmarad a korábbi MIUI fw, nem nyúlnak a fw-hez, ennek ellenére én a crDroid telepítésekor a legújabb stabil fw-t (global) kézzel hozzáteszem. Bocs, nem mindent értek 100%-osan, ezek csak olyan saját tapasztalatból származó laikus képzelgések.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged