- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsanca81
újonc
Dettó ez volt nálam is! 3 napon belül cseréltettem egyet sípolás miatt. Az ügyfélszolgálaton kiderült, hogy a tölteni se töltött rendesen. Ami most van nálunk 2 hete ez is elkezdett sípolni, de ritkábban jóval....és ennél gond van a töltőadapterrel...azt mutatja érzékeli a hálózatot...mutatja mintha töltene de mégsem megy feljebb a %. Most szám. gépről töltöm így jó. Valamint a sípolással kapcsolatban annyit észrevettem, hogyalacsony akku szintnél csinálja .
-
zsanca81
újonc
Én egyet már 3 napon belül cseréltettem erős sípolás miatt. Aztán kiderült az ügyfélszolgálaton, hogy tölteni se tölt rendesen. Ami most van nálunk ez is sípol néha...de nagyon ritkán...visznt ennek is beszart a töltőadaptere....azt figyeltem meg eddig, hogy alacsony akkutöltöttségnél csinálja ezt az erős sípolást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest