- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ernesst
aktív tag
-
-
icemad
nagyúr
Mert a rebble.io oldalon ezt írják :
For just $3/month, you can also enjoy:
dictation - reply or compose messages with your voice like some futuristic Dick Tracy!
weather - not just what it’s doing right now, but in the future too - know whether to bring an umbrella to tomorrow’s sunset - and when!Szerintem ez kell hozzá.
-
Soltee1
tag
Azért mert az fizetős.
Írják hogy külsős szolgáltató és drága.
De ha fizetsz az oldalukon akkor meg fog jelenni az időjárás úgy ahogy eddig.
Plusz ki lehet választani a magyar nyelv diktalast. Benne lesz a listában.
Én már fizettem és jól működik.
Igaz csak 1 hónapot próbaképpen. De lehet többre is. ~800ft körül van. -
-
-
axioma
veterán
Ne felejtsd el, hogy kozben lett egy forintgyengules, egyaltalan nem biztos hogy attol hogy neki kevesebbe lett, te most ugyanazt - raadasul infrastruktura nelkul, vagyis postan, afa-san - egyedul is meg tudod csinalni.
Ezt most ugy mondom, hogy azt se tudom, kirol van szo, de hat a kereskedes is szakma, meg a mennyiseg se mindegy, hogy minek kedveert milyen szolgaltatast erdemes igenybe venni.
En is amazonrol vettem es mar hazai cimre a mostanit, igaz en SE-t mar nem is talaltam magyar cimre kuldhetot akkor, igy hr lett. -
-
-
air
nagyúr
És ott a teljes Pebble archívum a http://geol.com/pebble címen.
-
Sajnos az a helyzet, hogy jogutód nélkül csődbe ment a pebble. Ezen semmi nem változtat. A fitbit nem vásárolta fel, csak a sw jogokat. Tőlük nem elvárható, hogy hw hátteret biztosítsanak, mert maga a pebble úgy ahogy van, megy a kukába. A Pebble kommunikációja hagy kivetnivalót maga után!
-
"sokan rájuk is haragszanak és okkal"
Okkal, mert nem vettek meg olyan dolgot, amit nem is akartak megvenni? Akkor miért nem rögtön a google-re haragszunk, hogy nem vette meg a pebble-t, és dobta a wear-t? Megtehette volna, lett volna rá pénze, vagy nem?Itt csak a pebble-re lehet haragudni, mert csináltak egy-két rossz döntést, és lehet, hogy kényszerből, de cserben hagyták a vevőiket.
-
pampika
őstag
nem kell feltétlenül agyonhasználni, h elromoljon. lehet gyártási hibás, ami később jön ki, vagy egyszerűen elhasználódik és azért makkan meg.
telefonnál azért évekkel később is lehet venni kb bármilyen alkatrészt. főleg akksit.
itt semmit nem tudsz hozzá venni.nyilván, ha vki ezt elfogadja, akkor használja egészséggel, amíg működik.
de én most már tuti nem vennék. hiába van aprón olcsóért és tsai. annyira nem olcsó, h kidobott pénz legyen, ha bármi baja van. ha mondjuk 5-10k-ba lehet szerezni, akkor azt mondanám, megéri a rizikót, h bármelyik percben ha meghal, akkor instant kuka (nyilván, akár évekig is működhet gond nélkül). de 30-40-x k-ért már nem éri meg nekem ezt a kockázatot.a fitbit mondjuk lehetett volna annyira gáláns, h megtartják a garanciát a már létező ügyfeleknek, illetve a p2 esetén megkérdezi az ügyfelet, h meg akarja-e venni tényleg, mert ugye a boltok készlete alapján létezik az óra.
de persze nem meglepő a lépésük, tekintve, h az egész termékvonalat törlik, így a supporttal sem akarnak foglalkozni.
pedig egy ilyen lépéssel sok pebble vásárló szemében nagyra nőttek volna.
így viszont kb azt érték el, amitől hangos elég sok fórum, h aki pebble-s volt, az biztos, h nem fog fitbit terméket venni soha.
ő pénzük, ők tudják, de sztem egy ekkora cégnek akár anyagilag is beleférhetett volna tovább/kifuttatni a pebble vonalat. pl olyan gari módosítással, h bármi baj van, akkor nincs szerviz, hanem fitbit termékre cserélik az órád. még mindig szimpatikusabb hozzáállás lett volna, mint egyszerűen kimondani, h mindenki le van sz@rva és mehet, amerre lát. -
csornijcuppo
csendes tag
Annyit kérdeznék, hogy most per pillanat lehet letölteni hozzá appokat?
És ha igen akkor meddig, van erre valami konkrét határidő?
Elvileg holnap kapok egy Pebble2-t...
Tudom ezt még használni - nem vagyok teljesen tisztában még a működési környezetével?
Van valami download szerver ahonnan lehúzhatom a meglévő appokat a pc-re, hogy később használhassam őket?Köszönöm a segítséget!
-
pampika
őstag
Ok.
Lehet, h lesz rá sw.
És ha behal az akksid? A kijelző? Bármi, amihez alkatrész kell? Akkor kuka. Biztos ki lehet még húzni valameddig bontott alkatrészekkel, meg házi barkáccsal, de én így akkor sem adnék érte pénzt.@ollie:
Igen, sajnos ez a helyzet.
Pedig p2 mellé már kinéztem tök jó progikat, akár fizettem is volna érte pár dolcsit. De így most se óra, se értelmes alternatíva. -
axioma
veterán
Ja, igy mas, ha tul vekonynak tartod, nekem pont tetsz.
Igen, gorgetes utan ertve van szuk 9 sor. Nekem eddig a lenyeghez eleg volt.
Irni kell jobbat[Me'g egyelore a custom watchface-eknel tartok, es bar akartam programozni ra, egy kicsit vesztett a motivaciombol az, hogy nem sok jovoje van jelen allas szerint.]
-
axioma
veterán
En a hattervilagitast jelenleg teljesen kikapcsoltam (mar csak akkukimelesbol is, amig igy barkacsmodra toltom), de a pebble2-n mar 3 fokozatban allithato a notification text size, nekem most szuk 9 sor fer ki igy belole (kapasbol a legkisebbre allitottam, siman jo nekem - mondjuk rovidlato vagyok, ugyhogy szemuveg levesz modban). Nem tudom, mennyire mas a fw, nem astam bele magam, az enyemrol most azt mondja, hogy Firmware 4.3
-
-
peanar
senior tag
-
-
-
guyver
senior tag
Na megvan:
Ugye root kell. Aztán play store-ból aSQLiteManager. Ezzel be kell tallózni (open database) a rendszerparticióról:
./data/data/com.getpebble.android.basalt/databases/pebble file-t.
Aztán a preferences-re kell rányomni, utána lesz a kék résznél egy olyan, hogy eng-USA (már ha az appban ezt a nyelvet választottátok ki a voice-nál) és ezt kell átírni hun-HUN-ra. Utána a vissza gomb még ki nem lépsz az sqlite-ból, majd megkérdi mented e, igen mented. Telefon restart és kész, beszélhetsz hozzá magyarul.Működik és már az órával küldtem válaszüzenetet mail-ban. Nagyon pöpec!
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Magisk
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- További aktív témák...
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest