Hirdetés
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Busterftw #8497 üzenetére
Megnéztem néhány videót róla, hát, elment a kedvem. Ventilátor egy mobilba? Ne már. Ez olyan, mint a chipset ventilátor, hogy oké, értem én, hogy bírja, stb., de nem tetszik. Amire én használnám, arra nem kell ventilátor. A másik pedig az OS design... hááát, öreg vagyok én már ehhez (bár fiatalon is rühelltem a csiricsáré dolgokat). Ezzel nem leszólni akarom senki ízlését, egyszerűen a letisztultságot kedvelem, ezért imádtam a 7 Prót az első pillanattól. A vörös töltőkábel miatt is tikkelt a szemem, ez a mobil meg kábé olyan, mint a karácsonyfa. Akkor már inkább benyelem a gloryhole kamerát, és legyen 10 Pro, 10T (most olcsón van Alzán a 16/256, szerintem besztbáj, csak ugye az alert slider...), esetleg Nothing 2 (ott offolható a fényorgona).
-
Edge
veterán
válasz
Busterftw #8497 üzenetére
Nekem ezzel nincs bajom amúgy, ugyanis a red magic vonal él és virul. A notch mentesség védjegyük lett, tehát attól nem kell tartani hogy megjelenik a notch újabb modellnél, oneplusnál csak egy feature volt kb. 1 modell erejéig sajnos. De egyébként is ezek miatt sem kell 4 évig a telón ragadni, hisz lesz utód, én tuti már nem fogok ennyi évet várni a cserével, a 2 évenkénti csere sima ügy.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Quadro FX 570 eladó
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest