- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delerium
senior tag
Ez, hogy ha garis akkor olcsóbb Nokia Care válogatja, a fehérváriban pont nem érdekelte őket. A Qi-s 5000, a sima 3500. Amikor mondtam az eladónak, hogy már a 3. hátlapot fogyasztom el csak vállat vont, hogy IJ.
Csak rendelni tudott volna fehér hátlapot, kérdeztem mikor ér ide, hátőőizé, majd. Ott kifordultam, Speedshopból másnap reggel hozta a futár a fehér hátlapot..
-
SaGaIn
senior tag
Ha olvasni tudod nem ment tönkre a microsd csak írásvédetté tette a rendszer. Hogy jogosulatlan ne férhesen hozzá törölni kívülről nem tudsz teljes Music mappát mert fogja a rendszer. Látszik hogy nem értesz hozzá... csak úgy tudsz törölni hogy ha a telefonban vana microsd és usb kábellel kötöd a gépre és akkor sem tudod a teljes mappát csaka tartalmát. Elég jó védelme van a MS nek szóval nem megy az hogy csak kiveszed a telefonból a microsd-t és azt csinálsz vele amit akarsz...
Ez egy normális rendszer jól felépített jogosultságokkal nem egy fos android amit még a sarki fűszeres is meg rootol.
Amúgy az sokat segít ha a asztali gépeden is jogtszta rendszer van és uygan azt a microsoft accoutot használod akkor enged hozzáférni. de akkor is csak úgy ha a telefonban hagyod a microsd-t.
-
Brandynew
őstag
Leírtam, hogy miért nem bétaként hirdeti. A rendszer a jelenlegi formájában azoknak a hőbörgőknek szól, akik tavaly óta követelik, hogy jelenjen már meg a végleges Win 10. Nekik dobott most egy csontot a Microsoft, hogy nesztek, megjelent.
Véglegesnek akkor tekinthető, ha már nem kell hozzá extra varázslat, hogy feltelepüljön.
-
Brandynew
őstag
A Windows 10 még mindig csak félig hivatalos. Azért kell külön alkalmazás a telepítéséhez, mert a Microsoft tisztában van vele, hogy még erősen béta állapotban van a Win 10. De aki utánanéz, hogy az Upgrade Advisorral lehet telepíteni, az vissza is fogja tudni rakni a 8.1-et. Így elkerülheti annak a csoportnak a szitkozódását, akik tavaly óta várták a Win 10-et, viszont azt is elkerüli, hogy rászabadítsa a széles közönségre a még bugos rendszert.
-
Bootsyka
tag
Általános a probléma: itt olvashatod
-
kutga
félisten
Általában akkor, ha nincs megfelelő lefedettség. Én 3G-vel használom, utcán, lakásban jó, irodában van hogy szenved, előző munkahelyemen konkrétan nem tudtam használni 3G-n.
A megoldás az volt hogy visszaváltottam 2G-re mert az mindenhol elérhető, cserébe dög lassú.
MOD
local1
Nem hiszem hogy ez a telefon hibája. Amennyiben mégis ez a gyanú akkor szervizbe kell vinni, otthon nem lehet vele mit kezdeni. -
zombinyul
addikt
Androidbol csak a felso kategoria jo, de az nagyon (kiveve a Szarszungokat, S6-okrol meg Note 4-ekrol rengeteg rosszat hallani), alatta en is elsosorban WP-t ajanlgatok.
A 735-be en is ezert szerettem bele... Pontosabban mert hasonlit a 800-amra. Gyonyoru telefon, csak az also meg a felso kava lehetne kisebb. -
zombinyul
addikt
En mikor a Lumiam vettem, pont egy Lumias eladot fogtam ki, o is a 735-ot ajanlotta. Mikor a G4-em vettem, egy Samsungos csaj volt az elado, mondta hogy szereti a Samsungjat nagyon, de egy szoval se ajanlgatta. Egyedul az iPhoneokrol akart lebeszelni, de azt nem is akartam venni.
Aztan mikor parom P8-asat vettem, szinten egy Samsungos eladot fogtam ki, de o csak az LG-m dicserte, meg kiveseztuk a Huawei torteteset felfele. Plusz mondta hogy legkozekebb o is LG-t vesz. De Samsung tukmalassal szerencsere nem talalkoztam sehol.
Ami nem is baj, mert ruhellem a Szarszungokat.
-
törölt tag
Azért samsungot mert tolja a pént nekik hogy azt ajánlják.
Amúgy rendelt valaki az euronicsból ilyen telefont. Kedd este rendeltem meg a törött 735-ös helyett megint. Azt hittem pár nap múlva itt lesz mivel van készleten. Erre azt írták a terméket beszállítonktól megrendeltük és 7-10 munkanap mire beérkezik. Untána fognak csak felhívni hogy mikor hozzák ki. Hát most csalódtam bennük. Megnéztem a készletet és a tőlem 20 percre lévő boltban van. De gondoltam ha ingyen kihozzák minek menjek oda.
-
Attici
őstag
Tedd fel a kepfeltoltes.hu-ra és linkeld be!
Szerintem az lesz a legegyszerűbb! -
domojko
senior tag
Köszi mindkettőtöknek meglesem ezeket
Valaki más is kérdezte h a névjegyzéket hogy rakja át. Nos én még droidon felmásoltam a sim re az összes kontaktot. Sim ről meg fel a lumiára. Kicsit szivattyú volt mert az összes vezeték és keresztnevet felcserélte.
Csak 206 kontaktot írtam át.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 26
- RC modell földön, vízen, levegőben
- PlayStation 5
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Synology NAS
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest