- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz
pippin12 #13197 üzenetére
Azert tulzasokba ne essunk...
Tenyleg nem egy HI-FI a 735, de en is azok taborat erositem akik szerint frankon szol. Eleg hangos, es en a minosegevel is elegedett voltam mindig is (plane szegeny kis 800-asom utan, ami valami borzaszto halk, es csak cincog hangszoron). Nem egy HTC One, nem egy G4, de kategoriajan belul teljesen hasznalhato, meg nemely felso kategorias telefont is alazza.
Jah, es en rendszeresen hallgatok a telefonjaimon hangszoron zenet, de a velemenyem szubjektiv. -
fórum tag xy
csendes tag
válasz
pippin12 #12913 üzenetére
Hali !
Használ vki esetleg Lumia telót Mac osx-el?
Egyik napról a másikra eltüntek a telefonszámaim a telefonról,ilyet még nem csinált. Van egy mentet telefon számos fájlom a gépen amit már egyszer sikeresen rátöltöttem a telóra ,de most az istenért se megy a dolog! vki vmi ötlet? nem szívesen kezdeném el irogatni egyesével a telefonszámokat.... -
zsoltyyy
senior tag
válasz
pippin12 #11876 üzenetére
Ha a 830 olyan képernyőt kapott, mint a 640, akkor egyértelműen a 730/735 a nyerő...
Havernak 1 hónapja van meg, és már látszanak rajta világosabb pontok, a betekintési szöget meg inkább meg se említem.A kijelző meg akkor szériahibás, vagy rossz LEHET? A kettő kizárja egymást az én értelmezésemben...
Ha új korában szar, akkor meg visszaviszed.Hogy az alap kérdésre is válaszoljak, 830nak jobb a kamerája, nekem kb ennyiben nyújtana pluszt. Kérdés, h megéri-e a felárat. Szerintem nagyon nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest