- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cibere11 #1881 üzenetére
Elvileg a korábban általad is használt Morpheuz ébresztő, az tud monitorozni is.
Ha korábban nem tudtad, telefonon ha rámész a Pebble app-ban, My Pebble-n belül a Morpheuz settings gombjára, akkor elég részteles ablak nyílik meg előtted, táblázatokkal együtt.Igazából én is még csak most fogom kipróbálni majd a közeljövőben a Morpheuz-t, szóval tapasztalatom még nincsen vele. Meg először még a funkcióinak is utána akarok még nézni, mert pl nem világos még nekem a Powernap valami benne, meg a Weekend mód sem tudom teljesen, hogy mit takarhat.
Elvileg egyébként hivatalosan együtt tud működni Misfit-tel (bár én egy darabig akkor sem akarok még újra Misfit-et).
-
nemtomkiki
csendes tag
válasz
cibere11 #1808 üzenetére
nekem ilyen 10 dolláros gadgetwraps fóliám van, nagyon jó, elég tartós, semennyire sem akar lejönni, ha a videós használati utasítás szerint tetted fel. mostoha bánásmód mellett 8 hónap után cseréltem, mert volt rajta 2 karc. még simán maradhatott volna rajta, csak szépséghiba volt.
-
válasz
cibere11 #1831 üzenetére
Szerintem ha elvileg vízálló az óra, akkor elvileg forgácsoló üzembe sem lehetne akadály a használata (bár oda minimum valamilyen fólia már nem árt a kijelzőre).
Zsebben is tud amúgy gondolom a Misfit például lépést számolni, mert a telefonokat is zsebben hordjuk és lépésszámláló app-al azok is működnek.
De ez a lépésszámlálás is nagyon könnyen átverhető. Például egy helyben állva úgy lóbálom a karomat, mintha sétélnék, ugyanúgy számolja a lépéseket. Ennyit erről az egészről... -
válasz
cibere11 #1829 üzenetére
A Misfit az teljesen automata és lényegében annyit tudsz csinálni csak, hogy a fel-le gombbal váltogathatsz a 4 darab képernyő között (napi lépés szám, heti lépésszám átlag, napi alvás, heti alvás átlag). Középső gombbal meg szinkronizálni tudsz a telefonos Misfit app-al (ha az fel van telepítve persze).
Én is Misfit-ezek, de szerintem törölni fogom majd, mert nappalos műszakokban nem fogják engedni az órát munkahelyen (balesetveszély miatt), úgy meg nem igazán látom értelmét, hogy csak szakaszosan tudjon majd statisztikát adni, hosszú napok kihagyásával.
Még a Sleep as Android lehet amúgy érdekes egy app, mert az állítólag úgy figyeli az alvásciklusodat, hogy képes olyan időpontban ébreszteni, mikor a legkellemesebb lenne az ébredés.
Így például nem engedi azt, hogy esetleges túl alvás miatt legyen aztán egész nap fáradt az ember.Nekem ez mondjuk minimum hétvégén lenne esetleg alkalmas, mert hétközben úgyis alig van meg a 8 óra alvás (oda nem kell olyankor csoda app
), hétvégén meg úgy vagyok, hogy legalább akkor aludjam ki magam és magamtól keljek fel.
Egyébként sem igazán értem, hogy honnan tudhatná egy alkalmazás, hogy éppen én nekem egy fáradtságos hét után hétvégére mennyi alvásra van szükségem, mert az alkalmazásban mindentől függetlenül meg kell adnunk a kívánt alvás óra mennyiséget... -
válasz
cibere11 #1826 üzenetére
Üdv!
A Misfit az pont, hogy arra való, amit írsz. Szóval folyamatosan figyeli az aktivitásodat és az alvásodat.
Mondjuk az aktivitás mérésnél nem igazán értem, hogy honnan tudja, hogy nekem mennyi lépésszámra van pontosan szükségem, mert súly és kor megadás nélkül is mutatja a napi "szükséges" cél mennyiséget és úgy veszem észre ez a cél az után sem változik, miután megadjuk az elvileg ezt befolyásoló adatokat.A Morpheus szerintem egy szimpla ébresztő óra, ami "okosan" is tud ébreszteni, szóval teszem azt fő ébresztés előtt fél óra előtt ébreszt, hogy a fő ébresztés kevésbé fájjon (ugyanígy működik a telefonos Timely ébresztő is). Igaz komolyabban nem olvastam még utána ennek a Morpheus-nak.
Sebességmérőre meg ájfónos zenelejátszásra nincs ötletem.
-
waces
aktív tag
válasz
cibere11 #1804 üzenetére
unión belül nincs. ott megfizeted az áfát vásárláskor. ha megnézed a getpebble.com-on a shopban a választott terméknél ott van, hogy sub total (includes VAT). ezért van az, hogy nem is a vámon keresztül érkezik, hanem közvetlenül a dhl szállítja ki (egyébként is dhl szállítaná, de akkor előbb megállna vecsésen a vámszabadon)
-
fpy_
tag
válasz
cibere11 #1796 üzenetére
Szia,
Kár volt kapkodni, a getpebble.com-on le szokták akciózni 99€-ra ebben már a szállítási költség is benne van. Egyszer volt 89€ három napig, én kivártam...szóval 27,7 ezer volt...
Fólia ügyben nem érdemes olcsót venni, nekem 2 hét alatt felpöndörödött az kb 3 USD volt....nincs perem ahogy már előttem is írták. -
válasz
cibere11 #1791 üzenetére
Üdv!
Attól függ, hogy EU-n belülről jön-e vagy nem.
Én pl az enyémnek a keresésénél (eBay-es használt) erre is figyeltem és így jött nekem Angliából, ahonnan a szállítási díjon kívül semmi plusz költséggel nem járt a dolog.Más:
Skerült agyonra izzadni az órám bőr szíjának a belsejét...
Tudtam, hogy a bőr nem szereti a vizet meg az izzadást, de mindenáron ki akartam próbálni bicajozással is ezt a Misfit app-ot, gondoltam egyszeri alkalmat azért kibír.Lehet, hogy most is kibírja, de jelenleg nagyon elkeserítően néz ki.
Csináljak vele valamit még most vagy hagyjam inkább csak békén?
Gobdolom van esély arra, hogy ez már foltosan fog megszáradni. Későbbi használatban nem tudom tapasztalni lehet-e majd változást bármi téren. -
-
waces
aktív tag
válasz
cibere11 #1782 üzenetére
itthonrol is be tudod szerezni a getpebble.com-rol megrendelve. kell hozzá egy bankkártya meg egy szállítási cím. megrendeled, levonják, 3-5 nap mulva hozza futár. örülsz. kb ennyi a történet.jelenleg így megkapod 41.053,6 ft-ért, ami mindenféle esetleges banki tranzakciókkal, konverziókkal legyen max 41.500 ft. ami lényegesen jobb, mint az emagos ár.
teljesen strapabíró, emiatt nem érdemes aggódni. iphone5s-el valószínüleg ugyan annyira kompatibilis mint bármilyen más ioses eszközzel. nálam egy iphone4s-hez is hozzá van csatlakoztatva (mert egy helyre, a pebblere érkeznek az üzenetek a céges és a privát telefonról is), azzal gond nélkül megy. mindent tud, amit kell. amit meg nem tud, ahhoz találsz appot a pebble storeban.
támogatás lesz még rá, bár alapvetően nem az eszköz támogatása a kérdéses, mert nincs igazán hibája, hanem az általad használt appoké, watchfaceké. az meg a fejlesztőn múlik, -
nemtomkiki
csendes tag
válasz
cibere11 #1784 üzenetére
a 445 Ft-os euró nem semmi, én is szeretném annyiért eladni, főleg, ha 270-ért tudsz szerezni!
nem tudok tanácsot adni, nincs eladó pebble-m.
ha van usa címen élő ismerősöd, aki hajlandó postázni neked az órát, akkor rendeld oda, úgy csak 100$ az ára, akcióban meg 80-90. pl. black friday már nincs is olyan nagyon messze...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest