- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
pikszel #19202 üzenetére
Jó, mondjuk én az okostelefonomat nagyjából butatelefonként használom. Mindig jót mosolygok is azokon akik a telefonjukkal szerencsétlenkednek, aztán a szarabbnál szarabb fotókat posztolják mindenfelé. Egy idióta marketinges valamikor kitalálta, hogy legyen fényképező a telefonba, de ettől az még rohadtul nem lett fényképezésre való eszköz, maximum végszükség esetén / hülyéknek akik elhiszik, hogy arra is jó.
-
-
Skroll
csendes tag
válasz
pikszel #18666 üzenetére
Köszi, sikerült lefrissíteni a készüléket az iránymutatásod alapján.
Be kellett regisztrálódjak az Insider-ben, és így már kiválaszthattam, hogy slow vagy fastfoodring legyen, amit aztán kb. egy óra alatt fel is tolt.
Valószínűleg azért nem volt meghatározva, hogy milyen körön vagyok, mert aki felrakta az Insider W10-et, az eladta nekem a készüléket, én meg nyomtam rá egy reset-et, így a rendszer maradt, de az Insider app törlődött, de most, hogy felraktam és regeltem, rögtön a legfrissebbre ugrott. -
Spet
addikt
válasz
pikszel #18589 üzenetére
Én kérek elnézést, hogy a sorozatképeknél lemaradtam, és nem a telefonon akarok mindent szerkeszteni.
De elméletileg fellehet barkácsolni a Lumia Imaging SDK v3.0-at 10-re is, hogy utána lehessen vele szórakozni.
-
sasa58
tag
válasz
pikszel #18087 üzenetére
Nem hazudtoltam én meg senkit, én mindent elhiszek.
Nekem is szokott működni a navigáció bent a szobában (már ha működik egyáltalán), kikapcsolt mindennél, de én azt tartom valószínűbbnek, hogy valahol elmentődik az utolsó tartózkodási helyem (amikor még van műhold rálátás) és onnan kezd navigálni. De cáfoljon meg valaki. -
-
-
Imi1981
veterán
válasz
pikszel #17943 üzenetére
Ja így már sikerült
!
De ezt a szót ,hogy "kösz" egyszerűen sem így sem a másik kolléga által írt módszerrel sem akarja kirakni hozzá a plusz jelet . Miért olyan bonyolult neki ez a szó?
Ahogy nézem csak olyan szavaknál működik ez a módszer aminél aláhúzza vörös hullámvonallal, többinél nem . Ha meg bent van a szótárba miért nem dobja ki javaslatként? Nagyon jó írni ezzel a billentyűzettel mert pontosan érzékel de a szójavaslatok pocsék .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest