Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Berci77

tag

válasz bacsig #1600 üzenetére

Ma kaptam meg a Pebble Time-ot. Első okosóra nekem is. Pontosan ugyanezek a tapasztalataim az első pár óra után. A minősége kiváló, mondom ezt úgy, hogy rendelkezem minőségi, komoly szerkezettel ellátott svájci órával is. Egyáltalán nincs gagyi játék érzés, nem 3 pálcás kategória. Inkább elegánsabb sportosabb divatóra. A szilikon szíj kifejezetten kellemes, selymes tapintású, puha darab. A kijelzővel viszont így elsőre nem vagyok elégedett. Én napfényben is jobb láthatóságot vártam, de már egy homályosabb szobában sem lehet látni semmit. A világításhoz bazi erősen kell megráznom a csuklóm, szerintem nem elég érzékeny erre az óra és a fény kb 3 (!!!) másodper alatt kialszik. Szinte használhatatlan így. Egy összetettebb óraképet át sem tudok tekinteni ennyi idő alatt. A fedlap ráadásul nagyon durván csillog. Kissé oldalról már nem látható. Szóval a direkt lámpafényben sem valami jó az olvashatósága. Remélem megoldódik valahogy ez a háttérvilágítás kérdés, mert így a 169 USD + 14 ezres ÁFA és vámügyintézési díj kidobott pénz lesz, pedig ezt leszámítva nagyon tetszik. A rendszer bazi gyors, gombok jól működnek, megfelelő erővel rezeg. kissé furcsa ez a Timeline interfész, de alapvetően funkcionális. Egyelőre kevés színes alkalmazás van még rá, de ez biztos változik majd. Amúgy a fekete-fehér appok és óraképek is elég jól néznek ki, a jelen helyzet alapján nem látom értelmét a színes kijelzőnek. A régi Pebble nem volt a kezemen, ez biztos szebb annál, de nem hiszem, hogy megéri a kétszeres felárat.
    A hívások átjönnek értesítésben, de az emailek úgy néz ki nem. Ez miért lehet?

Milyen appot kéne telepítenem, hogy lássam az órán a telefonos névjegyzékemet meg a naptárbejegyzéseimet, jegyzeteimet? Iphone 6-ot használok amúgy az órával.

• Benoe77

őstag

válasz bacsig #1600 üzenetére

Gondolom fekete. Mi volt a backer numbered? Melyik szállítást választottad?

Új hozzászólás Aktív témák