- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Berci77
tag
Ma kaptam meg a Pebble Time-ot. Első okosóra nekem is. Pontosan ugyanezek a tapasztalataim az első pár óra után. A minősége kiváló, mondom ezt úgy, hogy rendelkezem minőségi, komoly szerkezettel ellátott svájci órával is. Egyáltalán nincs gagyi játék érzés, nem 3 pálcás kategória. Inkább elegánsabb sportosabb divatóra. A szilikon szíj kifejezetten kellemes, selymes tapintású, puha darab. A kijelzővel viszont így elsőre nem vagyok elégedett. Én napfényben is jobb láthatóságot vártam, de már egy homályosabb szobában sem lehet látni semmit. A világításhoz bazi erősen kell megráznom a csuklóm, szerintem nem elég érzékeny erre az óra és a fény kb 3 (!!!) másodper alatt kialszik. Szinte használhatatlan így. Egy összetettebb óraképet át sem tudok tekinteni ennyi idő alatt. A fedlap ráadásul nagyon durván csillog. Kissé oldalról már nem látható. Szóval a direkt lámpafényben sem valami jó az olvashatósága. Remélem megoldódik valahogy ez a háttérvilágítás kérdés, mert így a 169 USD + 14 ezres ÁFA és vámügyintézési díj kidobott pénz lesz, pedig ezt leszámítva nagyon tetszik. A rendszer bazi gyors, gombok jól működnek, megfelelő erővel rezeg. kissé furcsa ez a Timeline interfész, de alapvetően funkcionális. Egyelőre kevés színes alkalmazás van még rá, de ez biztos változik majd. Amúgy a fekete-fehér appok és óraképek is elég jól néznek ki, a jelen helyzet alapján nem látom értelmét a színes kijelzőnek. A régi Pebble nem volt a kezemen, ez biztos szebb annál, de nem hiszem, hogy megéri a kétszeres felárat.
A hívások átjönnek értesítésben, de az emailek úgy néz ki nem. Ez miért lehet?Milyen appot kéne telepítenem, hogy lássam az órán a telefonos névjegyzékemet meg a naptárbejegyzéseimet, jegyzeteimet? Iphone 6-ot használok amúgy az órával.
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest