- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
bupemko
senior tag
Korábbi hozzászólások alapján többség meg volt elégedve a gyári szervizzel.
Nekem is kezd felválni a kijelző (jobb felső sarokban elengedte a gyári ragasztás). Jelenleg egy masszívabb tok a helyén tartja, más írta, hogy otthon újra ragasztotta.
Ha a tied is 3-4 éves, akkor esélyes, hogy neked is már elkezdett felválni a kijelző, csak esetleg nem vetted észre eddig. Javaslom a kereső használatát, nem kell minden hozzászólást elolvasni... -
bupemko
senior tag
válasz Winner_hun #29623 üzenetére
Nekem is jobb felsős sarokban elengedte a ragasztás, de van egy masszívabb tokom, az egyelőre tartja a helyén. Amúgy még gyári fólia van rajta :-)
Én Poco F2 Pro-ra cseréltem, nem bántam meg, ez is úgy hasít, mint annó az OP3 újkorában!
-
bupemko
senior tag
Tavaly váltottam Samsung A20e / A50-re, egyik se vált be igazán. Bár mindkettőre 1-2 havonta jönnek a frissítések, mivel A50 céges, ezért arra privát dolgokat nem nagyon akartam pakolni, A20e meg eMMC / Exynos kombóval és a legutóbbi frissítésekkel csigalassú lett, így vettem egy Poco F2 Pro 6 / 128-at. Ez egyelőre hasít, vannak kisebb anomáliák, de semmi kritikus egyelőre. OP3 továbbra is marad backup telefonnak gyári OOS-szel.
Kábel témában annyit tudok hozzáfűzni, hogy szerencsére nekem nem volt lapos kábelem, Gearbest-ről rendeltem 2-es kerek csomagot, azokkal minden rendben van (gondolom hasonlóakat lehet kapni Alin is).
-
bupemko
senior tag
válasz pècsimunkás #29123 üzenetére
Én hétfőn vettem egy Samsung Galaxy A20e-t Digi akcióban. Meglepően kompakt készülék OP3 után (fele/harmadannyi most újonnan, mint OP3 volt 2016 júniusban), persze nem egy kategória, de szépen teszi a dolgát. A váltás oka, hogy elegem lett a VoLTE mókolásból meg a napi 2-3 töltés is kezdett zavaró lenni. Reggel meg este itthon még a OnePlus a fő telefon, de napközben már a Samsungot használom.
Az új flagship telefonok egyszerűen nem hoztak lázba az elmúlt években, bár a Xiaomi Note 10 ígéretes eddig, de nem hiszem, hogy kihasználnám...
-
bupemko
senior tag
Ahogy nézem már nem nagyon lesz alternatíva a Note 7 - teljes visszahívás/leállás.
-
bupemko
senior tag
válasz ToniSlow #10700 üzenetére
Nálunk EAS le lett tiltva, csak OWA meg Citrix Worx használható. Mivel a Citrix nekem nem jött be, ezért kerestem alternatív klienst, ami OWA-n keresztül tud szinkronizálni, ez most nálam a MailCal.
3.2.7 OTA téma: Nekem Snap VPN valamiért nem csatlakozott 3.2.6-os rendszerrel, Turbo VPN viszont igen, azzal le tudtam húzni német szerveren keresztül a 6,3 megás 3.2.7 frissítést.
-
bupemko
senior tag
válasz ToniSlow #10677 üzenetére
Legjobb EAS app a Nine. Nálunk sajnos le lett tiltva az EAS, csak OWA van most, ehhez most a MailCal-t használom, ez is jó.
Amíg volt EAS, addig én is többször belefutottam, hogy túl sok eszközt látott Exchange/Outlook, de erről ilyenkor emailt is küldött a rendszer. OWA/Webmail felületen ilyenkor ritkítottam az engedélyezett eszközök számát és rögtön tudtam csatlakozni a következővel.
[ Szerkesztve ]
-
bupemko
senior tag
válasz DonDragonka #10070 üzenetére
Még nem tapasztaltam, aznap feltettem, amikor itt először olvastam róla.
-
bupemko
senior tag
-
bupemko
senior tag
válasz Bigemperor #6002 üzenetére
Nekem Jabra Freeway van, teljesen jól megy vele, mint az összes többi telefonom.
-
bupemko
senior tag
-
bupemko
senior tag
válasz DonDragonka #5654 üzenetére
Bakker, ezt kerestem múltkor, de nem találtam, pedig meg mernék esküdni, hogy cardboard-ra is szűrtem... Végül rendeltem egy ilyet, tudom, hogy a 1080p kijelző pixeles, de kíváncsi voltam, vajon mit tud
Keresőnek: cardboard 3d szemüveg VR virtual reality headset card board Xiaozhai BOBVR glasses
[ Szerkesztve ]
-
bupemko
senior tag
Én is vettem egy ilyet, mert korábban is linkelte valaki. Nekem gyári fólia van rajta már egy hónapja meg a gyári sandstone tok, ez a tok pár hete érkezett meg. Kicsit büdös volt (műanyag-szag?), mint minden ilyen Kínából érkező cucc, de azóta nagyjából kiszellőzőtt, nem vészes.
Ma reggel kicsit kómásan vittem gyerekeket az oviba (sétálva, mert 2 utcára van), közben kezemben teló, néztem a Pokémon Go-t.
Sztori lényege:
Oviba érve szintén kómásan próbáltam beletolni a telefont a tokba (kicsit azért passzentos így, hogy rajta van a sandstone hátlap is), erre sikerült leejtenem kb. 1-1,5 méterről a járólapra. Szerencsére nem pattogott sokat és nem is lett semmi baja, szóval valamit ez is véd, tompítja az esést.
Pelosival kapcsolatban nekem az jött le az eddigi hozzászólásokból, hogy sok a hamisítvány. Volt olyan is, aminek annyira rossz minőségű a belseje, hogy kolléga nem is merte feltenni, mert félt, hogy összekarcolja a fémházat...
[ Szerkesztve ]
-
bupemko
senior tag
válasz SonyNex7 #3103 üzenetére
Én még azt vettem észre, hogy ha fekvő módban van a telefon, akkor sűrűn előfordul, hogy az egyik kezemmel akaratlanul is, de eltakarom az előlapi kamera környékét (itt van a fényérzékelő szenzor is ugye), ahogy nyomogatom a telót. Na nekem ilyenkor szokott váratlanul sötétedni. Ekkor nekem az mindig bevált, hogy 180 fokban forgatok egyet a telón, így a fényérzékelő szektor nem az alatt a kezem alatt van, amivel matatok a képernyőn és működik minden rendesen.
-
bupemko
senior tag
válasz kalm.gabor #2762 üzenetére
-
bupemko
senior tag
1+3 unboxing és sandstone case képek
(#2708) syler123 - Nekem is bejött az sRGB, úgy használom 3.2.1-gyel (Snap VPN-nel frissítettem még 3.2.0-ra meg 3.2.1-re a visszavonás mizéria előtt azonnal, mikor kijött).
[ Szerkesztve ]
-
bupemko
senior tag
válasz vitezlejszlo #2630 üzenetére
Én is rendeltem Blitzwolf kábelt meg töltőt Banggood-ról, amit korábban linkeltek.
-
bupemko
senior tag
válasz Hedgehog9780 #1464 üzenetére
Nekem eredeti Pebble jól megy vele.
-
bupemko
senior tag
válasz PowerBuldog #488 üzenetére
Régebben én is Titanium Backup-ot használtam CIB mToken költöztetéshez, azzal működött...
Tegnap nekem is bedobta DHL, de sajnos csak ma este érek haza, úgyhogy egyelőre még nem sikerült elkezdeni ismerkedni.
Ahogy nézem első körben próbálgatom a stock dolgokat, ez a Nova launcher / fingerprint mizéria nem hiányzik, KH mobilbankhoz meg szeretném azért használni az ujjlenyomatot, mint iPhone-on megszoktam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest