-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ananasz1 #6214 üzenetére
Nem nagyon van rendes program erre. A Google Play-en lévő "battery doctor", "accubattery" és társai malware programok általában, nulla haszonnal a felhasználó számára.
A legobjektívebb az lenne, ha az ember egy felállított egy tesztkörnyezetet, hogy a teljesen feltöltött telefon X óra készenlét, Y idejű böngészés, Z idejű youtube nézés, waze, stb. után mennyire merül le.
Ezzel az a probléma, hogy eleve az Android és az applikációk változásai miatt is csak akkor lehetne érdemleges információt kinyerni, ha ugyanazon OOS verzióval, ugyanazon applikációverziókkal teszteled leg 1-2 év múlva.
Ami irreális elvárás.
Én például azért nem állok át az Oreo alapú OOS-ekre, mert az eddigi próbálkozásaim esetén mindig érezhetően jobban merült a telefonom, mint a Nougat alapúakkal.
Pont ezért nem hinném, hogy létezik értelmezhető "érték" erre a szituációra. Ha konkrétan megdöglik az aksi, vagy egy vanilla rendszeren is úgy merül készenlétben is, mint a Titanic, az még feltehetően a Oneplus szerint is garanciális tényező. Ha csak úgy érzed, hogy gyorsabban merül, az nem biztos viszont, hogy aksi probléma (lásd esetemet az Oreo alapú OOS-ekkel)...
Egy próbát megér, hogy nyiss egy ticketet a Oneplus supportnál, hogy vállalják-e garanciában az aksicserét.
-
ananasz1
tag
válasz
ananasz1 #5341 üzenetére
Nnnna, hogy más ne hullajtsa padlóig az összes haját, mint én tegnap: visszatettem a TWRP-t, majd az Oreohoz ajánlot supersut, de folyamatosan ez lett a vége: "calling user ramdisk patch script, --- failure, aborting", és természetesen nem is maradt meg a TWRP.
Megoldás, ha más is így jár:
"I pinpointed it to the file /data/custom_ramdisk_patch.sh. Looking inside the file, it's some remains of Magisk. I removed that file via the TWRP Terminal (rm /data/custom_ramdisk_patch.sh) and it solved the problem."
Kipróbálva, működik, végre van TWRP és root -
Pszihonaranc
senior tag
válasz
ananasz1 #3303 üzenetére
Mindent pontosan úgy csináltam, ahogy az le van írva az általad linkelt forrásban. De sajnos az a végeredmény, amit képben meg is osztottam az előző hozzászólásomban.
A telefont ugyan zárolta, és ezt látom is a készüléken de továbbra is csak az elfelejtett kóddal lehet feloldani -
metal01
őstag
válasz
ananasz1 #2929 üzenetére
Üdv a klubban! Irigyellek a fekete miatt.
Amikor én vettem még nem volt ilyen színben.
Akik használják a gyári üveget azok szerint nem zavaró, hogy a szélekből kitakar. Bár engem biztos zavarna, de ez szubjektív...
A sima 3T topicban is írták és itt is, hogy csak a gyári üveg jó, minden más alternatíva kuka. Szerintem ne költs rá.
Én elvagyok egyelőre még a gyári előre felrakott fóliával. Rendeltem egy Ultimate Shield fóliát. Ha a gyári lerohad, majd azt teszem fel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest