- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
válasz
Neil Watts #4359 üzenetére
Rendes garanciával újonnan? Valószínűleg sehonnan.
-
boros44
tag
válasz
Neil Watts #2895 üzenetére
Szerintem a OnePlus-nak van az egyik legkényelmesebb és leggyorsabb szervíze. Futár felveszi tőled és vissza is hozza, nem kell neked utánajárnod és pénzedbe sem kerül. Én egyszer garanciáztattam, akkor 5 nap volt az egész.
-
válasz
Neil Watts #2895 üzenetére
Szerintem mindenki tudna felhozni negatív példákat az Android / OS varázslatokra, szerencsére az adott telefonnál nem jellemző az ilyesmi, de mivel eleve egy flagship telefon, ezért elég nagy blama lenne, ha ilyesmivel találkoznánk.
-
válasz
Neil Watts #2893 üzenetére
Van odafent egy összefoglaló, több kérdésedre is van válasz benne. Amikre nincs:
- Ha valami gond van, akkor milyen gyorsan javitanak?
Itt a topicban nem volt még téma. A Oneplus 3 topicban volt olyan tapasztalat, hogy egy hét alatt visszakapta a telefonját.
- A gyari rendszer amivel jon, az mennyire stabil?
Teljesen, miért, milyen szokott lenni egy gyári rendszer?
- Van szeriahiba?
Nincs ismert szériahibája.
Többen panaszkodnak arra, hogy wakelock előfordul ill. a Google valamelyik appja, alkalmazása beragad, erre többféle megoldás volt / van, a topicban megtalálod őket. Viszont ez nem a telefon sajátja, hanem az Androidhoz köthető probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Trollok komolyan
- Mobilinternet
- Milyen videókártyát?
- BMW topik
- Star Citizen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest