Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Kitalálta az Amazon, hogyan készüljön fel a spanyol áradásokra
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0dl
addikt
Hali nyugdíjas 3T-met szertném frissíteni 17.1-ről 18.1 -re . Milyen recoveryt érdemes használni?
-
g0dl
addikt
válasz
thomasvold #29727 üzenetére
"nincs akadozás, minden pöccre nyílik"
Pont ezért egy esetleges cserére én azt a következtetést vontam le, hogy nekem nem kell top procis, a középkategória (nord) is kétszer gyorsabb a jelenleginél, pedig sebességre a OP3T is megfelel.
-
g0dl
addikt
válasz
flegga92 #29496 üzenetére
Én nem értem ez a vezeték nélküli töltés miért ilyen nagy mánia.
Nekem az usb töltéssel két problémám van, a csatlakozó sérülékenysége, és a reggel félálomban néha nehézkes rádugni a telefont.
Mindkettőt megoldaná egy a mágneses okosóra töltéseknél használt megoldás, ami sokkal egyszerűbb, megbízhatóbb, hatékonyabb, és olcsóbb minden vezeték nélküli megoldásnál.
Ha még valami szabvány méretekben is meg tudnának állapodni, akkor meg hibátlan lenne. -
g0dl
addikt
Itt elvileg jól látszik, hogy hol kell elválnia.
https://youtu.be/SOfsjW0mtpo?t=80Hát megnézegettem az enyémet nagyítóval, és a legkevésbé sem egyértelmű.
-
g0dl
addikt
Ilyenkor megalázó a video, ahol 10 másodperc alatt szétkapják.
Én a kindle szétszedésével szívtam jó fél órát.Ettől függetlenül a pattintgatós házakat betiltanám, teljesen ellene megy a zöld divatnak, meg a szerelhetőségnek. Csak elbír a költség még 5-6 csavart.
Főleg, hogy már notebooknál is ez megy.
[ Szerkesztve ]
-
g0dl
addikt
Részben igazad van, de elvárhatjuk-e, hogy a kilencéves távolkeleti gyerekek órabéréért vállalja a munkát.
Bizonyára Te is megelégedéssel tapasztaltad, hogy az utóbbi években a hazai bérek is jelentős mértékben növekedtek. Ennek mindenki örül, de meglepődik, mikor azzal szembesül mások bére is emelkedett, így a munkaigényes szolgáltatások (szerelő, festő, kőműves stb.) drágultak.Én is törekszem amit lehet magam megbarkácsolni, és nem elsősorban az ár miatt, hanem mert jó érzés, ha sikerül. Viszont az ilyen szerkezetek szerelhetősége (sokszor szándékosan elnehezítettnek tűnik) tekintetében sok dolguk lenne még a szabályalkotóknak.
[ Szerkesztve ]
-
g0dl
addikt
válasz
pècsimunkás #29405 üzenetére
A oneplus nagy előnye még a nem szétbarmolt oxygenos.
-
g0dl
addikt
válasz
TomMusic #29327 üzenetére
Mire gondolsz, hogy az Apple IOS-ben, meg a CISCO (szintén IOS) rendszerében ott virít az NSA kódja, a HUAWEI-ben (mobil, és hálózati eszköz) meg a Kínai hasonló szolgálaté?
Nemmmm moondóóóódSzerintem a mobil piacon nem nagyon vannak kis gyártók, esetleg nagy gyártók kis márkái.
-
g0dl
addikt
válasz
TomMusic #29315 üzenetére
Nem gyári, de a Linux kernel sem az, és biztos lehetsz benne, hogy a banki utalásaid során a közreműködő rendszerek többsége Linux alapú. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem fekete-fehér kérdés ez.
Egyébként ha a gyári
-Kínai, akkor az Amerikaiak mondják, hogy mennyi backdoor van benne
-Orosz, akkor szintén az Amerikaiak mondják, hogy mennyi backdoor van benne
-Amerikai (NSA), akkor az Oroszok, és a Kínaiak mondják, hogy mennyi backdoor van benne[ Szerkesztve ]
-
g0dl
addikt
válasz
TomMusic #29299 üzenetére
Szerintem ez a telefon elég népszerű ahhoz, hogy sokáig legyen lineageos támogatása.
HW szempontjából én nem érzem lassúnak, csak az akksi lehet kérdés.
Ha lenne, valami nagy műszaki dobás, akkor lehet meggondolnám a cserét, de nem látok most ilyet, viszont az újdonságok nagyobbik része szerintem felesleges farokméregetés. Ilyen a notch körüli dili, vagy concept féle kamera eltakarósdi is teljesen érdektelen számomra.Engem inkább a nem csicsa képességek löknének a váltás felé
. dual volte ( bütykölés nélkül)
- vízállóság
- korszerűbb cpu miatt jobb teljesítmény/fogyasztás
- teljes nemzetközi frekvencia támogatás
- 5G???[ Szerkesztve ]
-
g0dl
addikt
válasz
MrSealRD #29212 üzenetére
Én lassúságot nem tapasztalok még most is remek telefon ez. Ha összevetem bármelyik mai ajánlattal, akkor nem nagyon van olyan képesség ami megérne nekem egy váltást. Csak a volte mókolás bosszant.
Nekem még az akku is jó.
Érdekesség, hogy még a gyári fólia van rajta, az is jó ( pedig van a spájzban tartalék), csak a sarka jött fel picit, de azt én toltam el még az első napokban.
És akkor ott vannak még a lineageos nyújtotta nyugdíjas évek.
Csak az új (irracionális) varázsa csábíthat cserére jelenleg. A jó választás valszeg az, hogy majd ha lesz rendes 5G. -
g0dl
addikt
Igen azt értem, ha a "szolgáltató" igyekszik átbni a vevőt, és a korrektség látszatát is igyekszik kerülni. Tudod az idő pénz.
Mikor elromló fizikai gombra, beéget kijelzőre is az a kifogás, hogy ja kérem ez rootolva volt.
Nálam a samsung azóta tiltólistás, bár tudom, hogy ez nem hatja meg őket, mert a céges eladásokból jól elvannak. -
g0dl
addikt
válasz
TomMusic #29070 üzenetére
Így van, ami nekem hiányzik, az részben szoftveres hiányosság ( korrekt volte támogatás barkács nélkül), részben olyan, amit az újabb modellek sem tudnak ( min 3 napos akkuidő, vízállóság).
Ráadásul az új modellek sokszor számomra érdektelen, vagy inkább negatív irányban fejlődtek, mint a keret nélküliség, az előlapi kamera bohóckodással, és a normális tok/fólia megvalósíthatatlanságával.Azt nem értem miért kínálnak pl. 3 mm-rel vastag, de 2,5-ször ekkora akkuidővel rendelkező modellt.
-
g0dl
addikt
válasz
pècsimunkás #28954 üzenetére
Az op7 nekem is jobban tetszik, mint a op7 pro, és nem csak az ára miatt, hanem mert számomra felesleges,/nem tetsző változást hoz. Viszont attól tartok a pro árnyékában csak árva gyerek lesz oneplus, és közösségi támogatás terén egyaránt.
-
g0dl
addikt
VoLTE ügyben jelent változást a 9-es? Illetve pl. a DIGI névvel szerepel benne mint szolgáltató?
-
g0dl
addikt
válasz
D1Rect #28479 üzenetére
Abba valszeg olyan ujjlenyomat olvasó technológia került, amilyennél már van jobb, az ultrahangos.
Szerintem rengeteg a kísérletezgetés (nem csak oneplus) mostanság, notch, vagy kiugró kamera, kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó, és mindez egy teljesen felesleges dolog, a keret nélküli kijelző miatt. Abból ugyanis a használó keze fog kitakarni, ha kézben kell tartania, ráadásul ezért nincs jó fólia, tok stb megoldás. -
g0dl
addikt
Vagy inkább nem eredeti, de ugyanott gyártják, ugyanazon tervek és alkatrészek felhasználásával, csak egy másik gyártósoron, vagy műszakban, esetleg visszafogottabb minőség ellenőrzés mellett.
Ha Európából jönne, akkor lehetne még kamionról lesett, ami a gyárból még eredetiként jött ki.
-
g0dl
addikt
Én próbáltam bekapcsolni a tárcsázós módszerrel, de kiírt valamit ( már több hete volt pontosan nem emlékszem ) , hogy most akkor bekapcsolna mindenféle logot stb. ami akksi merülést eredményezhet, és tárhelyet igényel.
Ekkor nem mentem tovább.
-
g0dl
addikt
válasz
pècsimunkás #27031 üzenetére
Monitoron megjelenítheted a képet.
Én a csak kamerára alapozott arcfelismerésben nem bíznék. Az ujjlenyomat villámgyors, és megbízható.
-
g0dl
addikt
Én évek óta a jorte naptár alkalmazást használom megelégedéssel, főleg a widgetek tetszenek. Lehet van azóta jobb, de csak ritkán nézem mi jelent meg.
-
g0dl
addikt
Szerintem nehezen mérhető objektíven.
Én ahányszor komoly merüléssel találkoztam, az mindig valamilyen elszabadult alkalmazásra volt visszavezethető. Legutóbb pl. a garmin okosóra szoftvere volt ilyen, és a BT kommunikáció körül volt a gond. Visszaraktam egy régebbi verziót, és azonnal jó lett.
Nekem BT és Wifi folyamatosan be van kapcsolva, és ha valahol rosszul beállított wifi van (folyton ledobálja), azt még nagyon nem, szokta szeretni az akksi. -
g0dl
addikt
válasz
PistiSan #26003 üzenetére
Legyünk pontosak.
Nem elérhető wifi mellett kikapcsolt, vagy bekapcsolt wifivel "méred"?
Én nem éreztem érdemben nagyobb fogyasztást, mikor a második sim belekerült. (bár nem mértem, inkább érzés)
Ami viszont mindennap feltűnik, hogy "rossz" wifi környezetben kétszer-háromszor gyorsabban merül, mint jó környezetben. Ezt naponta tapasztalatom, van wifi amivel szenved ( nem csak ez a mobil) -
g0dl
addikt
válasz
Strangerpro #25923 üzenetére
Az ACR működik.
-
g0dl
addikt
válasz
Macika66 #25676 üzenetére
Hát bizony. A készülék/támogatás kiváló, de a kiegészítők elérhetetlensége akár egy féléves készülékhez szégyenletes. Meg kapom a féláras ajánlatokat 5T bundle-re, miközben (egyébként megelégedett) 3T használó vagyok. Pedig ugye náluk az sem lehet kérdés, hogy tudják-e kinek van új készüléke.
-
g0dl
addikt
válasz
Analytikind #23920 üzenetére
Én pl. nem szoktam beírni naponta, ha elégedett vagyok egy termékkel. Ezért azok hallatszanak, akiknek van valami gondjuk.
-
g0dl
addikt
-
g0dl
addikt
válasz
Winner_hun #23324 üzenetére
A waze-ban a bal szélről ujjaddal folyamatos érintés mellet simítasz egyet befelé.
-
g0dl
addikt
A dollár euro árat csak azzal tudom magyarázni, hogy esetleg az euros bruttó ár, a dollárosra meg rájön a helyi adó.
Csak részeket néztem, abból nekem a minden sáv támogatása egy készülélben tetszett. a kamera újdonságait így elsőre nem tudom értékelni, ha jól értem ez a legnagyobb dobás.
Vízállóságról volt szó?
-
g0dl
addikt
Én azt gondolom ha az 550 igaz, akkor azért nagyon durván emelkedik az ára, és így elégedett tulajdonosa vagyok, maradok a 3T-nek
-
g0dl
addikt
válasz
Darko_addict #22666 üzenetére
Koncerten sem értem, bár ott legalább a hallás az elsődleges. Ami érthetetlen, ha elmegy egy meccsre, és ott szurkolás helyett egérmozizik.
-
g0dl
addikt
Pont mostanában néztem, és nekem 30 perc waze alatt esik kb 10%-ot a töltöttség.
-
g0dl
addikt
válasz
Darko_addict #22524 üzenetére
Szerintem a mhA és a mAh pont ugyanaz (lévén a szorzásban a tényezők felcserélhetők), bár kétségtelen, hogy a mAh a szokásos írásmód.
-
g0dl
addikt
válasz
hyperspace #22426 üzenetére
És lehet tudni mennyiért visznek egy használt op3-at?
-
g0dl
addikt
válasz
patoga #22155 üzenetére
A solid explorert én is nézegetem, mior az es file managert kihajítottam az örökös tolakodó reklámjai miatt.
Ami nekem nagyon bevált, az a x-plore . Ez tud smb, sőt felhő tárhelyről is másolni, és nagyon kényelmes a felülete ( amolyan kétablakos total commander szerű, csak egyidejűleg az egyiket mutatja)
-
g0dl
addikt
válasz
Darko_addict #22067 üzenetére
Ez már vicc. A jeti fotók ehhez képest a szakma csúcsa.
-
g0dl
addikt
Hát a "zsírtaszításról" nekem olyan emlékeim vannak az előző telefonom kapcsán, hogy a pár száz forintos matt ebay fólia teljesen ujjlenyomat mentes volt közel két évig, amíg azzal használtam. A OP3T-n még a gyári fólia van.
-
g0dl
addikt
válasz
pampika #19760 üzenetére
"bnőmnek 2 alkalommal is mentette meg a kijelzőjét a kemény 0.95$-os üveg "
És honnan tudod, hogy ugyanabban a helyzetben egy fólia nem védte volna meg? Vagy hogy csupaszon összetört volna? Pusztán a védő üveg összetörése csak annyit bizonyít, hogy a védő üveg azt a behatást nem bírta elviselni.
-
g0dl
addikt
Tudtok olyan matt fóliát, ami szélességében nem kisebb a kijelzőnél? Tehát kb. akkora, mint a gyári, csak matt. Üveget nem akarok, szerintem az nem jó ( egy újabb merev felület nem véd csak a karcok ellen).
Én ebay-ről rendeltem, az kb. 1-2 milliméterrel kisebb a képernyőnél mindkét oldalon. Nem a teljes üveg felületet kell lefedje, elég ha az, ami alatt a kijelző van, tehát a fólia széle ne törje meg a telefon képét. Ilyen szempontból a gyár teljesen jó, csak én a mattot kedvelem ( tükröződés, és ujjlenyomat miatt)
-
g0dl
addikt
OP3T fórumban már kérdeztem, de hátha itt hamarabb kapok választ
Úgy maradt az alapbeállítás, és letöltötte a frissítést. Viszont én még nem akarok frissíteni, hogyan tudom eltüntetni a jelzések közül? Félek véletlenül rákattintok, vagy újraindítja, és akkor felrakja.
-
g0dl
addikt
válasz
PowerBuldog #17886 üzenetére
Köszi, az a csengőhang. Én kifejezetten az SMS értesítés hangjára gondolok.
-
g0dl
addikt
OxygenOS-ben hogyan tudok egy adott számhoz egyedi sms hangot rendelni? Ez cyanogenmod alatt ment.
[ Szerkesztve ]
-
g0dl
addikt
Nekem 3.5.4-en egy simmel a készülék nem tudja a telefonszámomat. Azt hol tudom beállítani, illetve azt, hogy küldje is el? Most a hívott fél magánszámként kapja a hívást.
-
g0dl
addikt
Megpróbáltam rootolni a készüléket az alábbi leírás szerint https://forums.oneplus.net/threads/guide-oneplus-3t-how-to-unlock-bootloader-flash-twrp-root-nandroid-efs-backup-and-more.475142/
Sajnos olyan hibaüzenetet kapok, hogy Encryption unsuccessful , és innen nem jut tovább.
Mit tudok tenni?
-
g0dl
addikt
A oneplus-szal hogyan lehet csetelni? Ha rákattintok, nekem nem történik semmi. Próbáltam chrome- és ff alatt is.Természetesen be vagyok jelentkezve.
-
g0dl
addikt
Nekem a telefon hátoldalán van egy cimke sorozatszámmal, és IMEI számokkal. Azt le lehet szedni, vagy ez befolyásolja a garancia érvényesítését?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest