Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iGO Primo
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
oldgeorge
tag
válasz
dexter1987 #16799 üzenetére
Akkor sorstársak vagyunk
-
dexter1987
csendes tag
válasz
oldgeorge #16797 üzenetére
Nekem is kiírta tegnap hogy talált frissítést, de nincs hely. Ekkor leformáztam a telefont, gondoltam, akkor marad hely, hogy leszedje a frissítést. De most hiába tettem újra és telepítettem fel az UpgradeAdvisor-t nem talál frissítést amit az előző telepítésnél simán behozott
-
Sawyer_
tag
Sziasztok! Tudja valaki az okát, hogy miért lett a Bing keresőből egy Google link? Na nem mintha a Bing hiányozna, de a képek jók voltak...
Viszont másnak is egy {search terms} felirat jelenik meg a keresőmezőben? Ha igen, akkor ez miért van és hogy lehet eltüntetni? -
oldgeorge
tag
válasz
dexter1987 #16796 üzenetére
Most legyalulom még 1x aztán egyszer újra próbálom, ha nem sikerül akkor a falhoz csapom
Az dühit a legjobban , hogy nekem simán elkezdte felrakni tegnap este, aztán kevés memória miatt visszadobta . -
oldgeorge
tag
Van valakinek tippje, hogy lehet rávenni vodafonos 735-nél az Upgrade Advisort hogy találja meg a win 10.-t ?
Esetleg egy jó pszichiátert most ? -
Gabesz87
veterán
Az időjárást hogy lehet beállítani zárolási képernyőnek? Mert a beállításokban a háttérnél csak saját kép, Mintaképek, Bing és Twitter vannak. AZ időjárás sehol.
-
D1L1ZS
őstag
Teljesen gyári állapotra! Sokan tapasztalták, hogy a biztonsági mentés visszaállítása nem tesz jót a rendszernek! Én sem raktam vissza a biztonsági mentést! azt a pár alkalmazást nem tart semeddig letöltenem amit eddig is használtam. Ennyit megér, hogy esetlegesen gyorsabb illetve stabilabb legyen a teló.
-
Tütüm
aktív tag
Frissítés utáni alaphelyzetbe állításnál teljesen gyári állapotra kell állítani, vagy a biztonsági mentést visszarakni? Bocs ha hülye kérdés
-
W10, automata hibajavitast bevitelnél bekapcsoltam, azota docog a telo, a bevitel is akadozó, visszatorles fantom szintű, hosszu utanhuzassal..
Normalis, ennek igy kell történnie, vagy en vagyok helikopter? -
szkuvi
tag
Sziasztok! Feltettem a win10 mobile-t, minden nagyszerű. Hol tudom a navigációs sáv rezgését kikapcsolni?
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
HR-t hogyan érdemes csinálni? Úgy értem, hogy mi a menete? Van a telóban egy 32 Gbos memkari, annak a tartalma is törlődik HR során? Egyébként az lenne az igazi, hogy ha arról az adatok is eltűnnének, mert már lehet rajta mindenféle szir-szar (nem volt HR mióta megvan a teló, mostmár több mint egy éve)....Vagy azt előtte telóval formázni kell és csak utána HR?
Előre is köszi!
-
Gabesz87
veterán
Tök fura, mikor feltettem a Win10-et, eltűnt a Lumia Camera alkalmazás, de a gyári beállítások visszaállítása után megint ott van
-
sapics
csendes tag
-
kezman
őstag
Mik a tapasztalatok, érdemes frissíteni? Működik minden ami 8.1-en működött? Icsekk, adatforgalmi segéd, akkumulátor, gesture beta, stb????
-
psg5
veterán
Hogy találom meg, hogy telón milyen cuccok vannak s azokból mi törölhető hogy helyet szabadítsak? 8.1 helyét win 10 telepítéskor felszabadítja?
-
tothjozsi96
addikt
A Device Recovery Tool-al is lehet frissíteni?
-
zvolite80
tag
Ezt az upgrade advisort hogy lehet letölteni? Mert a linkelt oldalakon azt irja ha arra kattintok hogy alkalmazás beszerzése...hogy ez csak tájékoztató!Letölteni nem engedi!
-
Golyo69
senior tag
Elvileg 1,4 GB szabad hely kell...de ezt nem tudom biztosra
igen megjelent a hivatalos de kell hozzá egy progi!
itt le van írva lépésről lépésre hogy kell
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Erre valaki?
-
muzli1963
csendes tag
WP 10 felrakva. Hogyan tudom az email fiókokat (outlook, Gmail) rábírni az üzeneteknél megjelenjenek az értesítési sávban, illetve hangjelzésre. Minden bejelölve, whatsapp és minden más működik...
-
Rellind
senior tag
Most chateltem egy MS supportos emberkével. Ezzel a cuccal elérhetővé válik a continuum.
-
Sawyer_
tag
Sziasztok!
Budapesten hol találok nagy választékot használt mobilokból, jó áron? Elsősorban olyan üzlet érdekelne, ahol esetleg be is számítanak telefont.
Köszönöm!
-
Bali27
addikt
Megjelent a Windows 10 Build 14291 előzetes PC-re és mobilra
Edge kiegészítők: Végre megérkeztek az Edge kiegészítők. Kipróbálásukhoz csak meg kell nyitni a menüt (...) majd az "Extensions"-re kattintani ami megnyitja a bővítmények sávot.
Kitűzhető lapok: Szintén egy újdonság az Edge-ben, hogy most már rögzíthetünk lapokat.
Frissített Térképek alkalmazás: Egy elég komoly frissítést kapott a térképek alkalmazás, amely nem csak gyorsabb, jobban méretezhető és egyszerűsített felületet kapott, de egy rakás módosított háttérkód is helyet kapott.
De új funkcióból sincs igazán hiány:Azonnali hozzáférés a kereséshez és az útvonaltervezéshez még telefonon is.
Egy időben több keresés és útvonal tekinthető meg, akár ugyanazon térképnézeten rétegezve. A füleknek köszönhetően pedig egyszerű lett a váltás.
Már kicsinyíthetőek a keresési találatok, útvonalak, és a helyek információi, így a térképből több látható ha kell, viszont előbbiek továbbra is kéznél maradnak, ha szükség van rájuk.
A keresési találatok már megjelölésre kerülnek a térképen.
Cortana már képes a turn-by-turn utasításokra (ha be van kapcsolva).
Javított keresések a közelben lévő helyek esetén, így jobb találatokat láthatunk.
Már a kedvencekhez hozzáadott 3D-s városainkban is kereshetünk.
A kedvencek offline is elérhetőek és jegyzetek is hozzáadhatóak.
Javítva a turn-by-turn megjelenése, így a felület leegyszerűsödött és a fekvő tájolás is jobb lett.Javított hibák mobilon
Javítva a hiba, amely miatt nem lehetett a WEP titkosítást használó Wi-Fi hálózatokhoz csatlakozni.
Javítva egy hiba, amely miatt lelassulhatott a szöveg bevitele, ahogy egyre több szó került beírásra.
A Word Flow már jobban felismeri a hosszabb szavakat is.
A minden alkalmazás menü már nem követi az esetlegesen a könnyű hozzáférésben beállítható nagyobb szövegméretet.
Javítva egy hiba, amely miatt az Extrák menüben nem megfelelő alkalmazások is megjelenhettek.
Javítva a fénykép választó felhasználói felülete, ahol egyes elemek elcsúszva jelenhettek meg.
Teljes cikk -
-
Idiofil
aktív tag
Akkor mit lehet tenni, ha sem Windows 10 Frissítési tanácsadó és semmiféle Update/Upgrade Advisor nem található az áruházban illetve a QR kód beolvasása után (ami a microsoft store-ra vagy hova visz) egy "nem sikerült megjeleníteni a lapot" üzenet fogad.
735 - Telenor
Előre is köszi.Szerk: 15-ödjére bejött, ahol közli, hogy az Upgrade Advisor alkalmazás nem szerezhető be...
-
Tottalino
tag
Ha nem töltök le semmit, csak a rendes 8.1 van a telefonon, nem is fogja felkínálni a frissítést?
-
janes1976
őstag
Érdekes, mert az adatforgalmat azt kiteszi rendesen, de az akku valamiért nem jó.
-
Gabesz87
veterán
Észrevettem, hogy szövegírásnál a billentyűzetben megjelent egy kis piros pont, és ha nyomva tartom, akkor 4 irányban nyilak jelennek meg. Az mire való? Valami kurzormozgató? Mint ami pl. anno a HTC Desire-en volt, csak fizikai gomb formájában?
-
s7evcsenko
addikt
Letörlődik a 8.1 mappája, vagy a telón marad és foglalja a helyet?
-
janes1976
őstag
Hogy lehet kitenni az akkuidőt a főképernyőre, a gyárit?
Mert kiteszi, de lófasz nincs rajta.
Alkalmazás van rá az áruházban, de azok szarok, mert nincsenek szinkronban a gyárival (nem frissíti rendesen).
-
Delerium
senior tag
Furcsa, hogy az értesítő led hiányáról nem esett még szó, W10M-re hivatalos kiadás után nagyon vártam, de sehol semmi.
-
oldgeorge
tag
Van itt valaki, akinek vodás 735 -je van, az Ugrade Advisorral nem talált win10 frissítést, és mégis sikerült valahogy felraknia ?
-
Rellind
senior tag
CSengőhang vs. W10.
Nem tudom az mp3-at beállitani, az mp3 a csengőhangok mappában van a telon, nem tudom kiválasztani csak a gyáriakat.
Ötlet?Köszi
-
Virág et.
senior tag
Srácok, én eddig még nem Win10-eztem telefonon:
- jól látom, hogy az Adatforgalmi segéd és a Lumia Camera ugrott? Utóbbi nem akkora probléma, de az adatforgalmam pillanatnyi állását szerettem látni...
- eléggé zavaró, hogy kikapcsolhatatlanul beb...ták az Üzenetekbe a skype csevegést is. Én szerettem az SMS-eket és az egyéb csevegéseket külön kezelni, ezek szerint ennek lőttek...
- van egy halom "névtelen névjegy" a címlistámba a frissítés óta, más is járt így? -
martonx
veterán
Illetve egy kérdés, HERE nélkül van élet win10-en? Úgy értem magyar lokalizációval, Cortana nélkül működik a hangos navigáció?
-
Gabesz87
veterán
válasz
Gabesz87 #16727 üzenetére
Ha feltettem, minden frissítést telepítés után, nyomok egy gyári beállítások visszaállítását, mert ahogy olvastam, ajánlott. Viszont ami a telón van, annak annyi? Képek (mondjuk az mindegy, mert úgyis Drive-on megvan, meg eleve SD-re tárol), appok, de pl. játékállások? Jó kibírom játékok nélkül, nem dől össze a világ, ha eltűnik, csak érdeklődés szintjén kérdezem.
-
martonx
veterán
Várom a véleményeket, érdemes felrakni a win10-et, vagy még inkább várjak 1-2 frissítést?
-
Gabesz87
veterán
Na jó, egy életem, egy halálom. Töltődik a Win10 a 735-re, lesz ami lesz
-
Levente75
aktív tag
Kérdésem lenne mielőtt felteszem a win10-et.
Használok olyan navigációs programot túrázáshoz : NaviComputer
Ha win 10-re váltok akkor vajon fognak a régi programjaim is működni? Mert bezavart, hogy többen nézik az új áruházat és vannak app-ok amiket nem találni. Erről tudna valaki infót adni? -
oldgeorge
tag
Vodás 735-re rakott ma fel valaki frissítést ?
-
psg5
veterán
Sziasztok!
A telefonomon azt írja a segéd, hogy 928MB szabad hely van. Ez elég lesz a win10-nek majd?
Olvasgatom, hogy mintha a hivatalos frissítés is megjelnt volna, de nálam még keresésre nem talált a teló. Nem is fog és csak updaterrel lehet telepíteni vagy ha tényleg stable lesz akkor a frissítés keresése is megtalálja? -
Virág et.
senior tag
Független 730DS, Vodafone és Telekom kártyákkal:
- alapból frissítést nem talált, áruházban keresve sem volt találat az Upgrade/Update Advisorra. Viszont a korában leírtaknak megfelelően a telefon böngészőjében a linkről feltelepült az Upgrade Advisor, ami örömmel közölte, hogy itt a Win010 a telefonra.
- Az akku feltöltése után hajlandó volt futtatni is, kb. 2 óra alatt felment a 107-es. Nem reseteltem (dolgozom, most nem érek rá vacakolni ezzel), ezzel együtt az alapfunkciók biztosan működtek.
Azóta megint talált egy frissítést, most épp a fogaskerekeket nézem, gondolom ez lesz a 164-es... -
Gabesz87
veterán
Most ez a HERE és WP10 dolog hogy is van? Mert ha júniustól már nem támogatja a WP10 a HERE-t, akkor fel nem teszem a 735-ömre a 10-et, az biztos (már ha egyáltalán még idén megjelenik hivatalosan a Telekom által a frissítés). Az egyik legjobb dolog a WP-ben a HERE Drive.
-
Totis
aktív tag
Ehhh. Nekem még az Upgrade Advisor-t sem sikerül telepíteni. Próbáltam QR kóddal, linkről, de nem működik. Market-ben meg nincs.
-
oldgeorge
tag
Nekem sem egy sikertörténet a frissítés. Először kb 3 óra után kiirta hogy nem sikerült. Aztán ujra elkezdte , de jött az értesítés hogy kevés a hely, HR után meg a scannnejés után nem az áruházba visz, hanem visszadob hogy ez csak egy információs oldal. Az ie ugyanide visz. most ilyenkor mi van ?
-
nankodavid
csendes tag
Üdv, eléggé el vagyok keseredve mert vártam már kipróbálhassam a "végleges" verziót, jelenleg ott tartok ,hogy a belakott rendszerrel telepítettem volna ugye először ami szép és jó volt meg azt írta ki elérhető számomra a frissítés az upgrade advisor által , ennek ellenére sem tölt le semmit azt írja ki a telefon naprakész,ugyanígy a telefonfrissítés/beállítások menüben is ugyanezt írja, 2 HR után ugyanezzel próbálkozva nem történt változás, ha valakinek esetleg van valami tippje mi lehet a gubanc az szóljon kérem
.
Lumia 730DS független trémobil elvileg a legfrissebb 8.1 build van még rajta szóval gúd lák hev fán.
-
janes1976
őstag
Az értesítési leddel mi van? Csak mert nincs.
Brandynew: Aki 8.1-ről frissített, arra is vonatkozik?
-
Brandynew
őstag
Miután felment az összes frissítés, mindenképp csináljátok meg a gyári állapot visszaállítását, nagyot dob a sebességen.
-
Brandynew
őstag
Először a 107-es végű buildet teszi fel. Utána nyomjatok még egy telefonfrissítést és akkor jön a 164-es végű. (Legalábbis nálam így volt, Telekomnál vagyok.)
-
kopidoo
senior tag
Majd dobjatok feedback-et kamera teljesítményről (videofelvétel akad-e), fényképalbum betöltésnél van-e probléma a sebességgel, fényerő probléma, stb.
Ha egy kontaktot kiraksz csempére és jön tőle egy email, akkor jelzi mint a 8.1?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Raspberry Pi
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Külpolitika
- További aktív témák...
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest