- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Egy hét múlva startol a Redmi Note 14
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
Gondolj bele, odaadod a 130-at és kézben az új teló rögtön.
A 135e-et meg kifizeted, meglátják a bankkártya-számodat (tehát fel fogják törni a bankszámládat) és oda a pénzed akár 5-7 napig is, ki tudja, kapsz-e érte valamit, vagy csak egy betonkockát küldenek.
És NEM, nem tudod megmagyarázni nekik, hogy ne féljenek, mert maguk sem értik, mitől félnek... -
gombasm
aktív tag
Gondolom van ilyen telefonod és a oneplus.net -ről vetted.
Ha igen, nézd meg a vásárlás napjának indexre (vagy bárhová) kitett árfolyamát és azt, ahogyan neked akkor számolták. Lesz bőven különbség - és nem a te javadra. Amikor én vettem január elején az enyémet, akkor 147e forintba került, most odaadnám 125 -ért úgy, hogy van vele 12e forintnyi extra is. Aki 34e forintért nem hajol le, az gazdag ember .
Általában azok szoktak ezzel jönni ("...majdnem annyi a használt, mint az új!"), akik egy pár hetes telefont féláron akarnak megvenni, mert használt... . 115 -ért bármikor elvinnék (egyszer már majdnem oda is adtam), de szerintem annál ma még többet ér használtan is. Hozzá tartozik, hogy az én telefonomon (egyiken sem) nem látszik a használat, egy ujjlenyomat letörlés után oda lehet tenni az új mellé - nincs különbség. Nem hordom zsebben, tokban van és van rajta (gyári) hard case is.(Amúgy legfeljebb két hét múlva már nem lesz O+3T a hivatalos oldalon sem - a 128GB -os már most sincsen. Akkor majd más lesz a használt ára is. Nem lefelé.)
Egy szó, mint száz: rendeljetek újat mielőbb, mert júniusban már nem lesz csak ötös "öccázé"... .
[ Szerkesztve ]
Poco F2 pro
-
Rick4
félisten
Hol megy ennyiért a számlakonverziós devizaárfolyam, amivel ugye kártyás vásárlásnál számolnak? Már megyek is oda számlát nyitni. MKB-nál 317.33, erste 321.21, otp-nél 320.58.
Az elmúlt pár napban csak a szokásos fél millámat költöttem el, igazán jó lenne egy olyan bank, ahol 311-es árfolyammal fizetem az eurós vásárlást.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
ricsi0307
senior tag
Én is meglepődtem mikor először szétnéztem hardveraprón Amíg van rá vevő addig lesz eladó is, mondjuk én nem bánom addig is értéktartóbb
Cifu: Köszönöm a választ.
Macika: Én többek közt emiatt akartam a feketét, egy limitált szériás mobil mindig jobban tartja az árát és később is eladhatóbb. Főleg így, hogy ugyan annyi volt mint a fegyverszürke.
[ Szerkesztve ]
-
Igen, hogy bizony vannak olyanok, akik nagyon jó üzletet akarnak kötni eladóként.
@Beri: Yepp, te vagy üzletrontó, mert ugyebár mindenki annyiért árulja a portékáját, amennyiért akarja. Ha meg van, aki vevő erre (az egyiket látom jegelték is már), akkor ennyi a történet.
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest