- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pampika #6315 üzenetére
Az app data-t torolned az nem hozza helyre , esetleg hr az oranak is , vagy telepitsd a gadgetbridge apk-t azzal csatlakozz a pebblere , a pbw fajlokat kezzel kell hozza adni (betallozni) a blutyuk rekonnekting allithato az appon belul. Ha a gadgetbridget hasznalod akkor a pebble aprol csatlakoztasd le az orat.
-
axioma
veterán
válasz
pampika #5951 üzenetére
Az ajanlottak kozul ez ami eddig az en szempontjaimhoz kepest a legjobb (bar a weather minden tetele felesleges nekem, de a kivehetoseg segit rajta), de jol latom, hogy a rezgesen kivul statikus modon nem tudom az oran latni, hogy van-e BT kapcsolat? Es amugy fel- es lekapcsolasnal is rezeg, vagy csak lekapcsolasnal? Na meg en ha lehetne, vizualisan megcserelnem a nem konfigolhato reszt is (felul kisbetus datum, alul nagyszamos idopont). A karakterei jobban tetszenek, de vegul visszaraktam me'gis a stepcountert. Valahogy azon tetszik az is, hogy a 3 teruletresz elkulonul hatterrel is, normal allapotban a kieg. adatok feketen feherek, az ora feheren fekete.
-
air
nagyúr
válasz
pampika #5876 üzenetére
"aqua színben 2 év amazon garis"
Ennél miből derül ki 2 év Amazon garancia?
Mert ezt még csak nem is az Amazon értékesíti, hanem egy amerikai cég:Geschäftsname: WORLD CLASS SALES LLC
Geschäftsart: LLC
Handelsregisternummer: 4194133
Unternehmensvertreter: Jerry Brach
Telefonnummer: 7182518264
Kundendienstadresse:
WORLD CLASS SALES LLC
Suite# A36
Mountainville
New York
10953
US
Geschäftsadresse:
20 Industry Drive
Suite# A36
Mountainville
New York
10953
USVagyis mivel nem EU-ból jön, erre még ÁFÁ-t is kell számolni.
-
-
hatpersze
tag
válasz
pampika #5386 üzenetére
Tuti hogy van valami megoldás, mert tegnap este óta vettem észre ezt a problémát. Előtte tökéletes volt. Közel egy éve (igaz pár napja váltottam a steelt, egy time-ra...) ugyanez a telefon, rendszer.
Mindegy, holnap újra rakok mindent, így legalább a fontos dolgokat vissza tudom rakni biztosan. -
Tiger.
nagyúr
válasz
pampika #5258 üzenetére
Ne haragudj de én ezt nem hiszem el, már csak azért sem mert nekem 2 telefonom is van az egyik iphon5s, a másik meg egy Htc 10, 2 órám is van egy pebble classic és egy pebble time, ne meséljétek azt be hogy nálam van a gond mert az m9-el is ezt csinálta a sima, volt hogy egyből vissza csatlakozott de volt hogy fél óra múlva úgy hogy mellettem volt a telefon, most másik telefonom van és másik órám érdekes módon ugyan az van mind2-nél, erősen kétlem hogy rosszak lennének, az egyiken android 7.0 van a másikon meg a legújabb ios
Akkor egyből kapcsolódik amikor jön valami értesítés.Ja és legtöbbször akkor esik nehezére ha kicsit több ideig vagyok távol.
-
-
pampika
őstag
válasz
pampika #5185 üzenetére
upsz, még valami:
kipróbáltam volna a hang alapú választ, de elindult a kis hallgatózós csík, egy ideig szüttyögött (közben beszéltem neki persze) és egy idő után azt mondta, h nem elérhető a szolgáltatás.
ez azt jelentené, hogy végleg offos a dolog, vagy csak átmenetileg romlott el vmi?@Benoe77
persze, a regisztráció megvan
pl. pebble appon belül rámegyek a watchfaces tabra, akkor van a 2 gyári wf. és alul a plusz gomb. azt megnyomva átdob a storeba(appon belül). és itt bármit választok ki, az aljára lapozva ilyen opciók vannak általában:
- more from developer
- website link
- version infode olyan gombot nem találok, hogy telepítés
-
guyver
senior tag
válasz
pampika #4864 üzenetére
Igaz, most olcsón kéne adni az órákat. Itt szerintem kisebb a rizikó, hogy elromlik, már telefonhoz képest. Kellett volna egy köztes megoldás a fitbi részéről,mert bár mossák kezeiket, sokan rájuk is haragszanak és okkal. Így csak az új vásárlókat foghatják meg, a Pebble tulajok nem foglalkoznak velük majd. Lehetett volna olyat, hogy ezeket az órákat támogatják még egy darabig, aztán az ő órájukat mondjuk kedvezményesen adták volna a volt pebble tulajoknak. Vagy ilyesmi.
-
-
válasz
pampika #4864 üzenetére
"a fitbit mondjuk lehetett volna annyira gáláns, h megtartják a garanciát a már létező ügyfeleknek, illetve a p2 esetén megkérdezi az ügyfelet, h meg akarja-e venni tényleg, mert ugye a boltok készlete alapján létezik az óra."
A fitbit nem vette meg az egész óragyártó céget, csak a szoftveres részlegért fizetett. Ezért nem is tud felelősséget vállalni az órákért.
-
guyver
senior tag
válasz
pampika #4858 üzenetére
Akku behalás. Hetente töltjük jó esetben az órát. Hány töltési ciklust bír ki egy ilyen akku? Én mindig vigyáztam mindenemre, úgy adtam el őket, mintha új lenne. Ezen a vonalon maradva, ha kiszolgál még minimum egy évig, de szerintem kettőt is bírna még.,akkor elégedett leszek .nyilván benne van a pakliban, hogy valami meghibásodhat, de ez egy telefonnál is meg van, amire lehet 1 évet adnak, aztán a gari után 1 hónapra valami lehal benne. Ott ok hogy van alkatrész, de lehet nem éri meg azt se megcsináltatni.
Nekem sincs még egy éves az órám, ez van, így jártunk, ki kell most várni, még lesz alternatíva. Eladni is könnyebb lesz úgy, már aki akarja, mert előfordulhat az is, hogy valaki egy jobb szoftvert ír rá. De majd meglátjuk mi lesz. Felesleges idegeskedni, a baj már meg történt, de idővel jön a megváltó, aki isten lesz az emberek szemében.
-
válasz
pampika #4829 üzenetére
Gadgetbridge
"Gadgetbridge is an Android (4.4+) application which will allow you to use your Pebble or Mi Band without the vendor's closed source application and without the need to create an account and transmit any of your data to the vendor's servers."Elég jó a funkciólista, ha most a hírek hatására ráugrik még egy pár fejlesztő, még sokáig jó alternatíva lehet az alkalmazásra.
-
kano
nagyúr
válasz
pampika #4822 üzenetére
Na ugye, hogy ugye:
"We’re also working to reduce Pebble's reliance on cloud services, letting all Pebble models stay active long into the future."
Úgy tudnám elképzelni, hogy jön még egy update az fw-re és onnantól önálló élet a Play-el.
Nem kell parázni. AKinek nem lesz screen hibás ( az új modellekre jellemző ez még?) az teljes megelégedettséggel használhatja tovább. REMÉLJÜK!
-
sszemtelen
őstag
-
kano
nagyúr
válasz
pampika #4815 üzenetére
Meg lehet írni ezt a szoftvert úgy is, hogy ne kelljen hozzá semmilyen azonosítás, tehát szerverek nélkül is tudjon működni.
Persze ehhez át kell írni egy kicsit a Pebble FW-ket.Eddig sem voltak szimpatikusak a Fitbit termékek, de ezután tutira nem veszek egyet sem, már csak elvből se.
-
válasz
pampika #4760 üzenetére
A konkurenciát kivásárolni nem sok értelme van, főleg ha megdöglene magától is. A Pebble tud okosórát eladni, igény is van rá, a Fitbit nem (mondjuk erősen szubjektív véleményem az hogy azért mert amúgy is haszontalan szemeteket árul). A legjobb lépés az, ha fogod és beemeled a terméket a saját portfoliódba, teszel hozzá pár meglévő kütyüt és lehet a vásárlóknak szórni a cuccot.
Bár a logika nem mindig az élet valós eseményeire reflektál... -
majdnemkocka
tag
válasz
pampika #4664 üzenetére
A Snowy elég sok parancsot ismer, de SMS-t küldeni pont nem tudsz vele.
Esetleg végig lehet nézni, hogy a Tasker mit tud, van a TaskerVoice (androidos+pebble appok), amikkel kb bármit aktiválni lehet, de azt hiszem, hogy a két adatot (kinek, mit) különválasztani vagy két részletben bevinni nem könnyű. -
axioma
veterán
válasz
pampika #4512 üzenetére
Hat rendeltek nekem usa ismerosok, de igen, meg majusban talan - vissza kene lapozni, meditalgattam itt hogy mi legyen. A kampany vegen ki is lett fizetve (talan juli eleje tajan). Szoval randa lett volna, ha most jol mindenkit beeloztetnek... nekem igy 109 dolcsi plusz a hazajuttatas. De ha most rendelnem, akkor is 116 lenne csak (10% kedvezmeny plusz nincs shipping, ha ugyanugy kintig nezem). Nem irigylem azoktol akik igy megkapjak tok gyorsan, de azert miattuk ne keruljunk plusz hatranyba, ennyi.
-
gombii
tag
válasz
pampika #4505 üzenetére
Üdv.
A Pebble Round és Time esetében levonja egyből, viszont a két új Pebble óránál nem.
Itt látszik talán, hogy értem, ha kosárba rakom és fizetni szeretnék a 130 eurót írja ki.
Screenshot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest