Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Google Pixel topik
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
A sima 3-as topicjában már leírtam, nálam volt ilyen bibi, hogy eladtam a 3-ast, megvettem ugyanarra a fiókra a 3T-t, az új gazdának kellett volna a fiók, ha bármi van. A support válasza szerint nem kell fiók, ezt írták:
We can still cater the device for repair even if the new owner doesn't have a OnePlus Account. You just need to tell him/her to contact us via Voice Support: > Go to Oneplus.net > choose your country > scroll down and check on contact details on the bottom right side.
Chat > go to oneplus.net > Support > Scroll down click on Live Chat > fill in the information needed and session will start.
Or create a ticket so we can further assist him/her in sending the device for repair. You just need to provide the Order Number to the new owner and if he/she wants to send the device for repair we will inform you through the ticket so you will be notified. For the warranty the new owner will still have a 1 year warranty of the device for North America customer and 2 years warranty for EU customer. Please be informed that the warranty will depend on the country that you purchased the device.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A címért elnézést kérünk, a részletes tesztért viszont nem: a OnePlus 3 mellett mutatjuk meg, hogy a 3T extra akkumulátorkapacitása és lóereje mennyivel nyújt többet a nyári modellhez képest.
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Fűnyíró topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13pro+ 12/512, 200Mpx, gari,doboz,papírok,tokok,üveg 88500Ft
- Samsung Galaxy S24 ultra 256/12gb black.
- iPhone 15 PRO 1TB BLUE TITANIUM KÁRTYAFÜGGETLEN
- Phone (2) 12/512GB Dual-Sim Nothingfüggetlen mobiltelefon fehér BESZÁMÍTÁS! GARANCIA 2027 ig.
- Samsung Galaxy S22 Ultra, 12GB RAM / 256GB Burgundy
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest