Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sorry ha hülyeséget írok. Régebben olvastam, hogy kevés a tárhely a gépen. Nálam is gyárilag durván 1.7GB volt szabad, így a world of tanks fel sem telepedett, mert keveselte a tárhelyet. Túrtam a fiókból egy 4G-s uSD kártyát, beleraktam, így a WOT rákérdezett hogy telepítheti-e a kártyára. Már telepedik. Szóval ezért nem értem ezt a fajta nyűglődést? Vagy csak a régi szoftver nem engedte SD kártyára telepíteni a programokat? Mert én első bekapcsolás után engedtem hogy frissítse az androidot.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Panasonic Toughpad FZ-G1 -I5-4310U - Ütésálló tablet- Ceruzával- AKÁR 11 órás akku
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- iPad Air 11" M1 256GB - kék, garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest