- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Google Pixel 9a rapidteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
#41635072 #16855 üzenetére
Nekem dettó ugyanez van! Megcsináltam, amiket Levente75 írt, kíváncsi vagyok, megoldja-e. Bár a kettő közül az egyik fiókom így volt beállítva (fiókhasználat alapján) eddig is, de nem adott hangot.
(#16884) Kenoby
Én értem miről beszélsz, és nálam is ez van, és baromira idegesít. 8.1-ben tényleg nem kellett ilyennel szarakodni. Pl. beléptem a beállításokba, és vissza nyíllal kiléptem, vissza a főképernyőre, és nem mutatott semmi futó folyamatot. Most meg a 10-ben ha ugyanezt megcsinálom, a beállítások is ott van a futó folyamatok közt. Baromi idegesítő, hogy akárhová belépek, akármit megnyitok, és a vissza gombbal lépek ki (nem a Win gombbal), minden ott marad a futóban.(#16880) Mr.Andrew
Én is ugyanígy gondolom, hogy visszatérek Androidra. Csak sajna decemberig hűségidőm van (részlet). Én is imádom a teló képességeit, de szerintem ez a 10 egyáltalán nem vált előnyére. Elég sok apró idegesítő kis dolog, vagy probléma van vele. -
Levente75
aktív tag
válasz
#41635072 #16868 üzenetére
megnyitod a postafiókot, majd jobb lent beállítások menü és a sor alsó felében lesz értesítések.
Fiókot kiválasztod ha egy fiókot kezelsz vagy az adott fiókot akkor értelem szerűen azt választod ki a Fiók kijelölése hosszú csíkban. Alatta lesz értesítések megjelenítése, ez legyen BE állásba kapcsolva és alatta pipáld be a két lehetőséget még, Értesítés fejléc megjelenítése és Hangjelzés lehetőséget.
Másik menüben pedig a levelek érkezésének figyelését pedig fiókhasználat alapján-ra kell állítani. Nálam így egyből jelzi ha érkezik email. -
psg5
veterán
válasz
#41635072 #14975 üzenetére
Valami nálam nem jó, mert a 3 pöttyre előjön több menü: alkalmazások, elülső kamera, időzítő, expozíció-sorozat, beállítások, kézikönyvek, visszajelzés, névjegy.
Az alkalmazásokra kattintva előjön 5 app, de ott akkor újra csak a selfie app van és ha rákattintok akkor a számomra nem nyerő selfie alkalmazással nyitja meg az előlapit. -
sleen
tag
válasz
#41635072 #14803 üzenetére
Nem kívánok vitába szállni, mert felesleges. Mindenki eldönti magának.
Ellenben határozottan visszautasítom, hogy fagy, laggol vagy épp appok záródnak be. Ez nem igaz, ne általánosíts, sokan ebbe a hibába esnek.
Ne felejtsd el, hogy iszonyú széles a droidos paletta. Nagy probléma, hogy sok a vállalhatatlan készülék, ez igaz.
Egyébként hagyjuk a témát, ez egy Windows-os készülékről szóló topic. -
DeathBat666
aktív tag
válasz
#41635072 #14662 üzenetére
Én hülye bekapcsoltam, de talán még időbe kapcsoltam ki utána, mert elkezdett a kijelző vibrálni, de kb. 2 másodperc és kikapcsoltam. Hát nem tudom, imádkozok. De köszi mindenkinek!
szerk.: az ultrahangos tisztítás ér valamit? és ha csak hétfőn tisztítják ki, az nem késő?
-
mike1334
veterán
válasz
#41635072 #14470 üzenetére
Viszonyítás kérdése...mivel pár darabból áll a középkategória a Lumiáknál...de mindegy is, ezen nem veszünk össze
A fényképező se fontos nekem..bőven szép sztem a 640 képe..picit kisebb házba tuszkolták volna bele kisebb kijelzővel, már vinném is haza, pláne olyan 25e-ért, amennyiért elhozhatnám.
Megkísért a kisördög, hogy vegyek most egy droidot..de nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hoz a win10, meg droidos telefonom még nem volt, csak tablet, plusz ugye 2 évig tuti nem vennék újat, kivéve, ha elromlik.
-
mike1334
veterán
válasz
#41635072 #14468 üzenetére
Az nem számít, ha nem erős, csak kompakt méretű legyen és az anyaghasználatra se legyen panasz...640 tetszik, de túl nagy, 550et még nem láttam élőben így nem tudok róla nyilatkozni. A teljesítmény olyan mindegy ha csak telefonálok, netezek, zenét hallgatok meg esetleg youtube videót nézek..ha játszani akarnék, akkor nem wp-t vennék, hanem droidot. Alsó középkategória alatt azt értettem, hogy a közép kategória alsó része. Az Amoled amúgy nekem annyira nem tetszik benne, egy sima clear black is megfelel az igényeimnek.
-
Nasuto
tag
válasz
#41635072 #14210 üzenetére
Majd a Windows 10 engedi megint a térképek SD kártyára történő mentését.
Más: Tegnap feleségem is kapott egy Telekomos 735-öt (520-as után). Érdekes, nála mintha nem láttam volna a képernyő vibrálást (nála is nálam is fehér háttér van). Lehet, hogy szoftveres a gond. Kíváncsi vagyok, hogy Windows 10-zel elmúlik-e majd. Valaki van itt esetleg Windows 10 Preview-val, akinek volt korábban vibrálás? Most is van? -
Narakh
senior tag
válasz
#41635072 #13425 üzenetére
Korábbi telefonomon az eBay-es tokokhoz kapott fóliákat használtam, azokkal nem volt gond (de biztos vannak silányabbak is). A 735-re viszont itthon vettem EazyGuard/MyScreen fóliát, amiről általánosan elég jók a vélemények, mégsem tapad meg a széleken (mert nem tud). Ez sajnos nem a minőség függvénye.
-
Narakh
senior tag
-
válasz
#41635072 #13189 üzenetére
"730nak a hangszóró minősége átlagon felüli , az iphone 6-hoz tudnám hasonlítani ami szintén szépen és erőteljesen tud megszólalni, mint a külső hangszóró és a beszédhangszóró és kihangosítva is !!." ----
pontosan ezt írtam, na most itt hol van torzításról szó ?
az nekem már átlagon felüli minőség, hogy egyáltalán hallom, hogy hívnak----de végülis írhatom úgy akkor, hogy átlagon felüli hangerővel bír !
-
zombinyul
addikt
válasz
#41635072 #10997 üzenetére
Navi gombok beallitasai kozt tudod bekapcsolni, 10-bol 15-szor mukodik
Tokeletes, de nalam meg a feloldas is sokkal jobban mukodik mint GDR2 elott.
Levente75: franko, masfel honapja meg 2500-ert vettem a feher hatlapot, mert nem volt kek. Bar imadom a feheret is, plane hogy megy a tablethoz.
Most van szurke, zold, meg feher, de egy kekre nagyon faj a fogam, lehet benezek.
-
evo87
őstag
válasz
#41635072 #7870 üzenetére
Ehhez hozzátenném, hogy konkrétan tisztességes és vonzó típusspecifikus tokokat csak és kizárólag iPhone-ra gyártanak. Droidos, WP-s telefonra javarészt univerzális vagy bizonyos típusokhopz megfelelő, de gagyi megoldások vannak, pedig egy ilyen jellegű bőrtokot szívesen látnék a saját telefonomon is.
-
-
-
zodes
aktív tag
válasz
#41635072 #5697 üzenetére
Szia!
Én is az ébresztőóra hangerején akadtam ki leginkább! Első reggel majdnem szívinfarktust kaptam!
Van vagy hatezer alarm alkalmazás egyik sem jó semmire! Ebben a legjobb a gyári alkalmazás! Előszőr is szinte az összes nem gyári NEM FUT HÁTTÉRBEN!! Képzeld ez azt jelenti, hogy nem ébreszt fel!
Volt egy érdekes, ami egy prealarmot csinált (be lehetett állítani mikor meddig stb), de nem volt stabil.Egyik nap rájöttem a megoldásra! PC-n egy progival megvágtam, megszerkesztettem a Dire Straits: Private Investigations c. számát, hogy 0 dB-től induljon (fade in) és azóta tök mindegy mit hova állítasz, mindig ugyanúgy ébreszt! Szépen lassan halkan kezdi és kb. 1-2 perc múlva erősödik.
De az van! Tudsz keverni dalok, albumok, lejátszási listák és az összes zenédben is!
-
zombinyul
addikt
válasz
#41635072 #5697 üzenetére
Szia!
1: nem üvölt, csak akkor folytatja ha visszadugod a fülest
2: ezt nem tudom, gyarit hasznalok
3: nem lehet, csak a navigációs gombokat
4: nincs
5: nem lehet tudtommal, sose probalgattam
6: nalam semmi baja, pedig kapott mar port rendesen, van akinek kb. a semmitol karcolodik. Érdemes ra vágni egy darabka fóliát, az tuti tuti megelőzi a bajt
-
sztiviii
tag
válasz
#41635072 #5408 üzenetére
A telefon kijelzőjének kialakítása miatt, elvileg nincs olyan fólia ami 100%-osan lefedné az üveglapot. A Nillkin Tempered Glass 9H-s itt csücsül a fiók mélyén, nem került rá fel, mert úgy illeszkedik az előlapra, hogy éppen pont a kijelzőt védje, a körülötte lévő üveg szabadon marad. Nokia Care-ben tudsz venni fóliát, azzal csak 2-3mm marad szabadon oldalanként. Sajnos a kijelző íveltsége miatt ez ilyen :/
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest