- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote85
csendes tag
válasz
Gabesz87 #17056 üzenetére
Megnéztem én is.
Érdekes, nekem is olyan mintha "ellőne a fejem felett" a kamera.
Pedig a Kamera alkalmazásban normálisan működik....Nem lehet, hogy ez egy optikai csalódás?
Ebben a Skype videóban a képernyő 2/3-át jelenleg feketeség borítja, ezért a kamera képének csak legfelső része látszik, ezért lejjebb kell fordítani a készüléket, hogy az ember arca is látszódjon. Könnyen lehet, hogy ezért tűnhet úgy mintha felfelé nézne a kamera.Egyébként egyre jobb ez a W10. Ma kétszer indult újra a telefonom úgy, hogy hozzá sem értem...
-
-
Gabesz87
veterán
válasz
Gabesz87 #16727 üzenetére
Ha feltettem, minden frissítést telepítés után, nyomok egy gyári beállítások visszaállítását, mert ahogy olvastam, ajánlott. Viszont ami a telón van, annak annyi? Képek (mondjuk az mindegy, mert úgyis Drive-on megvan, meg eleve SD-re tárol), appok, de pl. játékállások? Jó kibírom játékok nélkül, nem dől össze a világ, ha eltűnik, csak érdeklődés szintjén kérdezem.
-
-
kutga
félisten
válasz
Gabesz87 #13368 üzenetére
Valóban az van a specifikációban, mondjuk én nem használom.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Gabesz87 #12393 üzenetére
Mondjuk lehet, hogy a Takarékos üzemmódban lévő dolgokat félreértelmezem picit. Mert én úgy fogtam fel, hogy az aktuálisan futó programokat mutatja %-osan, hogy mi mennyit zabál. De lehet, hogy ez egy összesített lista, amolyan statisztika, az elmúlt 1-2 napból/hétből. Tehát nem azt jelenti, hogy most is fut a telefon (mármint a telefon nevű program/app), hanem korábban ennyi kraftot használt. Bár akkor sem értem, hogy hogy lehet 100%, mert ilyet még nem láttam az enyémen.
Szóval akinek van mentő ötlete, tudja az okát, please help! -
Totis
aktív tag
válasz
Gabesz87 #11915 üzenetére
Az a durva, hogy feltöltöttem Picasa-ra vagy milyen néven fut. legeneráltattam vele a megosztási linket. De semmi...
Akkor itt van a kép link-ként: Nokia Lumia 735 Radio
-
MrZidi
tag
-
-
Sabre
őstag
válasz
Gabesz87 #11329 üzenetére
Ezért jó a Waze mert az 2in1, nincs reggel annyi időm hogy trafi huntert megnézni majd akkor gyárival meg dugó függően benavigálni.
Lassan 2 éve használom a Waze-t, nem csak megszokásból mert 15-20 percet hoz nekem reggelente mert a 3-4 útvonalból a kettő leggyorsabb tuti összejön, mondjuk nem mindenható mert van hogy másfele megyek önszántamból és hirtelen 2 perccel gyorsabb lett az útvonalA gyári navit csak nagy utakra szoktam használni, hétköznapi dugó kerülésre meg rendőr figyelésre a waze a legjobb, vidéken is előszeretettel használom pont ezért.
De akkor maga a verzió a fos ami mindenkién rajta van jelenleg... -
Sabre
őstag
válasz
Gabesz87 #11249 üzenetére
Itt is pontosan ez van, akkor ez szoftver hiba, hiába húzom újra a Waze-t vagy a telót megmarad...
Én meg már egy ideje filózom, hogy kibírom-e a 940ig vagy átváltok iOs-re mert droidra nyilván visszalépés szaga lenne...kitartok, de mivel nap mint nap használom a Waze-t, lehet át fogok állni a gyárira mert már az is kezel online módban forgalmat tervezés szempontból, csak oda a rendőr meg egyéb dolgok nincsenek annyira interaktívan bevezetve, vagy tévedek? -
-
m_csabika
csendes tag
-
törölt tag
válasz
Gabesz87 #10808 üzenetére
Pont ez a bajom a WP-vel. Egy kiszámíthatatlan zsákbamacska. Lehet hogy az 50.000-es telefon úgy fog hasítani mint egy S6, de lehet hogy a 930 úgy fog szenvedni mint egy 10.000 forintos droidos vacak. Teljesen random, független attól milyen állapotban van a telefon műszakilag. Egyszerűen ilyen rohadt bugos a rendszer (meg amúgy minden MS szolgáltatás).
-
zombinyul
addikt
-
zombinyul
addikt
válasz
Gabesz87 #10569 üzenetére
Van egy kolleganom, S4-ese van, meg valami 7 colos szarszung tabletja. Kerdem tole, hogy tud ennyi szarszungot elviselni? Valasz: neki bevalt. 2x 3x tolti mindkettot egy 12 oras muszak alatt, tobbszor lefagy, es ujraindul mindketto. Nem is tudom mi valhatott be rajta...
Mikor mondtam neki hogy en nem toltom se a telefont, se a tabletot csak otthon (sokszor meg csak nem is naponta, pedig hasznalom mindkettot de rendesen), meg hogy napokig megy mindketto ujrainditas nelkul, es nem fagynak, vagy indulnak ujra, nem hiszi el. Azt hiszi az a normalis mukodes, amit a samsungjai produkalnak... Elvakult fanatikuok, csak mig elek nem ertem meg mire is.
-
kátú
őstag
válasz
Gabesz87 #10467 üzenetére
Nokia 2630 (trágya volt) 3 hónapot birt nálam, Samsung SGH-D900i (imádtam azt a telefont) 5 évig voltam boldog tulaj, Samsung Galaxy S Advance (jó is meg rossz is, vegyes érzelmek) Augusztus végén lesz 3 éve hogy használom, és akkor váltok erre a nokiára ami remélhetőleg ugyan úgy 3 évig társamlesz
-
Pano
addikt
válasz
Gabesz87 #8897 üzenetére
T-mobilnál ezt én se értettem sose, mert jártam hasonló módon.
Ott van készleten, de házhoz nem viszik ki, hanem utazz el az ország másik felébe, ha kell.Ahol én dolgoztam -kereskedelmi cég-, ott teljesen mindegy volt melyik városban volt készleten, ha csak ott volt és neten le adtak rá rendelést, akkor bizony le kellett csomagolni és feladni futárral.
Nem az, hogy csak akkor visszük ki arany apám, ha van a központi raktárban. -
Swami
senior tag
válasz
Gabesz87 #8865 üzenetére
Nekem január óta megvan a teló, fehér színű hátlappal és semmilyen karcot nem vélek rajta felfedezni. Farmer zsebben hordom, tokot sosem látott. Lehet, hogy a tok a ludas a karcokban. A barátnőm bőrtokban tartotta a Wildfire S-ét, hát ne tudd meg, hogy nézett ki a telefon, amikor kivettem belőle...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyéni arckép OFF
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest