- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
Scoobyka #6653 üzenetére
Én például nem teszek rá fóliát , nagyon bénán tudok fóliákat felrakni, állandóan buborékosak lesznek. Ha meg valami üzletben rakatom fel, annak természetesen vandíja,és a fóliával együttmár a Tabletáránakkb. 10 százaléka.Ennyit szerintem nem ér az egész, márminta későbbi eladásnál sem hiszem hogyolyan jelentős árkülönbség lennenéhány Karc és a karcmentes kijelző között.egyszáz 100.000 Ft-os eszköznél már biztosan tennék rá fóliát.eddig ez az első olyan eszköz, amire nemkerül fólia,meglátjukmi lesz.De mivel alapvetően otthon használom, illetve vettem egybe csúsztatható tokot,így annyira nagyon nem hiszem hogy meg fog karcolódni.De persze mindenki másképp használjaés más körülmények között,így teljesen logikus döntés is leheta fólia használata.
-
csubuka
addikt
válasz
Scoobyka #6270 üzenetére
Korábban lángra kapott a hír itt a fórumon, hogy igenis van különbség, amit kétlek, de mindegy, ezt a fejbeverős smiley-t elég okvetlennek érzem. *plusz ez meglepett, hiszen a telefonom tokján (ami nem opendott...) teljesen "mindkét réteg" ki van vágva, de mivel valóban nem okoz hanghibát, így tökéletes a tok ennyiért. Ez egy információgyűjtő kérdés volt, nem szapulás...
-
INMOTEP
őstag
válasz
Scoobyka #6090 üzenetére
Én mind a tokkal és a tablettel is elégedett vagyok ,a tablettet még karácsonykor vettem 21 ezerért ! .Azóta semmi fagyás soha nemvolt rajta ,a tok igy elsőre simán megéri az árát .Nemtudom ki mit vár ezért a pénzért de először szétkellene nézni más áruházakban mit tudsz ennyiért venni .Szerintem csak egy 7" kis mini tablettet ..... Most megpróbálom feltenni rá a modositott fw-t és azthiszem egy jó darabig kifog szolgálni amire kell
-
Süvi
őstag
válasz
Scoobyka #5724 üzenetére
Szia!
3 fajtát vettem az apróról (összesen 9 db-ot), mindegyiket leteszteltem, de képet sajnos nem mentettem, mindegyik 32Gb-os, Class 10, gyorsaság sorrendjében:
-Samsung Essential: lassú
-Kingston:
-Samsung EVO- sokkal gyorsabb a többitől, ez volt a legdrágább, de lehet, hogy már csak ilyet vennék.
A sebesség különbség több mint 2*, különösen 4K; !Kqd32 esetében.Amikor másoltam rájuk az adatot (mindegyikre 21 GB-ot) akkor is érezni lehetett.
-
csubuka
addikt
válasz
Scoobyka #2554 üzenetére
Persze, viccbol irtam.... Ennyi penzbol lehetetlen lenne elso osztalyu paneleket beszerelni azt ertem. Ez a legkevesebb. Viszont mekkora baj, hogy hiaba mutogattam a pdf-et a hatvani aruhazban csak a csomagban levo garijegyet adtak, nem teszkosat. Ezt mas aruhazban pl a budaorsiben fixalhatom? Illetve harom napon belul visszakerhetem a penzem ugye akar masik aruhazban is?
-
b0bcat
addikt
válasz
Scoobyka #2554 üzenetére
Sajnos a jelek szerint sokan nem ismerik a kompromisszum szót, és csúcsminőséget várnak fillérekért. Most vettem karira egy 10 colos, Intel procis ASUS tabletet, közel 4x annyiért, mint amennyibe ez a teszkós csoda kerül, és bizony nem hibátlan: halk a hangszórója, többet vártam tőle akkuidőben, nem tud települni a gyári frissítés, stb. Mégsem viszem vissza, mert ezek mellett fantasztikusan gyors, szép a kijelzője (a ~150 PPI ellenére), és összességében komoly a minőségérzet. Ja, és mert 2 év gari van rá.
-
poczabence
tag
válasz
Scoobyka #2355 üzenetére
Igen, pontosan, de nem akarok vitatkozni.
Nem ölök az 1 év garancia miatt, ezt a hölgyet pedig sokszor látom az ügyfélszolgálatnál, így figyelnem kellene, hogy mikor nincs ő ott. Plusz mi garantálja azt, hogy más majd tudni fogja.
Szerettem volna egyben elintézni a dolgot, miután itt olvastam, hogy milyen perfektül megy a legtöbb helyen, ahol szó nélkül cserélik a papírt.
Egyébként a hölgynek jeleztem, hogy elképzelhető, hogy délután visszanézek, hátha többet tud addigra. Úgy gondolom, ha nem lett volna a kezdetekben lekezelő, esetleg azt mondja, hogy sajnos ő ezt meg ezt tudja, majd megérdeklődi a dolgot, jöjjek vissza később, akkor nem is erősködök.
@janaman01!
Nem vettem le róla a fóliát, de ezt írtam is.
-
alcatelfan
csendes tag
válasz
Scoobyka #2085 üzenetére
Ismertem a műszaki osztályos srácot, ennyi volt a szerencsém. Mellesleg a második gép is pixeles volt (ott helyben néztem meg), itt a harmadik (nem kiabálom el) egy gyors ellenőrzés után jónak tűnik. Na és mit csináltak a hibás modellekkel? Vissza rá a matrica és felkerült a polcra, jött érte a következő vevő.
-
syler123
veterán
válasz
Scoobyka #2071 üzenetére
Az enyémnek a hátulján van egy szériaszám, azt rá is írták a garipapírra. De gond ha tablet nélkül viszem a paírt? Mi az a közlemény, amire hivatkozhatok, hogy 2év gari jár? Túl sokat vitázni nem akarok, hiszen 15k-t kértek a táblagépért, nagyon nem lennék feldúlva akkor sem ha csak 1 év van rá. De azért ami jár az jár.
-
válasz
Scoobyka #2044 üzenetére
Végülis csak nem vettem egyet sem.
Elmentem délben, volt még egy csomó. Megnéztem a kitett mintapéldányt, sikerült vkit találni, ami feloldotta a kódot (nem értem miért kell kóddal védeni egy bemutatópéldányt, kirakják, aztán meg nem lehet kipróbálni). A feloldás után 1másodperccel olyat fagyott, mint egy ház. Ez volt az utolsó csepp.
Egyébként tényleg elég fakó a kijelzője, hátha az utódmodell ebben is jobb lesz. -
tatararpad
őstag
válasz
Scoobyka #1914 üzenetére
Ez a tablet sem lett volna rossz ha megválogatják ki címkézi újra a kínai eredetit (ez érdekes egy szókapcsolat), mert gyakorlatilag többet ártott mint használt. Idióta név, fölösleges ikoncsúfítás, le nem tesztelt termék, tárhelymizéria = elkönyvelve gagyinak. Jogosan. Ilyet még a kínaiak sem csinálnak. Ha már egy leendő vásárlónak azt javasolják hogy még az üzletben frissítsd mert lehet hogy lehal, onnantól a termék imázsa menthetetlen, nem lepne meg, ha a következő széria már nem op3n dott név alatt futna, nehogy véletlenül asszociálják a régire a gyanútlan vásárlók.
Ha nem mennek messzire, ottvan ennek a 3G-s verziója, felütve gugliban nincs nagy eltérés az ár között, a mostani 15K-s söprés valahol a beszerzési árnál lehet, kisebb haszonnal simán adhatják 21-29K árban.
-
Scoobyka
addikt
válasz
Scoobyka #1913 üzenetére
Mielott vki megkerdezi...nem hiszem,h hudle 2 jovore jon ide...elmondom miert. Az ara miatt!
55.000 lenne itthon forgalmazni durvan,kedvezmenyekkel talan letolhato ez az ar 40e-re,de akkor a marketing es penzugyi osztaly nagyot okoskodott. Ez mashol a kedvezo arban van,nalunk viszont mar ilyenkor inkabb egy nevesebb gyartmanyt vesz a fogyaszto. Hasonlo lehet jon,de ez tipus nalunk nem lenne sikeres. mi arerzekeny piac vagyunk. Meg aztan osszegzik a tapasztalatokat gondolom fent is,h tanulopenznek milyen volt a tablet forgalmazas.A telefonnal az van,h az jo aron van es keves a selejt igy egyenlore ott en nem gondolnam,h akciozni kene mert igy is jol viszik. Valamint a telefont ossze lehet kapcsolni a telefon feltoltes szolgaltatassal,a kovetkezo tabot ha engem kerdeznenek tuti 3g modemmel forgalmaznam es gpssel,mert a mobilinternetet is lehetne hozza adni.
Csak ez megint sok sok ujabb melo es a tableten a tanulopenz mar kiment. -
válasz
Scoobyka #1903 üzenetére
Hudl2-t dicsérik...
Én sajnos a fogyasztói társadalom mintapéldánya vagyok
Nem nagyon tudok ellenállni ilyen akcióknak és a gyerekekre fogom, miért is kell eznekem, hopp nekünka céges tabletet is meg lehetett venni (az más kategória teljesen) ennyiért, családfőnök validálta, de itt már erős fejcsóvába ütközöm...
-
INMOTEP
őstag
válasz
Scoobyka #1839 üzenetére
Hát nekem megfelel a célra ,igaz én okostelefonnal teszteltem a videótelefonálást és ott nem láttam rossznak a képminőséget .Pc-n nem próbáltam még de szerintem annyira nem lehet rosz ott sem .Érdekesség hogy visszatérve a kamerára a hátlapi kamera elég zavaró szemcsés képet ad bent lakásban például ,viszont az előlapi kamera picivel szebb tisztább képet ad .Persze azért nem összehasonlítható egy komolyabb webkamerával
-
válasz
Scoobyka #1753 üzenetére
Az i4s konkrétan tudom, hogy támogatja a BLE-t, tehát ebből kiindulva - ne sértődj meg - minimum megkérdőjelezhető az op3n dott tabletre vonatkozó infód. Ezért is érdekel, hogy az árfekvéséből következtetsz arra, hogy nem támogatja, vagy konkrét tapasztalat/bennfentes infó alapján írod, hogy nem tudja.
-
Ksix
tag
válasz
Scoobyka #1739 üzenetére
A BT 4.0 kötelezően tartalmazza az LE protokollt, így hardveresen támogatnia kell a low energy módot, ha tényleg BT 4.0 van benne. És elvileg 4.3 óta az android is kezeli szoftveresen az LE-t alapból, ha nem úgy tették egyedivé a rendszert, hogy kiszedték belőle, akkor mennie kell.
Ja, és az iPhone 4s is működik LE eszközökkel, nem tudom honnan veszed, hogy nem. -
-
Vermilion69
aktív tag
válasz
Scoobyka #1535 üzenetére
Szia,
Köszönöm, hogy leírtad tömören, pár napja olvasgatlak titeket de nem voltam teljesen képben még
Így már értem a csere dolgot, akkor igazából, ahogy haris írta azért jobb ott helyben, mert akkor nem kell oda-vissza mennem, szerencsére itt van tőlünk 5 percre gyalog a tesco, úgyhogy ez nem lesz gond
Közben megnéztem, és bronz a neve
eredetileg apukámnak akartam volna egy ilyen tabot, mert okostelefont szeretne ugyanennyi pénzből - haha - talán le tudtam róla beszélni erről, de nincs annyira oda a tabletért - mert nem lehet vele telefonálni... na puff, arra jó a nyomógombosa is.. na mindegy
-, viszont nekem is megtetszett, mert a telefonom elég lassú, játékoknál is kidob sokszor sajnos és új telefont meg nem szeretnék még egy jó darabig..
Lehet a root témát tiltja a fórum, elnézést érte!
Lehet elsiklottál kicsit azon, amit írtam, úgy fogalmaztam, hogy ha nem kell jegyzetelnem aznap laptoppal akkor vinném magammal csak a tabot
úgyhogy ez nem gond, amúgy sem tudnék tableten gépelni, mert 10 ujjas vakírással írok, ahhoz meg kell a normális billentyűzet, de köszönöm, hogy írtad
Egy ebook olvasó régóta vágyam, de mivel főleg a sulihoz való dolgokat olvasnám rajta, azok meg nem sokszor elérhetőek, plusz a konvertálások stb, képmegjelenítés miatt problémás, amúgy kindle-t vennék mindenképp, arra nem jó egy tablet szerintem sem, hogy valaki órákat olvasson
Én nem tudom, hogy nálunk vajon lesz-e bronz színű, eddig sose láttam, mondjuk annyira nem is néztem át a kínálatot.. mennyire jellemző, hogy lehet még találni? Valaki írta, hogy 1 db volt, azt meg is vette.. azért én reménykedek, most lányos korszakomat élem, kell a bronz.
Neked is köszönöm a segítséget (#1534) haris.
-
tupuk
aktív tag
válasz
Scoobyka #1544 üzenetére
A fél fórum a frissítésről szól, meg hogy hány példány döglött bele a frissítésbe, szerintem aki ezt végigolvassa, azt már le se lehetne beszélni a frissítésről.
Ami meg a lényeget illeti, egyszer azt írod bibis, most meg hogy a használatot nem befolyásolja. Remek, nem vagyok gondolatolvasó, sem rejtvényfejtő, nem tudok ezen eligazodni. De gondolom nem arra akartál utalni, hogy karcos lesz a doboz oldala.
Mindegy, biztos csak én lihegem túl, beleéltem magam, ennyi, bocs ha megzavarom a nagy tecsó-bizniszt, azért nem olvassák olyan sokan ezt a fórumot, biztos el fog kelni ilyen jó áron az összes példány. Jó éjszakát, boldog ünnepeket.
-
tupuk
aktív tag
válasz
Scoobyka #1540 üzenetére
Ne viccelj már, pontosan tudod hogy nem erről van szó. Soha le se írtam hogy ipad, nem várok semmi ilyet. Napok óta követem ezt a fórumot, pontosan tudom mit lehet ettől a géptől elvárni, nem várok el többet. Azt viszont elvárom hogy ne hibás készüléket adjanak el nekem. Ismétlem: köszönöm a fülest, nyilván nem rajtad múlik a Tesco üzletpolitikája, rendes vagy hogy súgtál, de hibás termék eladását inkorrektnek tartom, és természetesen nem veszem meg.
-
tupuk
aktív tag
válasz
Scoobyka #1523 üzenetére
"azok kerulnek ki 27iken elsodlegesen amelyeknel van apro "bibi"."
Köszi az értékes infót, sikeresen le is beszéltél a vásárlásról. Pedig nagyon beleéltem magam, ez lett volna életem első tabja, de mindegy, hibás termékkel természetesen nem fogom szívatni magam.
Mondjuk már magamon is röhögök, hogy én itt a Tesco pártján álltam a hülye kákán is csomót kereső, mindenbe belekötő, meg a tabokat a törülközők mögé rejtő hülyékkel szemben, és kifejezetten hálás voltam amiért egy cég számomra is elérhető áron ad belépő szintű, az én igényeimre már megfelelő gépet. Erre kiderül, hogy ők is trükköznek, meg kiadnak hibás terméket. Hát ez kész.... ez egy ilyen ország, a vevők is simlisek, az eladó is, én meg már nem hiszek senkinek.
Azért neked köszi a figyelmeztetést, megóvtál egy bukástól.
-
Silentfrog
veterán
válasz
Scoobyka #1465 üzenetére
És jelenleg elegem lett abból, hogy megveszek egy terméket és egy héten belül beakciózzák és bukok a két darabon egy harmadik árát, elegem van, hogy elém állnak a sorba a nagyképű barmok,elegem van , hogy nekem semmi sem jut mert a dolgozók elrakják a durván leakciózott termékeket a barátoknak / Pl.Lidl /.
Szombaton megyek nyitásra és ha nem találom amit elraktam és nem találok a polcon egyet sem akkor kiverem a balhét,mert most tényleg kivan mindennel az a bizonyos!(#1475) Quqesz .:Az Aldi kompenzálta is a vevőket valamivel,és a jobb boltok adnak helyettesítő terméket ha valami elfogy azonos áron.
-
Silentfrog
veterán
válasz
Scoobyka #1465 üzenetére
Szerintem ha egy terméket leveszek egy polcról és átrakok egy másik helyre az áruházon belül az semmilyen jogszabályba nem ütközik.
Ha elkezdenének cirkuszolni akkor mielőtt a hátsó szobába kerülnék én hívnám a rendőrséget.
Az áruházból nem vittem ki semmit fizetés nélkül,nem bontottam ki a terméket,nem okoztam kárt senkinek.Az a bolt szerint tisztességes piaci magatartásnak számít, hogy a meghirdetett termékből egy darab sincs amit el tudnának adni?
Mert jelenleg nincs egy se... -
-
tupuk
aktív tag
válasz
Scoobyka #1417 üzenetére
Hű, te nagyon benne lehetsz a sűrűjében, ha ilyen mélységben belelátsz
Utolsó kérdésem, mert nekem ez tényleg talán a legfontosabb: én nagyon voip-telefonáló vagyok, ugye a wifi-egysége ezt bírni fogja? Napi átlag 20-30 percet tuti eltelefonálnék vele. A voipnak nem kell nagy sávszél, elég vékony az adatfolyam, de teljesen megszakítás nélkül kell mennie értelemszerűen. Egy pillanatnyi megszakadásra a vonalat is bonthatja a voip-app. Ugye ezt bírja ez a masina?
-
HaZse
őstag
válasz
Scoobyka #1413 üzenetére
Részben egyet tudok érteni Veled.
Én is vettem egyet. Előtte egy iPad 2 Wifi volt. Amire nekem kell, arra elég. A fiam meg csak néha játszik rajta. (8 éves). Erre szerintem megfelelő. Persze nem kell egy ipad vagy egy 50eFt+-os tab árával összehasonlítani, de szerintem egy Galaxy Tab 3-nál jobb. (Tudom, mert volt nálam egy Galaxy Tab 3 10). Persze a tárhely negatív ennél a gépnél, de szerintem elég.
Én nem bántam meg a vásárlását. Sőt miattam mások is vettek ilyet és teljesen meg vannak vele elégedve.
Én meg még ezzel a tabbal kiváltom a következő távokat: Dune HD mediaplayer, Onkyo TX-NR626 erősítő, T-Home box, XBMC remote control).
-
Thor Steinar
tag
válasz
Scoobyka #1413 üzenetére
Nem értem miért akarod elvenni az emberek kedvét a játékoktól.Brothers in arms 3 , world of tanks blitz akadás mentesen szépen fut rajta. Pedig a második csak online futó játék ott elbukhatott volna a hardver. A játékokhoz egyedűl a tárhely kevés sd kártyára meg nem tud írni így ami oda mentene hibával kilép. Netezésre meg csak wifi kapcsolat igen szerény ahoz azért mobilnet kellene , hogy ne legyél helyhez kötve.
-
tupuk
aktív tag
válasz
Scoobyka #1413 üzenetére
szia, én is kb. így gondolom, netezés, kis filmnézés, voip, rádiók, ilyenek.
a torrentezéssel viszont megleptél. miért tenné az tönkre hamarabb? és miért lassabb a letöltés/feltöltés? (bár pont a sebesség annyira nem érdekel, így is 10-20 perc alatt lejön minden, elképesztő a sebesség, ha kicsit lassabb az se baj.)
mondjuk nem vagyok nagy filmnéző sem, de azért heti 2-3 (néha 4) filmet/sorozatepizódot lekapnék majd vele... ez ugye nem rontja el hosszabb távon? -
-
ntomy
újonc
válasz
Scoobyka #1208 üzenetére
"nem cserelik új típusra csak azoknak akik első körben vették 29990-ért és ezt a számlával igazolják."
Scoobyka! Amennyiben publikus, két kérdésem lenne, talán mást is érdekel:
1. Csak a hibásakat cserélik ki az új típusra, vagy bárkinek aki 29.990-ért vette?
2. Én első körben vettem, de 24 ezerért clubcard-dal, erre is vonatkozna a csere? -
tupuk
aktív tag
válasz
Scoobyka #1305 üzenetére
Én azért ilyen közelharcos sztoriba nem fogok belemenni
Nem is számítok ilyenre, ha annyira népszerű lenne, már elvitték volna, illetve nem áraznák le még jobban. Szépen reggel felkelek, és odamegyek, és ha meg mégsem lesz már, akkor na bumm: veszek a januárban érkező új szériából.
-
válasz
Scoobyka #1305 üzenetére
Mondjuk a Tescoban rendszerint reggel 6-tól élnek az akciók (máskor már belefutottam, mikor én is éjfélt hittem aznapnak), de igen jó eséllyel teljes lesz a készletsöprés. Ilyen áron nincs semmi hasonló, max 1-2 nagyon elavult ócskaságot 512 rammal 480-as kijelzővel. Nekem is tetszik, a lányomnak tökéletes lenne játszani.
-
tupuk
aktív tag
válasz
Scoobyka #1221 üzenetére
Köszönöm a válaszod
Mint írtam a jelenlegi információk alapján (amik persze nem teljeskörűek...) nekem még mindig a mostani éri meg 15-ért.Azon viszont nagyon jót nevettem, hogy a kis szöszi Dukai megvillantja a karkötőt a neten, erre rohannak a népek vásárolni!
Ez tényleg ennyire egyszerűen működik?!
-
dome.no1
tag
válasz
Scoobyka #1208 üzenetére
Erre azért nagyon kíváncsi leszek.
Több mint két hete írtam a Tesco ügyfélszolgálatnak egy kissé ironikus hangvételű panaszt, a BÉKÉS rendezés lehetőségében bízva. A mai napig le se sz@rt@k. Van még kb 14 napjuk, mert harminc napon belül kell válaszolniuk., utána a levél másolata, plusz kiegészítés megy tovább a fogyasztóvédelemhez.
Még mielőtt bárki azzal jönne, hogy miért nem néztem meg mit veszek, megnéztem kipróbáltam, elolvastam a teszteket., és az alapján vásároltam. Majd amikor szembesültem a tárhelymizériával, már nem volt lehetőségem visszavinni.Közbe azért olvastam a cseh fórumot, ahol a mai napig szinte mindenki a 9.35 gb szabad tárhelyűt vásárolta. Mától már nincsen csak 2 gb-s.
-
tupuk
aktív tag
válasz
Scoobyka #1208 üzenetére
Hű, köszi az infókat, eddig is nagyon hasznos volt ez a fórum, de most meg aztán pláne
Ha magáról az új készülékről nem is árulhatsz el többet, azt meg tudod mondani, hogy jan. 1-től a mostani, az addig még el nem adott gépeket is áruljak majd párhuzamosan az újakkal? Mert ha igen akkor talán kivárok, és megnézem megér-e +6 ezret az új.
Amiket leírtál az alapján GPS benne az többlet, meg a több giga, engem egyik sem érdekel, a GPS kicsit sem, a több gigát megoldom microSD-vel.
(A 30 ezres fel sem merül nálam, a 3g nem ér ennyit, pláne hogy van egy sim-kártyás usb kütyüm, amin bejön a mobilnet.) -
-
-
haris
őstag
válasz
Scoobyka #1040 üzenetére
Szerintem ha a tesco nyitva van hétvégén, akkor az is beleszámít (már pedig nyitva van :-) )
Vagy másképp fogalmazok, ha nyitva van, és az ügyfélszolgálat is üzemel, ahol foglalkoznak veled, ha problémád van, akkor beleszámít. Szóval én a hétfőt mondanám, mert inkább a mai nap nem számít bele, hanem holnap az első.
De lehet rosszul tudom. -
válasz
Scoobyka #1026 üzenetére
Soha nem lesz rá 5.0, ez egy Kínai tábla. nem szoktak hosszan támogatást adni a Knaiak. (Bár tévednék)
Ha ezt a tárhely gondot sem hajlandók megcsinálni, nem várhatunk semmit.
csak abban lehet reméynkedni, hogy valaki Androidhoz jól értő is megveszi és készíte egy custom ROM-ot, normális tárheyl felosztással.DE 21 000Ft-ét így is megéri
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Panasonic Toughpad FZ-G1 -I5-4310U - Ütésálló tablet- Ceruzával- AKÁR 11 órás akku
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest