- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
guyver
senior tag
válasz
Benoe77 #4868 üzenetére
Okkal azért, mert megtehette volna, hogy ennél jobb fej lesz a Pebble tulajokkal, hisz kis befektetéssel, amit szerintem egy ekkora cég megengedhetett volna magának, támogathatott volna továbbra is minket. Mi is jól járunk, ők is, hisz ezzel a lépéssel bizalmat szerzhettek volna felénk. Ebben az esetben én és sokan mások is nagy eséllyel váltottak volna fitbit órára a jövőben (persze ha nem hulladékot csinálnak, de az már az ő rossz lépésük lenne). De így, hogy bár a pebble a hibás, de ők meg már sz*rnak ránk, azokra, akik ezeket az órákat szerették és a fitbit valószínűleg hasonló órákkal jön a jövőben, biztos én is hasonlóképpen viszonyulok hozzájuk és tajtam kívül sokan mások is. Ki van kiért??? Majd akkor meg vakarják a fejüket, hogy miért nem vesznek annyi órát tőlük, mint anno a Pebble-től.
De nem?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Benoe77 #4868 üzenetére
Igazából itt "szokás szerint" a média szenzációhajhász címei és stílusa miatt van ennyire erősen negatív vélemény. Mert ha szépen kiírták volna, hogy a Fitbit megvette a csődbe ment Pebble szoftverfejlesztő részlegét, akkor senki se anyázná a Fitbitet. De az ugye nem hoz elég kattintást
-
-
-
válasz
Benoe77 #4474 üzenetére
Bocsi a dupláért:
Most leszedtem az összes watchface-t és az összess appot, és elkezdtem egyesével visszarakni: most a TrekV3-nál akadt ki először (app-ot még nem is raktam fel), de már nem hiszem, hogy bármelyik app vagy wf hibája lenne. Valószínűleg az androidos app bugos: -
válasz
Benoe77 #4444 üzenetére
Hát szerintem ez nem attól függ hogy wf app e, hanem igényesség kérdése. Bár megértem, hogy ha már ingyen csinált valamit, akkor nem akar költeni valami egyszerű webtárhelyre (azért hozzáteszem, hogy ilyesmit manapság egy pizza árából lehetne kapni 1 évre, és akkor nem tiltják le pl. 5000db látogató után, de mindegy). Szóval ingyenes app esetén nem akarom szapulni a fejlesztőt, örüljünk hogy dolgozott rajta.
Ha viszont fizetős az app, akkor szánalmas a megoldás eléggé.
-
-
peanar
senior tag
válasz
Benoe77 #4258 üzenetére
Régebben (a 4.0 frissítés előtt) úgy volt, nekem is sokkal jobban kezelhetőbb, praktikusabb volt úgy!
Most kicsit erőltetettnek érzem, tartom (persze ez csak az én szerény véleményem) hogy a fel gomb megnyomásával a lépésszámaimmal illetve az alvási időmmel kell szemeznem, holott engem az nem érdekel! A telefonon a pebble appban e funkció kikapcsolása után sem tűnik el ez az opció az óráról, akkor egy szép hosszú szöveggel találkozunk, hogy aktiváld a Health funkciót amennyiben szeretnéd monitorozni a fentebb említett dolgokat...(#4257) doongoo
Engem sajnos megszívatott. Igaz, a megoldás rém egyszerű, csak ha az ember nem ér rá a neten lógni (mint ahogy én sem) akkor sokáig tarthat a megoldás kulcsának a megtalálása.
No nem baj, most már ezt is tudjuk -
-
-
doongoo
addikt
válasz
Benoe77 #3147 üzenetére
Annyira azért nem rossz, de az akksiidő
Az újdonság ereje, próbálkozás, letöltések, stb. reggel 6-tól este 7-ig lemerült 19%-ra. Meglátom, hogy ma mit hoz, próbálom kevesebbet próbálgatni és csak használni, amire való (úgy, mint a pebble-t is)
amiben egyértelmű az előnye a pebble-lel szemben az android wear-nek:
- a watchfacek sokkal látványosabbak (igazi órának látszik)
- google hangvezérlés (pl. "OK, google milyen az idő Szombathelyen?" és már jön is a találat)hátránya eddig:
- akksiidő
- ebben a zuhanyzás sem igazán ajánlottFunkciókban az én igényeimet mindkettő ki tudja elégíteni: telefon funkcióinak kapcsolgatása óráról, híváskezelés óráról, fényképező kezelés óráról, zenelejátszás vezérlés óráról, aktivitás-figyelés, jegyzetelés, lista-kezelés, ébresztő, stb.)
Mindezen tapasztalatokat egy LG Watch Urbane-nal kapcsolatban írom
-
Ateszpapa
addikt
-
-
-
válasz
Benoe77 #1994 üzenetére
Az én hozzászólásom nem jöhetett volna létre a Te éleselméjű és lényeglátó hozzászólásod nélkül, amelyben olyan fontos alapigazságokat világítottál meg a számunkra, mint például hogy
1.) az új óra (ami korábban nem is létezett) vízállósága (idézem) "Nem romlott, hanem eleve ilyenre tervezték" (!!!);
továbbá
2.) megnyugtattál minket, hogy nem kell aggódni, mert a régebbi modellek "maradnak továbbra is olyannak, amilyennek azokat tervezték", nem fogják szándékosan, utólag elrontani őket.Ismét hálásan köszönöm ezeket a döbbenetes, revelatív erejű kijelentéseket, amelyekkel rátépted vaksi szemünket a rögvalóságra, és amelyek nélkül továbbra is fogalmatlanul kéne botorkálnunk a szellemi sötétségben.
Köszönet érte! -
válasz
Benoe77 #1986 üzenetére
"Nem romlott, hanem eleve ilyenre tervezték."
"A régiek maradnak továbbra is olyannak, amilyennek azokat tervezték."Köszönjük, Captain Obvious, ez egy nagyon okos és hasznos válasz volt!
Annyira volt értelmes, mint Galla Miklós jelenete, a Nagy Vonatrablás:
Műsorvezető: Ha megengedi, azért néhány kérdést feltennék a vonatrablással kapcsolatban.
Sir Harold: Hogyne! Éppen ebben az ügyben nyomozunk. De egyvalamit szeretnék rögtön az elején tisztázni: annak ellenére, hogy vonatrablasról beszélünk, valójában egyetlen vonatot sem raboltak el. Tudom, ez első hallásra ellentmondásosnak tűnik, hiszen az újságokban mindenütt az áll, hogy vonatrablás, és közben meg az összes vonat megvan.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Benoe77 #1986 üzenetére
Attól még, hogy más irányvonal a hasznos és jó dolgokat megtarthatták volna...
- vízállóság
- üzemidőEz olyan kettős érzetet kelt bennem, mivel ez a legdrágább termékük elvárnám, hogy mindent tudjon amit tudhat, mert most számomra egy Pebble Steel értékesebb mint a Round annak ellenére, hogy az utóbbi a drágább.
Persze értem a te és az ő nézőpontjukat is, hogy más céloznak meg ezzel és remélem, hogy megtalálják a célközönséget, mindenesetre a jó support miatt és a store miatt összejöhet.. Hajrá!
De jómagam nem tartozok ebbe a célközönségbe -
válasz
Benoe77 #1862 üzenetére
Úgy érted ezt a 8 slot kérdést, hogy a fekete-fehér Timeline érkezése azt a korlátot is fel fogja oldani vagy azt már ettől elkülönítve értetted?
Egyébként szép ez a Timeline meg az animációk is fainak, de én nem érzem, hogy erre nekem olyan nagy szükségem lenne (persze ettől független azonban frissítem majd rá a firmware-t, már csak az újdonság varázsa miatt is).
Nem értem miért jó, hogy az előttünk lévő napunkat előre-hátra böngészhetjük (biztos nem vagyok eléggé üzleties beállítottságú vagy nem tudom), ugyanis ha már úgyis állítok be időemlékeztetőt valami jövendőbeli eseményhez, akkor azt azért csinálom, hogy automatikusan értesüljek róla majd a megfelelő pillanatban, addig meg nem akarom semmi felületen sem pörgetni és nézegetni őket.
Ha mégis át akarom nézni, hogy mégis milyen eseményeim vannak, akkor telefonon megnyitom a Naptárat és akkor és kényelmesen nagy képernyőn láthatom akár az egész hetemet is. -
válasz
Benoe77 #1866 üzenetére
Igen, márciusban írták:
Our plan is to update Pebble and Pebble Steel to the latest version of the operating system—including timeline and unlimited apps—later this year. While we don’t have an exact timeframe to share yet, rest assured that it’s a leading priority for the software team. As always, we’ll share new developments as they happen.
For now, keep us posted on Facebook, Twitter, Reddit, our Forums, or our Ideas page about what you’re loving so far and what you’d like to see next.
Until next time,
Team Pebble -
Berci77
tag
válasz
Benoe77 #1657 üzenetére
Köszi, telepítettem, próbálgatom. javították volna inkább a háttérfény idejét hosszabbra, vagy állíthatóra. A fém keret meg nálam baromira sérülékeny.
Ami nagyon hiányzik:
- ha felveszem a hívást az órával, akkor kihangosítva kezdhetné, hiszen ha a telefont kézben tudnám tartani, akkor ne maz órával venném fel.
- a korábban említett háttérvilágítás
- gyors sms válasz, mint ami a telefonba beállítható, pl. ha kinyomom az órával a hívást, akkor feljön egy menü és lehet előre beállított üzenetek közül választani, mint például "amint tudom visszahívom"
- ha törlöm az értesítést az üzenetekről, akkor be lehessen állítani, hogy a telefon se nyaggasson tovább az értesítésekkel. így okézhatom kétszer az értesítéseket.
- csak értesítést tudok törölni, magát az e-mailt vagy az sms-t nem.
- egyelőre nem találtam ingyenes appot a telefon megcsörrentésére/megrezgetésére az óráról.ha valakinek van tippje, akkor szívesen olvasom.
-
bacsig
csendes tag
válasz
Benoe77 #1599 üzenetére
Sziasztok!
Én hétfőn kaptam meg a PT-t. Ez az első pebble-m, még csak ismerkedem vele. Eddig volt már kétféle android wear-es órám, mindkettőt hamar eladtam a nagy méret, a napfényben láthatatlan kijelző és a naponta szükséges töltés miatt.
A PT mérete és kinézete nagyon rendben van. Egyáltalán nem játékóra kinézetű.
A teljes feltöltés óta 3nap 11óra telt el 35% a töltötség, 5-6 napot biztos kibírna. Ráadásul most intenzívebben nyomogatom mint majd valós használatban fogom.Ami nem tetszik, az a háttérvilágítás. Napfényben, minden szuperül látszik, de sötétebb helyeken kell a háttérvilágitás, ami kicsit gyenge, és túl hamar lekapcsol. (Nem lehet valahol beállítani, hogy tovább maradjon bekapcsolva?)
Az androidos alkalmazásán is van még mit csiszolni. Egyszer már újra kellett telepíteni, mert minden indítási kísérletre hibát dobott és leállt. Egyszer pedig elfelejtette az értesítéseket továbbküldeni, ez újraindítás után megjavult.
Most úgy látom, hogy jóban leszünk, egyenlőre marad.
-
válasz
Benoe77 #1591 üzenetére
Hát nagy kár hogy nem tettek bele még nagyobb kávát
, vagy ha már mindenképp muszáj volt egérmozit küldeni az usernek, legalább a káva színe
lenne a háttér és oldalsó fekete színekkel harmóniában. Remélem a Pebble Steel 3 széléig kifutó inkpanelt kap.
-
DonDragonka
őstag
válasz
Benoe77 #1587 üzenetére
De azért majd írjátok meg, hogy mik a Ti első benyomástok ha már kézben, akarom mondani kézen van...
Venni nem akarok mert hiába szép színes, nekem a külső megjelenése finoman fogalmazva sem jön be... (szerintem rém ocsmány és nagyon nem egyedi... ízlések és pofonok, nem vitaindítónak szántam)
-
leeka
tag
válasz
Benoe77 #1560 üzenetére
Ahhaaa....na ezt kipróbálom, mert amit tegnap felraktam az ma leis jött öltözésközbe
KösziMég egy kérdés.
Iphoneos haver említette hogy 2 bt-s kapcsolta kell az órának.
Nekem csak egy van (honor 6) és nem jelenik meg semilyen LE-s...
Androidnál ez a normális?
Mert gyanusan gyorsan merülök....3-4 napot mutat.,telefon is gyorsabban merül. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest