Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Kétfelé hajlik a Samsung koncepciója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
A sima 3-as topicjában már leírtam, nálam volt ilyen bibi, hogy eladtam a 3-ast, megvettem ugyanarra a fiókra a 3T-t, az új gazdának kellett volna a fiók, ha bármi van. A support válasza szerint nem kell fiók, ezt írták:
We can still cater the device for repair even if the new owner doesn't have a OnePlus Account. You just need to tell him/her to contact us via Voice Support: > Go to Oneplus.net > choose your country > scroll down and check on contact details on the bottom right side.
Chat > go to oneplus.net > Support > Scroll down click on Live Chat > fill in the information needed and session will start.
Or create a ticket so we can further assist him/her in sending the device for repair. You just need to provide the Order Number to the new owner and if he/she wants to send the device for repair we will inform you through the ticket so you will be notified. For the warranty the new owner will still have a 1 year warranty of the device for North America customer and 2 years warranty for EU customer. Please be informed that the warranty will depend on the country that you purchased the device.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A címért elnézést kérünk, a részletes tesztért viszont nem: a OnePlus 3 mellett mutatjuk meg, hogy a 3T extra akkumulátorkapacitása és lóereje mennyivel nyújt többet a nyári modellhez képest.
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Tapasztald meg a Ryzen 7 5700g erejét!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest