- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
Kepzelem ahogy jarja az aruhazat,majd keressi a tuti helyet elpakolni...Ezt kifigyelik a biztonsagi emberkek es tegyuk fel nem dorgaljak meg, csak annyit tesznek,hogy a feher persil helyet a szines persilhez teszik at a tabot,majd lesik az embert 27iken,hogy vegigkeresi az egeszet es meglatja a colornal... Aztan mindenki mosolyog .... Karacsonyi csoda
róland: 8/2-es lesz.
Annyit sztem mar lehet mondani,hogy azok kerulnek ki 27iken elsodlegesen amelyeknel van apro "bibi". Ezzel kapcsolatban senki ne kerdezzen,mert nem szeloztetnek meg tobbet vele kapcsolatban.
-
Potzee
addikt
Elhiszem!
De kiabálni fog, ha az alig 2 GB hirtelen elfogy...és már nem tud letölteni újabb app-ot vagy játékot.
Tény, 4 ezerrel drágább áron létezik kiforrottabb, megbízhatóbb tablet!
...de nem OFFolom a topicot, hiszen itt az Op3nDott tulajok osztják meg a tapasztalataikat. -
loxen
csendes tag
Hát azé a nyóc col okés de a nyóc giga azé necces.
Egyébként én is 21k ért vettem tegnap., persze csak a tesztet olvastam/néztem és nem érintett jól a 2gb szabad hely.
Vissza is akartam vinni ,de aztán gondolkodtam mit veszek ennyiért helyette? MyAudió meg ilyen szörnyűségek szóba sem jöhetnek. A tacsiban meg mire is cserélném? Esetleg ASUS memo pad 7 m70 vagy mire? ami szimpatikus, ugyan ezzel a procival, 7 collal, kis felbontással. Meg egyébként is van már egy memopadom ami HD
ez meg a gyereknek kell, ennyi pénzért lehet inkább megkockáztatom a vagylagos javítását/rootolását.
(ha valakinek van esetleg értelmes alternatív megoldása az ezért érdekel.) -
bwoay
nagyúr
én ugyan Tescost kaptam 1 év jótállással, de tegnap az ügyfélszolgálaton rákérdeztem, hogy mennyi a garancia. kapásból rávágta a hölgy a 2 évet. mondtam, hogy akkor behoznám az garijegyemet, és vinnék egy olyat, amin 2 év szerepel. sima ügy a részükről.
más: korábban már próbáltam felhozni a témát, de még jobban pörgött a topic az ellentétes nézőpontok, és képviselőik heves vitája miatt. az alulról felhúzható quick setting panelről, illetve annak az ikonjáról van szó. ez a feature valamelyik frissítéssel érkezett, gyanítom, hogy a másodikkal. és tényleg hasznos dolog, de ha full screen video alatt sem tűnik el, az egy kicsit bosszant. ha csak nálam van így, az fél siker
de erről nem tudtam a Tescoban megbizonyosodni, mert ott nem voltak frissítve a gépek. szóval azok visszajelzését várnám, akik mindkét frissítést lefuttatták, és megjelent náluk ez a gyorsbeállítás panel, aminek a nyíl alakul kis "fogantyúja" (
) állandóan kint van a kijelző alján, és ötletem sincs, hogyan tüntethetném el onnan.
-
b0bcat
addikt
Nekem alapból a 2 éves teszkós papírt adták. Külön rákérdeztem, hogy lehetséges, hogy nem azt adják minden áruházban alapból, és nagyon meg volt lepődve az ügyfélszolgálatos a kérdésen, mert szerinte alapból a teszkósat kellene adni mindenkinek. (A benne lévő Flag-eset pedig közben a kukába dobta!
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest