-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dedikált, alaplapi usb portra kell dugni, hub-ra dugva nem fog sikerülni. Laptopoknál néha úgy oldják meg a több usb portot, hogy a házon belül egy alaplapi usb-t hub-bal osztanak szét, ilyen gépről nem fog sikerülni. Olyan is van, aki kihúzta pl az egeret, úgy sikerült végigvinni a frissítést. A mélyvíz topikban elég sok hsz van ezzel kapcsolatban, főleg a topik elején, nézd át őket! Ott van linkelve több driver is, próbálj ki többet is, hátha ott van a kutya elásva.
-
kisspall
aktív tag
Nem egy kiforrott program ez, úgy tűnik, nem garantálható, hogy minden esetben tökéletesen fog működni. Milyen operációs rendszered van? Én Vista-n csináltam. Volt újraindítva a géped a driverek telepítése után? Szokták javasolni ilyenkor a vírusirtó kikapcsolását is. Ha sehogyan nem jön össze, próbáld meg egy másik számítógépen. Ennyi jutott eszembe, de hátha jön még valami komolyabb szakértő.
-
kisspall
aktív tag
Uhh, úgy néz ki sikerült, bár nem volt zökkenőmentes. Elkezdtem a leírtak szerint. Nekem közben is telepített valami drivert és kiírta, indítsam újra a számítógépet. nem voltam boldog, de aztán Flash Toolban is jelezte, hogy disconnect.
Újraindítottam a számítógépet, elég hosszasan frissítést telepített.
Mivel a Flash Tool látta a tabot, elkezdtem így, el is akadt 5%-nál. ( IFWI failed) Újrakeztem, már a PDF-ben leírtakat követve és a folyamat gond nélkül lement. A tab bekapcsolt, először nem kapcsolódott a wifi, újraindítottam a tabot, most jó az is.
Összes hely 4,59 GB
Wipe-ot én nem csináltam előtte, szerintem felesleges, ez a folyamat töröl mindent. -
Badboys
őstag
Amikor rá nyomsz a flas indító apk ra bejön a be állítások menű mert azt kétlem. Onnantól az nem működik. Csak ott van helyfoglalónak. Ennyi értetlen embert nem hiszem el. Azért mert a delfinen ott van a bekapcsolás attól az nem működik.
Akkor érthetően még egyszer 4.4.2 től a gugli kivette a támogatást így ami nincs ott az nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged