-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz
Mulholland #10359 üzenetére
Fogsz egy olyan valamit ami befér a microsd nyílásba... akár egy másik microsd kártya, vagy sim kártya...bármit. Teszel a végére kétoldalú ragasztót, valami erősebb fajtát, bedugod óvatosan a nyílásba, hogy hozzá érjen a bent ragadt memória kártyához és lassan óvatosan kihúzod... ha menet közben elengedi a kártyát, újra próbálkozol, de óvatosan, nehogy visszatold azt a picit is amit épp sikerült kifelé húznod. Ha ez nem válik be egy tűhegynyi pillanatragasztót rakj a végére (de tényleg csak apró pöttyöt), ugyanúgy betolod a cuccot, vársz fél percet míg odaköt, és úgy húzod ki. Ha ez sem segít akkor szét kell szedni... nem találtam a youtube -on disassembly videót sajnos.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Mulholland #6943 üzenetére
Nekem nem lassult be a kiválasztott játék. Inkább baj, hogy ezek nem érintős játékok.
-
Simba86
senior tag
válasz
Mulholland #6943 üzenetére
nekem nem akad, a yoshi dash-t próbáltam ki meg a 3d cold racert... nem tökéletes, de nem is lassú...
-
Orionhilles
senior tag
válasz
Mulholland #6928 üzenetére
-
besaints
tag
válasz
A kiemelt hozzászólás aranyat érne, egy tömör összefoglaló, hogy a legszükségesebb információkat az újonnan érkezők rögtön megkaphassák, ismételgetések nélkül.
-
Zeki
nagyúr
válasz
A puffin fizetőse a fullos. Mondj egy oldalt, minek kéne bejönnie, működnie. Nekünk megvan a tabon.
-
Simba86
senior tag
válasz
érdekes... beírtam a keresőbe hogy flash player és kidobta orion hozzászólását...
ezek után kipróbáltam pár böngészőt, és sajnos meg kell mondanom, hogy az indavideó kizárólag firefox alatt volt hajlandó működni a flash 11.1.-gyel...
-
pcnet
addikt
válasz
Mulholland #6923 üzenetére
Telefonon nekem az UC Browser is lejátszotta a flash videókat. De Puffin Browserrel garantált a siker. Ott még flash alapú játékok is mennek.
-
Orionhilles
senior tag
válasz
Mulholland #6923 üzenetére
Kereső...
Már van/volt rá megoldás. -
_Karesz_
tag
válasz
Mulholland #6746 üzenetére
Eddig is ennyiért voltak felrakva, mikor még 15 volt a boltban...
-
Jana33
csendes tag
válasz
Mulholland #3618 üzenetére
Ebay, de ezt a fajtát már én sem találom
csak azt a műanyag hátlapos verziót.
-
embe
nagyúr
válasz
Mulholland #3588 üzenetére
Igen, ez a zselés cukor óta így van az android rendszerben.
-
L.L.
senior tag
válasz
Mulholland #3588 üzenetére
Ez minden androidos készüléken így van, nem is kell rootolni hozzá.
-
Lop!N
tag
válasz
Mulholland #3465 üzenetére
Na leteszteltem ma hogy az Op3nDottos tok mennyire vedi a tabot. Derek magassagbol ejtettem le parkettára, semmi baja nem lett
-
pszihó
aktív tag
válasz
Mulholland #3313 üzenetére
elkeszult a tabom eme kivalo ember megcsinalta nekem. Koszi es buek.
-
pszihó
aktív tag
válasz
Mulholland #3313 üzenetére
pü ment
-
pszihó
aktív tag
válasz
Mulholland #3291 üzenetére
Koszi holnap neki allok. Ha megakadok zargatlak. Bar ha pesti vagy akkor inkabb fizetnek erte.
-
tihibaby
senior tag
válasz
Mulholland #3291 üzenetére
És neked is jó lett,ezzel a "dupla" megoldással?
-
bagkri01
őstag
válasz
Mulholland #3194 üzenetére
Hát, nem tudom, én a bluetoothal nem tudok fogadni semmit, de nem igazán érdekel nem szoktam használni, de az is lehet, hogy én nem vagyok elég ügyes és valamit még be kell állítani, mert párosítani tudom mindennel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest