- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
azimut
aktív tag
Már próbáltam, a fájlrendszerre sem ismertem rá, ezért voltak a korábbi vinnyogásaim. Követtem az xda leírást: "Format System/Vendor/UserData/Cache if you are coming from Pie ROMS". Nicht data format. Viszont gappshoz minden létező mountot bejelöltem, ekkor vált hiba nélkülivé a telepítése. Ha lesz stable verzió, és kitaposott ösvény (pl. értelemszerűen egy hindi nyelvű videó) tisztán fogok telepíteni, becsszó.
Szergely86: valóban béta, néhány beállítást nem találtam. A gyorsaságot úgy értem, hogy tényleg 0 a gondolkodási idő. Akkuidőről fél óra után még nincs mit mondanom. 15 parancsikon cakkpakk, tök üres az egész. első lépések egy perc, semmi felesleges hókuszpók, persze nagy része kihagyás. Na jó, te vagy a közkívánat:
0. lépés: OrangeFox recovery 10.02-re frissítés, a felajánlott firmware-ok közül a legfrissebb global: V10.3.10.0.PFGMIXM flash,
1.: CrDroid 6.0 (október 22-i javított, és béta) és gapps (vigyázat, béta, android 10) bemásolása a (pl) Download könyvtárba,
2. Még egy megjegyzés: CrDroid 5.8 van fenn, ebből recovery újraindítás.
3. OrangeFoxban dalvik/cache/system/data wipe, majd CrDroid 6.0 flash, izé, egy percen belül fent van....
4. Mount: minden (én az usb storage-t és az sd card-ot kihagytam.
5. Gapps install, ez több idő, mint maga a rom.
6. System reboot, enjoy.Bocs a fél angolért, így egyszerűbb. a rendszer 99%-ban magyar, pár lényegtelen beállítás esetleg szuahéli.
Korábbi hozzászólóknak: duplakopp tuti. Még a proxyra leszek kíváncsi, ehhez fogadnom kell pár hívást.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GTA VI
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest