Új hozzászólás Aktív témák

• azimut

aktív tag

válasz Gloob #6681 üzenetére

Már próbáltam, a fájlrendszerre sem ismertem rá, ezért voltak a korábbi vinnyogásaim. Követtem az xda leírást: "Format System/Vendor/UserData/Cache if you are coming from Pie ROMS". Nicht data format. Viszont gappshoz minden létező mountot bejelöltem, ekkor vált hiba nélkülivé a telepítése. Ha lesz stable verzió, és kitaposott ösvény (pl. értelemszerűen egy hindi nyelvű videó) tisztán fogok telepíteni, becsszó.

Szergely86: valóban béta, néhány beállítást nem találtam. A gyorsaságot úgy értem, hogy tényleg 0 a gondolkodási idő. Akkuidőről fél óra után még nincs mit mondanom. 15 parancsikon cakkpakk, tök üres az egész. első lépések egy perc, semmi felesleges hókuszpók, persze nagy része kihagyás. Na jó, te vagy a közkívánat:

0. lépés: OrangeFox recovery 10.02-re frissítés, a felajánlott firmware-ok közül a legfrissebb global: V10.3.10.0.PFGMIXM flash,
    1.: CrDroid 6.0 (október 22-i javított, és béta) és gapps (vigyázat, béta, android 10) bemásolása a (pl) Download könyvtárba,
    2. Még egy megjegyzés: CrDroid 5.8 van fenn, ebből recovery újraindítás.
    3. OrangeFoxban dalvik/cache/system/data wipe, majd CrDroid 6.0 flash, izé, egy percen belül fent van....
    4. Mount: minden (én az usb storage-t és az sd card-ot kihagytam.
    5. Gapps install, ez több idő, mint maga a rom.
    6. System reboot, enjoy.

Bocs a fél angolért, így egyszerűbb. a rendszer 99%-ban magyar, pár lényegtelen beállítás esetleg szuahéli.

Korábbi hozzászólóknak: duplakopp tuti. Még a proxyra leszek kíváncsi, ehhez fogadnom kell pár hívást.

Új hozzászólás Aktív témák