-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
OP3-ról azért vettem le fél év után a fóliát, mert pofára ejtettem a telefont, és nagyon csúnya lett a fólia, fura hozadéka a dolognak, hogy fólia nélkül sokkal sikamlósabb, zsírmentesebb lett a kijelző, illetve már nem ül meg a por/piszok az újlenyomat olvasónál/előlapi kameránál/telefonáláshoz használt hangszórónál.
A képeken nem igazán sikerült jól szemléltetni a karcokat, viszont az jól látszik hogy nem volt sehol sem felválva a fólia, kivéve ahol a kővel találkozott.... [link]
-
Belba
őstag
Én január eleje óta használom gyári fóliával a telefonom és kifogástalan állapotban van!
Minden nap áttörlöm mikroszálas kendővel, ennyi elég neki...
Az igaz, hogy én vettem a mobilhoz egy gyári notesz tokot (ami sajnos már nem kapható), ez nagyon jól védi használaton kívül a képernyőt.Most a második OnePlus 3T-hez beszereztem egy másik notesz tokot, ez annyiban még komfortosabb, hogy több belső zsebe van és feltámasztható a mobil használat közben... És ennek a szilikon része oldalról tökéletesebben védi a telefont, mint a gyári notesztok!.... (A gyári notesztok csak a mobil 4 sarkát, elejét és hátlapját védi, míg ez a WALLET tok a mobil 4 oldalát teljesen körbeöleli.)
Először azt gondoltam, hogy a bankkártyatartó a mobiltokban hülyeség, de használat közben kiderült, hogy remek találmány, bankolásnál, online vásárlásnál praktikusan kéznél vannak a kártyák...
Nagyon hamar megszoktam és már hiányozna, ha nem ilyen tokom lenne.
Még attól tartottam, hogyan lehet a kamerát használni a notesztokkal?... De használat közben kiderült, hogy ez sem probléma.... Amúgy nagyon jó fogása van mindkét notesztoknak, jó minőségű bőrhatásúak...Tudom, hogy a férfiak nem rajonganak a mobiltokokért, de a zsebbe dugás (aprópénzek és kulcsok mellé), asztalra letevés képernyővel lefelé, táskába becsúsztatás a kulcsok és pendrive-ok mellé hihetetlenül gyorsan amortizálja a mobilokat....
Amúgy mi már megszívtuk az üvegfóliával...
Az előző mobilomra (Samsung S4 mini) vettem ilyet, de kb. 5 perc után lerántottam és kukába dobtam, annyira elállt minden oldala...
A fiam Samsung S7 edge telefonjára is megvettük, de az még katasztrofálisabb volt (a hülye edge képernyő miatt)... Azt is dobtuk a kukába 2 perc után...
Azóta nem kísérletezem az üvegfóliával... -
Macika66
őstag
Pontosan így vagyok én is, benne voltam a 2000 fős tesztcsapatban, és imádtam használni.
Azóta nem megy, többször hiányzik, de nem rontja fájóan az életminőségemet.
Ha a bankok feneketlen pénzéhességének nem felel meg, nem hoz elég nyereséget ez a dolog, akkor nem csinálják.
Márpedig ha a Telekom és a Vodafone is kivezeti az NFC-alapú fizetést, akkor valószínűleg nem volt elég a nyereség a bankoknak.
Mert visszaélésről (ami sürgősen szükségessé tenné a megszüntetést) azt hiszem, senki sem hallott...Nem mellesleg Kínában nem az NFC hódít, a fiatalok körében szinte 100%-os népszerűségnek örvend a mindenkinek a saját mobiljának kijelzőjén megjelenő QR kód, amit a pénztáros QR-olvasóval olvas le, és ezáltal terhelődik a bankszámlára a vásárlás.
Az egész fizetési procedúra 1-2 mp. -
andyTM
őstag
- Te (is) már annyit szívtatok ezzel az ébren maradással, próbáld már ki légy szíves ezt: [AKT Profiles App [v1.4.1]]
-
AcCEsS
senior tag
Én egy dolgot reméltem az új verziótól, hogy visszavonják/átalakítják a hívásfogadás kezelését. Szerintem nagyon rossz a függőleges irányú elv, de ha már kötik az ebet a karóhoz, inkább a felfelé irányú mozdulatnak kellene a hívás fogadásának lennie. Az összes kínai/MIUI rom-ban felfelé irány a hívásfogadás, a záróképernyő feloldása is felfelé mozdulattal történik, de a hívás fogadásához lefelé kell húzni a gombot? Ezt meg ki találta ki? Majdnem hülyét kaptam amikor megláttam!
Totál logikátlan!
-
Tanisz
senior tag
-
boros44
tag
Valószínű, hogy a Google is tehet róla, de ha csak a Google, akkor minden Androidos telefon merülne, mint a Titanik. Már pedig azért vannak olyan Androidos telefonok, amelyek egész jól bánnak az akkuval és mégis ugyanazok a Google szolgáltatások futnak mindenhol.
Biztos vagyok benne, hogy a OnePlus is tehet róla, ugyanis az már feltünt nekem, hogy amikor nem merül már egy ideje, aztán rádugom töltőre, utána kezd el merülni megint. Szerintem a töltésnek van köze hozzá. -
boros44
tag
Nekem általában egy újraindítás szokta megoldani az indokolatlan merülést, de nem annyira kényelmes mindig újraindítani, ha rákezd megint a merülésre. Már egy ideje erre várok valami javítást, amikor új frissítés jön ki, de sajnos már egy ideje egyikben sincs szó az akkuról.
-
Rick4
félisten
A sima 3-as topicjában már leírtam, nálam volt ilyen bibi, hogy eladtam a 3-ast, megvettem ugyanarra a fiókra a 3T-t, az új gazdának kellett volna a fiók, ha bármi van. A support válasza szerint nem kell fiók, ezt írták:
We can still cater the device for repair even if the new owner doesn't have a OnePlus Account. You just need to tell him/her to contact us via Voice Support: > Go to Oneplus.net > choose your country > scroll down and check on contact details on the bottom right side.
Chat > go to oneplus.net > Support > Scroll down click on Live Chat > fill in the information needed and session will start.
Or create a ticket so we can further assist him/her in sending the device for repair. You just need to provide the Order Number to the new owner and if he/she wants to send the device for repair we will inform you through the ticket so you will be notified. For the warranty the new owner will still have a 1 year warranty of the device for North America customer and 2 years warranty for EU customer. Please be informed that the warranty will depend on the country that you purchased the device.
-
-
Pszihonaranc
senior tag
Szerintem az annyira nem logikus lépés, hogy egy apró figyelmetlenség az embert elvágja a saját telefonjától, és erre vész helyreállítási lehetőség sincs
Az meg hogy egy google fiókot feltörnek, ahol 2 lépcsős azonosítás is van, arra meg sokkal kevesebb az esély, mint hogy az ember elfelejtsen egy pin kódot vagy jelszót.
Úgyhogy én ezt mégsem tartom annyira elfogadható dolognak, mint te.
Érthető, hogy figyelnek az adatvédelemre, de azért a jogos tulajdonosnak legyen már valami 2. biztonsági ellenőrzési lehetőség...(#3308) macii97: Tudom, hogy ott van végső megoldásnak, csak próbálom menteni, hátha van rá valami mód wipe nélkül is megoldani.
-
nem szerepel. és ha kell, akkor megoldom nemhivatalos romokkal, de az is merész kijelentés, hogy a készülékgyártónak nincs köze hozzá. dehogynincs, ők supportálják a saját cuccukat, nem az android fejlesztője. a google fejleszt, a gyártó készülékhez illeszt... vagy nem. ha nem, akkor meg lesznek köpködve, és kevesebben vesznek tőlük bármit. ideális esetben persze.
-
kazanka
őstag
Annyiban vitáznék veled,hogy pl.az 5.0 és a 6.0 hibái az első komolyabb 3-400 MB frissítésnél már nyomtalanul eltüntek.Ezt az időszakot egy Samsung s5-el és egy s6 edge plussal vészeltem át.A frissítések után én nem tapasztaltam semmiféle hibát,mondjuk én bolti garanciás telefont nem szoktam vásárolni.egyszer vettem egy jónevűnek mondott GSM boltból,amikor még a Samsung Omnia volt a csúcs azóta soha többet.
-
Pszihonaranc
senior tag
Egy pillanatig sem gondoltam azt, hogy meg akarod modnani nekem hogy használjam
csak tanácsot adsz. Köszi!
Akkor azt ki lehet jelenteni, hogy teljesen mindegy az akkumulátor élettartama szempontjából, hogy napi hányszor kezdek meg egy töltést és szakítok meg? (dugom be- húzom ki)
10 megkezdett-megszakított töltéssel alkalmanként 10%-nyi (összesen 100%) ugyan olyan, mint 3x 33% vagy 2x 50% vagy 1 töltéssel 100%?
A 10x 10% nem 10 ciklus, hanem egy? Ugyanúgy, mint az 1x 100% vagy 2x 50%? -
macii97
senior tag
Értem, hogy mi a legjobb az akkunak, mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, de én azt mondom, nehogymár én figyeljek a kis telefon akksijának a lelkére.
Reggel amíg készülök 1 óra alatt feltöltöm, oszt jónapot. Ezért szeretem a dash-t.
Ja, és persze a töltőm is 24/7-ben be van dugva a záramba!
-
Taci
addikt
Én 2011 óta használom az iPhone 4-emet (ragaszkodó vagyok, na
- őt fogja remélhetőleg majd a OP5 váltani - bár eddig az LG G2, LG G4, LG V10 sem járt sikerrel - na de most ez már tényleg egy lassú és kb. használhatatlan telefon jó pár dologra), és a Battery Life szerint 90% fölötti még az akkuja. Bírja is szépen 2 - 2 és fél napig egy töltéssel (bár tény, a néha már nagyon idegesítő lassúsága miatt már nem használom olyan aktívan, mint előtte). Pedig régebben estékre is töltőn hagytam, elég hosszan.
-
macii97
senior tag
Csak ugye a telefon 100%-a és 0%-a nem valódi 100 és 0! Szóval szerintem felesleges mindig pl. 80-20% között tartani, ezt megoldja az elektronika...
Én 100-ig töltöm, 5-10%-ig hagyom merülni (néha ha nincs nálam power bank volt h ki is kapcsolt). Amellett vagyok, hogy a telefon van értem, nem én a telefonért. Ha elfárad az akksi, így járt, majd kicseréltetem, de nem hinném.
+ Azthiszem az egész éjszakás töltés talán rosszabb, a dash-el viszont ez megszűnt... A dobozban lévő quick guide-ban benne is van asszem, hogy 8 óránál tovább ne töltsük! -
boros44
tag
Amikor Google-ben rákerestem erre, volt több olyan fórum is, ahol már 2012-ben is téma volt ez. Nem tudom, hogy a Google miért nem tudott tenni ellene azóta sem.
Nálam egészen biztosan nem a felhasználói alkalmazások okozzák. Egyrészt nincs teletömve velük a telefon, másrészt semmi wakelockot nem mutat ki a Wakelock Detector náluk.
Kernel wakelocknál a PowerManagerService.WakeLocks okozza nekem a wakelockot. -
boros44
tag
Ugyan nálam nem ennyire vészes, de én is észreveszem elég gyakran, hogy napközben indokolatlanul sokat merül pedig csak a zsebemben üdül órákig. Nálam vagy a Google Play szolgáltatások vagy az Android rendszer kezdi el nyúzni az akkut. Érdekes módon van amikor mindkettő tud viselkedni, olyankor meg alig merül. Ez már nagyon régi bug. Kár, hogy nem akarják / tudják javítani ezt. Ami megoldások léteznek erre, azok is csak ideiglenesek.
-
"Van odafent egy összefoglaló, több kérdésedre is van válasz benne."
Igen, kozben elolvastam, csak elobb jart a szam mint a kezem. Bocsanat!
"Teljesen, miért, milyen szokott lenni egy gyári rendszer?"
Regebbi kozepkategorias Samsung, Motorola illetve Lenovo (Vibe Z2 Pro) tapasztalataim alapjan nem ajanlom senkinek hogy megtudja. Privatban szivesen meselek ha szeretned, illetve barkinek, csak nem szeretnem szetoffolni a topikot.
A ZF-em rendszere az elso amire nincs panaszom.
"Nincs ismert szériahibája."
Rendben, koszonom!
Udv. core2
-
boros44
tag
Én utálom a vastag, bumszli gumis tokokat. Elrejtik a telefon szépségét. Nem is túl prémium érzés a gumis tapintás. Én inkább használok egy vékony és elegáns tokot. A telefonra pedig különösen vigyázok. Amikor megjelent az Android, én már akkor beszálltam ebbe a világba és még soha nem tört össze egy telefonom se. Én úgy gondolom, hogy aki kellően vigyáz rá, nem töri össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest