- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Magisk
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
pampika
őstag
válasz
koncsik #5233 üzenetére
esetleg p2hr-en működik ez vkinél? próbáltam már mindenféle üzenetre így válaszolni, de semmi.
tölt egy ideig, majd kiírja, hogy nem elérhető jelenleg
redditen meg pebble fórumban találtam régebbi bejegyzéseket, amiben azt taglalták, hogy szerver oldali lehalások voltak és amiatt nem ment átmenetileg, de mostanában nem írtak ilyet. de nem is megy... -
axioma
veterán
válasz
koncsik #5199 üzenetére
Hat, en atmasoltam ugye a telorol a file szintu beallitasokat ami root nelkul elerheto, ugyhogy vagy attol, vagy a szerverre bejelentkezestol, de en vegul lattam mind a 4 wf-t amit az elozo mobilon, es vissza is tudtam rakni az altalam hasznaltat (ami pluszban letoltott, stepcounter). Tekintve hogy a meresek multja nem kerult elo, eros a gyanum, hogy a szerverrol jott.
Sot, jut eszembe, hiszen uj jelszot is kellett csinaltatnom... a regi telefonon neztem meg me'g azt is, melyik email cimem volt megadva, es kuldte a jelszomodositot, sikeres is lett. Szoval a szerver biztosan elt me'g hetfon este, akkor szorakoztam ezzel az egesz koltozessel. Tudtommal 2017 vegeig igeret van ra hogy marad.Ja ma reggel en is ujra ra kellett nyomjak, hogy connect-eljen, de ezt betudtam az uj telo tul sok beallitasanak piszkalasanak. Reboot se az ora se a mobil iranyaban nem volt szukseges.
-
-
válasz
koncsik #4493 üzenetére
Szerintem egyikben sem, ha itt nem tud rá senki semmit mondani, akkor azokban a topicokban pláne nem fognak tudni. Egyébként én átnyalnám a helyi aprot, vaterat, jófogást, az alapján kialakulna egy kép a jelenlegi árakról. Ezután érzésre megtolnám kicsit +X%-al amiatt, mert gyakorlatilag nem is használtam az órát, sőt, még az akku karbantartására is ügyeltem. Feltenném ennyiért, majd ha nem megy el, akkor lassan csökkenteném.
-
-
-
-
válasz
koncsik #4394 üzenetére
UPS tracking szerint holnap jön a Time
- bár a munkahasználatra a Classic-nak az az arca, amit Tiger. mutatott (multifunctional, ilyesmi) nagyon bejött. MIntha kevesebbet fogyasztana vele, lehetséges ez? Pedig még az egész órás rezgés is be van állítva rajta.(#4412) Tiger.:
-
válasz
koncsik #4373 üzenetére
Végül a mobilról, ahol megnyitottam az e-mail-t először, sikerült megrendelni (nem értem a chromebook-on miért nem engedte), 37200 HUF lesz, 3-5 nap.
- USA-t azért ott sem engedte kiválasztani.
Sajna így 10k-val több, de legalább nem kell 1/2-1 évet várnom a delivery-re... (remélem a black friday nem fog még nagyobb kedvezményt adni)
-
Laca1212
őstag
válasz
koncsik #3350 üzenetére
Kés helyett célszerszám.
-
zezoka
őstag
válasz
koncsik #2825 üzenetére
Na, ha használom a guglit, akkor csodákra is képes vagyok:
Itt írja (meg most h nézem a progi is írta frissítéskor, h mik változtak):
Pebble Time Firmware 3.9 Release Notes
-Pebble Health tracking is now more accurate and can show distance in kilometers. Toggle settings from the pebble Time smartphone app.
-Support for apps and watchfaces showing activity data from the Pebble Health API.
-Incoming MMS messages now show descriptive icons and any text included.
-Speed improvements for Pebble Time and Time Steel, including snappier animations from Pebble Time Round.
-Improved Watch-Only Mode: keep your Pebble functioning as a watch for a few more hours when the battery is critically low. Alarms, the backlight, and softer vibration remain while Bluetooth and activity tracking shut off to save power.
-Improved low battery warnings based on time left with power instead of percentage remaining.
-Ура, дождались! Cyrillic characters are now supported in notifications and alerts. Enable from the Pebble Timesmartphone app: Menu » Settings » Watch Language » Selected Language.
-Under-the-hood fixes and stability improvements. -
zezoka
őstag
-
zezoka
őstag
válasz
koncsik #2783 üzenetére
És melyik érzékenységben használjátok?
Nekem nekem nem úgy műxik, ahogy kéne: Low-ra rakva alig világít, világosban oké lenne a spórolás, de sötétben sem állítja fényesebbre, még sötétben is alig látszik. Jó fényerő High-on van (azért azt a vakítót nem használom, merazémégse - de annak se sokkal nagyobb a fénye).
Szóval Low-ban mindenhol kevés a fényerő, High-ban meg mindenhol erős. Semmi fényerőszabályzást nem tapasztaltam, de mindenesetre az Ambient Onban hagytam, érzékenységet High-ban. Mozgásérzékelő mód meg ki van kapcsolva.
-
-
zezoka
őstag
válasz
koncsik #2711 üzenetére
Kipróbáltam csak az LE-vel csatlakozva a progi nem csatlakozott, csak ha a simát csatlakoztattam. Ezután viszont jelenleg nem talál a teló másik kapcsolatot (tehát az LE most nem jelenik meg. Úgy néztem, h az FR után volt csak, amikor még rátölt valamit az órára. Mintha utána már nem jelenne meg, de nem biztos h így van.
A 3as fw óta nem tudok olyan könnyen lapozni a WF-ek között!
Gyorsgombra kiraktam a WF-t, de úgy is csak név alapján lehet váltani.
Ambient sensor menüpont eddig nem volt. Van egyáltalán fényérzékelő a sima Steelben? Nem hiszem...
-
-
B.F.G.
senior tag
válasz
koncsik #2243 üzenetére
Már az első bekezdés után abbahagytam a hsz olvasását. Soha nem volt és nagyon úgy néz ki, hogy nem is lesz IOS rendszert futtató eszközöm illetve a problémát meg is oldottad :-)
Azért a kedves tőled, hogy leírtad elkopott a logitech billentyűzeten a tapipad mire végig szkrolozztam a marathoni hsz-edet húúú
-
Laca1212
őstag
válasz
koncsik #2243 üzenetére
Nekem random elfelejt kommunikálni bármelyik időjárásos WF. És meríti is a telefont/órát rendesen. i6s iOS 9.1 + pebble steel.
Van hogy Misfit, Battery+ is leakad. Mostanában Battery+ semmi statisztikát nem mutat. Ilyenkor ha újrarakom Pebble app-ot, akkor magához tér mindegyik. Vagy megoldja néha az is, ha BT beállításoknál lecsatlakoztatom és aztán újra csatlakozik a Pebble 5B7A.
-
sajo13
senior tag
válasz
koncsik #2230 üzenetére
Szerintem meg arról van szó, hogy nem fogy úgy, ahogy remélték. Amíg ment a Kickstarter kampány rengeteg példányt eladtak, de utána valszeg meredeken csökkent az érdeklődés. Több oka is van, drága, nem túl szép, és egyre több gyártó rukkol elő ilyen-olyan, sőt egész pofás kinézetű okosórával.
-
válasz
koncsik #2038 üzenetére
Köszönöm, szép, de nekem digitális kell, mert agyvérzést kapnék, ha 2015-ben egy MECHANIKUSAN MEGHAJTOTT mutató jelezné ki nekem az időt, amit FOGASKEREKEK forgatnak körbe.
Ugyanezt éreztem annak idején, mikor már a floppit meg a CD-temettük, és már mindenki számára világos volt, hogy a szilárdtest-alapú tárolás a jövő, erre a nagy cégek CSAKAZÉRTIS kihozták még a Blu-rayt, hadd lehessen még egy kicsit FIZIKAILAG pörgetni egy korongot egy MOTORRAL az adattároláshoz, mintha még a gramofon korában lennénk.Ez egyébként tényleg viszonylag tiszta formavilágú eszköz, de azért biztos letört volna a designer keze, ha a kijelző felső élét egy egyenes vonallal húzza meg, hogy szimmetrikus legyen a display, és nem töri meg azt a vonalat tök értelmetlenül.
Az ilyen öncélú ízléstelenségek akasztják ki az esztétikai érzékemet... -
-
waces
aktív tag
válasz
koncsik #1758 üzenetére
szinte biztos, hogy az airwatch miatt van, bár alapban nem szokott device szintü tiltás lenni benne, mert elég bonyás lenne beállítani, de egyébként simán működik céges exchangel is (tul.kép az airwatch nem kell, hogy beleszóljon, hisz az eszköz notifikációját küldi tovább a watchra és ebből a szempontból a mögötte álló exchange/airwatch páros indiferens, hisz nem azokkal, hanem a telefonnal kommunikál az óra)
-
-
-
-
GreenAtis
tag
-
-
b_alazs
tag
válasz
koncsik #1332 üzenetére
Szia!
Én sokáig iPhone-on használtam, de el kell, hogy keserítselek.
Jelenleg (a legjobb tudomásom szerint) csak Jailbreak-kel olható meg, hogy 3th party appok értesítései is átjöjjenek.
Elég zárt az iOS ez itt is látszik.Nekem csak egy tweak feltelepítésével sikerült megoldanom, hogy minden noti átjöjjön.
Ő volt az: [link]
Hozzá teszem, hogy 3 hónapja androidos telefont használok, azóta lehetett változás.
VISZONT!
Ha sem sms, email nemjön át (a gyári alkalmazásoktól) akkor kapcsold szét a két eszközt és indíthatod előlről a párosítást. Első körben a pebble app-ban a support alatt nyomj egy test notification-t.
Üdv,
Balázs -
válasz
koncsik #1332 üzenetére
Ha lenne ájfónom, könnyebben tudnék a kérdésre válaszolni.
Mindenesetre meglepődnék ha nem működne együtt az almával. Android esetén adott két szoftver. Az egyik neve Pebble a másik Pebble Notifier nevű. Utóbbi csak régebben kellett, most simán megkapok minden értesítést az android kellő beállításai mellett. -
kano
nagyúr
Sajnos nagyon nem. Boston a keleti parton van az ismerősöm pedig California/Pasadenából jön haza. A gúgli szerint alig 43 óra autóútra vannak.
De tényleg, mi nem biztatunk semmi olyanra amit a kolléga írt.
Természetesen ez így nem működik.Viszont úgy gondolom, hogy nem olcsó onnan a szállítás.
-
Neked sem tanácsolnám soha semmiképp hogy a külföldi rokonodnak (akinél az óra van most) utalj 12 USD-t bankszámládról úgy, hogy beírod a megjegyzés rovatba: Watch Replica (pebble)!
Azt végképp nem, hogy utána a postának ezt a bankszámla kivonat tranzakciót mutasd meg ha vámpapírt küldenének! Én várnék a helyedben még inkább sok-sok hónapot akár és nem postáztatnám el véletlen sem ... -
E-mailt nem küldtek, de van már tracking No. (check the status of your order linken), ami szerint:
Costal Product: First-Class Package Service FeaturesSPS Tracking™
DATE & TIME STATUS OF ITEM LOCATION
December 4, 2014 , 12:22 am Shipping Label Created FREMONT, CA 94538Nem igazán hiszek benne, hogy odaérne Newton-ba (Boston mellé), de hátha...
-
kano
nagyúr
Írj nekik, hogy mi a helyzet a rendeléssel.
Az Amazonon is 150$ volt a Steel csak egy pár percig, mert limitált volt a darabszám.
Szerencsém volt, mert pont akkor kaptam az árértesítő emailt az Amazontól, amikor a Bestbuy-ról akartam rendelni.Így gyorsan inkább az Amazonról rendeltem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Escape from Tarkov
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest