- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
majdnemkocka
tag
Amellett, hogy nem rémlik, hogy lett volna különösebben problémás frissítés, szved joga utálni a frissítéseket. Ám azt se feledd, hogy szoftverfejlesztői szempontból könnyebb egy (a legfrissebb) FW verziót támogatni, mint az összes eddigit, ami előfordulhat (főleg egy olyan viszonylag pici cégnél, mint a Pebble).
-
consono
nagyúr
Köszi az infókat, ez a kettő nekem is szemet szúrt. Sajnos nem nagyon látom, hogy bárki is feloldotta volna ezt: az android weares órák sem nagyon húzzák tovább, a kínaiak meg megint nem, ráadásul nem is igazán okosak...
Most egy Garmin Vivoactive-om van, ami mindent tud, amit akarok, csak nem óra formájú. Az lesz a vége, hogy veszek valami hibrid "smart" watchot, mondjuk egy Withings Activité Steelt (vagy megvárom belőle a HR-t), egy Garmin Vivomove-ot, vagy egy Skagen Hagen Connectedet. Bár az értesítéseket mindegyikkel elvesztem... -
air
nagyúr
Próbáltam, de ez nem oldja meg a problémát. Az előző ciklusban is furcsát mutatott, akkor töröltem, FR is volt, és feltettem a cég korábbi, Battery Leak alkalmazását, csak az sokkal kevesebb infót mutat. Hektikus akkuszint mozgást mutatott az az alkalmazás is.
Ebből gondolom, hogy nem szoftveres a gond.
Illetve gyakran mást mutat a Battery+ és mást a wf. Például a Battery+ mondjuk 72%-ot ír. Mivel a wf-ek csak kerek tízes skálát használnak, ezért ott ilyenkor 70-et kellene írnia. De volt már hogy csak 60-at írt.
Ezért kezdett gyanús lenni a dolog. A wf túl keveset mutatott, mondjuk 30-at, megnyitottam a Battery+-t, amiben 45% volt.
Ezek egyébként semmit nem optimalizálnak az üzemidőn, csupán monitorozzák az adatokat. A Battery+ méri a max. futási időt, becslést ad a lemerülésre, értesít 1 nappal és 6 órával a teljes lemerülés előtt. Szóval szerintem hasznos, én szívesen használom arra, amire való. -
zezoka
őstag
Igen, nekem más, ahogy Tiger is írja.
Pebble app nem kompatibilis a régebbi Android verzióval. A Pebble old app pedig nem kompatibilis az órán levő új firmware-el. Az órát downgrade-elni meg nem lehet (illetve látszólag megcsinálja, végigfut, de reboot után még egy reboot vissza a recoverybe).
-
Tiger.
nagyúr
Itt teljesen más a helyzet sztem, ő a régi old appal szeretné használni mert a telefon az újjal nem tud mit kezdeni, én is anno igy jártam de azért mert azt hittem hogy a régi appal komunkál össze majd utána frissit de nem. Ha egyből a pebble appal kapcsolódik akkor jó nálunk legalábbis.
-
peanar
senior tag
-
doongoo
addikt
Ezt találtam: github link
-
-
Régebb óta mint gondoltam.
Volt már egy garanciális esetem vele (megjelent három halott pixel), de a kapott órát eladtam, így kvázi megkereste az árát. Közben időnként hol előjön, hol eltűnik az a pár pixel hiba, szóval úgy tűnik hogy nem halottak. Szerintem ez is a screen tearing egyik fajtája, de annyira nem érdekel hogy piszkáljam a vasat miatta.
Vettem rá anno egy Truffol szíjat (ami miatt azóta is áldom dongoo-t, hogy feltette az övéről a képet), és sajnos elég hamar lett a tokon egy masszív karcolás (kicsit a kijelzőre is rálóg), de már az sem nagyon érdekel.
Funkciók tekintetében elégedett vagyok, a gyártó garanciája és termék általános termék támogatása példaértékű az egész IT szektort nézve is.
Szóval tetszik a Time 2, de egyelőre ennyit nem adok érte. Az hogy szabványos szíjakat lehet rátenni szuper hír, már ki is néztem egy színben passzos felületkezelt titánium változatot hozzá. Azt lehet előbb megveszem mint az órát.
A PS-em kvázi "Sport és Projekt" óra lett:
Kerózáskor és futáskor hordom endomondoval, melóra pedig akkor ha valami rendezvényen, konferencián ülök, vagy valamilyen nagy meetingben, tervezésben vagyunk. Utóbbi oka hogy vannak hagyományos óráim is, amik között vannak nagy szerelmek (LLD, Wave F900, PRS516 stb).
Valamikor ezeket is kell hordani. -
doongoo
addikt
Köszi, hogy ránéztél!
"Ha "manuálisan" átírod rootolt telefonnál a magyar beszédhang beviteléhez szükséges karaktereket akkor is az appban eng-usa látszik, tehát azzal nincs probléma." - Ez így van, ezzel nem is volt gondom"Ami a nyelv változtatást illeti, nálam gyönyörűen változtatja, de az órán levő nyelvezetet! Szerintem ennek így is kell működnie mert az alkalmazás alapértelmezettnek a telefonon beállított nyelvet veszi figyelembe és mivel a pebble app nem tud magyarul, marad az angol nyelv bármilyen nyelvre is állítod." - Erre gondoltam én is (mármint az óra nyelvezet változtatására), csak rosszul fogalmaztam meg. Viszont a jó hír az, hogy csak le kellett írnom a problémát és már meg is oldódott
No nem ettől, hanem gondolom attól, hogy a változtatás után nyomtam egy teló újraindítást is, miután kilőttem a pebble appot a futó appok közül. Utána már ismét él a language setting (korábban ez hibára futott, ha rányomtam)
Köszi még egyszer a fájltÍgy root nélkül sem kell lemondanom erről a jó kis opcióról
-
doongoo
addikt
Feltettem a zipet nem rootolt Honor 7-re. Beszéd bevitel megy magyarul (a pebble appon belül eng-usa látszik, de magyart veszi be), de még valamibe beletúrtál, mert a pebble app nyelvét nem lehet megváltoztatni az alapértelmezett angolról (mondjuk nekem ez pont jó). Korábbi mókoláskor ez maradt változtatható...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest