- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
Ma vettem egy fehéret, simán felment rá az új rom, ellenben a fél éve, akciósan vett feketém megállt 2x is a saját kábelével IFWI hibával. Majd az új tab kábelével tökéletesen upgradeltem. Érdekes.
Ellenben ha valaki tud eladó gyári tokról, kérem szóljon. A szín nagyjából mindegy.
-
r66
aktív tag
Kicserélték az IFWI hibával frissítéskor elszállt tabot - a szerviz nem tudta javítani(?).
A cserekészülékre is simán felment a hivatalos javítás /összesen már 3-ból 3-ra (két fehér, egy fekete)/. Tanulság - "üres" tab (factory reset) és valószínűleg 'usb hibakeresés' nélkül (mivel még nem 'pötyögtem ki' a fejlesztői menüt sem...) - így sikerült az újraparticionálás mindhárom esetben hiba nélkül. -
syler123
veterán
Abból az Update-ből nem lesz semmi, már szerintem borítékolható. Nálam már betelt a pohát, amikor a tab dobált olyan üzeneteket, hogy kevés tárhely és a rendszer folyamatok leállhatnak, pedig alig volt valami a tabon. Át is particionáltam. Most hogy minden fent van, ami nekem kell, 2,4gb szabad hely van. Legalább nem rinyál a tab állandóan a helyért...
-
RoundRobin
aktív tag
Valóban készült egy olyan szoftver a tablethez, mely növeli a belső tárhelyet, jelenleg a teszt folyamat lezárásánál tartunk és amint engedélyezik a publikálást, közzétesszük azt.
Tehát ott tartunk, hogy van egy levél, febr 02.-ei és egy újabb, a tiéd, márc. 04.-ei dátumozással, amely tartalmát tekintve azonos. Mindkettőben írnak arról, hogy a megoldás kész, már csak tesztelni kell.
Nos, a teszt ha én csinálnám, abból állna, hogy írnék egy rendszerprogit, amely random módon írná-olvasná (akár hálózaton keresztül is) a partíciókat, valamint olykor-olykor meghivna egy-egy applikációt, majd egy idő után kilőné azokat, helyet adva újabb appoknak. Mindezt természetesen hálón keresztül loggoltatnám, hogy ha elájul a tab, akkor tudjam is, hogy miért, mert lehet, hogy olvasni akkor már nem fogom tudni. A teszt tabot felkötném a töltőre és úgy hagynám három-négy napig. A logot utána átvizsgálnám és nincs semmi hiba, akkor némi handy teszt után közzé lehetne tenni a patch-et.
Ők nem így csinálják, mert akkor már rég készen lennének. De tegyük fel, hogy nem 4 napig, hanem ennek hétszereséig, 28 napig tesztelik a patch-et. Már akkor is kész kellene lenniük. Szóval, én csak csóválom a fejemet és hitetlenkedek.Szerintem átparticionálás biztos nem lesz, de a külső sd-re való írás, apk áthelyezés engedélyezését valószínűleg OTA is meg tudják oldani - gondolom laikusként
A tárhelybővítés csak a tab újraparticionálásával lehetséges. Az elvi lehetőség adott, hiszen az operatív tárban (1 GB) elfér maga a rendszer, azt elég oda beolvasni, elvégezni a reparticionálást és az új partícióra kiírni a memória tartalmát. Azonban a már telepített applikációk elvesznek, a régi tárhelyen tárolt adatok, fotók úgyszintén. (a lehetőség megvan arra is, hogya tárolt adatokat is visszairják, de ahhoz elengedhetetlen előfeltétel egy minimum fél GB szabad tárhely a nandon és a művelet is elég bonyolult)
Ráadásul az a gond is fennáll, hogy mi van akkor ha valahol, valamiért elakad a patch? Olyan esetben csak az ujra flash-elés segít. Ezt pedig a háztartások zömében nem képesek elvégezni, nyilván a szervizbe viszik a gépeket.
Szóval, én továbbra is szkeptikus vagyok a témát illetően.
Ami tény, az SD írhatósága megoldható, ha a gyártó kiadja a forást, vagy ha maga végzi ezt el a vevője számára. Az Open dott telókon pl. default írható az SD, ha jól vagyok informálva, pedig az android ugyanez, kitkat.Ami elképzelhető, az az, hogy a gyártó valamiben sáros (nand méret, határidő, ?) és ennek fejében, esetleg ujabb megrendelés reményében elválalta, hogy szoftveresen korrigál. Csak hát, ha a fejlesztő csapata el van havazva, akkor erre lassan kerül sor.
-
b0bcat
addikt
Mi először a 24 ezres akcióban vettünk pár darabot, majd a 15 ezresben a többit.
Ami a tárhelyes dolgot illeti, érthetetlen, hogy hogyan tudtak kétszer is nagyot hibázni: először a tesztre küldött verzióval (ami 16 gigás volt, bár a szabad memóriája csak 9 GB volt), aztán a rossz particionálással, ami érthetően kiverte sokaknál a biztosítékot (karon öltve az SD-re való telepítés tiltásával, akármi is volt az oka ennek).
-
b0bcat
addikt
Véleményem szerint jót tettek a 15 ezres akcióval. Mármint nem magukkal, hanem a "néppel".
Rengeteg olyan ember jutott így minőségi táblagéphez, aki nem engedhet meg magának 35-50 ezer forintos kiadást ilyen célra. (Más kérdés, hogy a készülékek mennyire fogják bírni a kiképzést...
)
-
Süvi
őstag
Elnézést:
Magyar-szlovák cégmotoflug: A többiek és a saját tapasztalatom alapján az. Én már csak innen fogok rendelni.
Kb. 10 nap alatt jött meg. -
hyundai17
csendes tag
Akciós termékre fel lehetett iratkozni mert éppen kifogyott. (egyszerű kockás füzet)
Egy héttel később rákérdeztem,hogy mi van a készülékkel? Elfelejtettek értesíteni.
De kaptam 20.000.-Ft-os vásárlási utalványt, hogy vegyem meg teljes áron.Csak egyszerűen a kezembe nyomták a bont. Nem esélytelen a tab csere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest