-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz
ferenck #4209 üzenetére
Igen, a telefonon lévő 9.2-vel szemben 7.7-es a térkép: gondolom az Intel proci miatt nem ugyanaz.
Egyébként ha rákeresek Play-ben a Street View-ra, nálam sem Eltávolítás, sem Telepítés gombok nem jelennek meg - de ettől még működik úgy, h be tudja hívni a Google Earth-öt, és abban először egy felülnézeti képet ad (szép, ál-3D-set, amiben a házak és tereptárgyak kiemelkednek), és ott a kis sárga emberke, amivel már van utcanézet, az is hibátlanul
-
Dylan_
tag
válasz
ferenck #3239 üzenetére
Bár nem Budapesten, hanem Bicskén, de tegnap este még volt belőle bőven.
Vettem is 1 feketét és 1 bronzot (ajándék lesz mindkettő).
Szerintem van még belőle készlet.Egy kérdés:
az egyik tabletet ahogy bekapcsoltam, megdöbbenve tapasztaltam, hogy a belső tárhely csupán 2 Gb, az emlegetett 8Gb helyett.
Az, hogy 2Gb van csak telepítésre, és mondjuk a fennmaradó 6-ra lehet pakolni filmet/zenét még nem zavarna, de ez csak 2Gb-t említ, sehol a maradék 6.
Kipróbáltam egy letöltést, és az is a 2 Gb-ból vette el a helyet. Ez megoldható valahogy?
Egyelőre nem szeretnék bele SD kártyát tenni, de a 2 Gb igen karcsú.Amúgy eddig egész pozitív a kütyü és külön köszönet a körömlakk lemosós tippért, a fóliáról simán le tudtuk mosni így a zöld feliratokat, tehát rajta maradt a gyári fólia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest