- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Attici
őstag
Nekem is tetszett pláne, hogy van dual simes változatban is. De a ragasztott hátlapúaktól viszolygok.(Elég volt nekem a Sony Z1compact.) De a minőségérzete nagyon jó. A samsungokkal az optimalizálással és a testre szabhatósággal van a baj.
Amíg lehet inkább olyat veszek aminek le lehet venni a hátlapját. -
Attici
őstag
Persze a 9110i is valamikor zászlóshajó volt. Mégsem cserélném el rá.
Eleve viszolygok a Samsungoktól, lehet, hogy azért. Nekem az S2 volt az utolsó S ami tetszett. Valahogy nagyon elnőiesedtek. Inkább plázacicák kezébe való. Most inkább az A széria ami tetszik, de pénzt nem adnék azért se. -
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
Akkor jól gondoltam.Nem sok 735 van fent de azok mind drágábbak.Az viszont tény hogy az enyém kicsit karcos (a kijelző) viszont ezért adom olcsóbban,de ha kijelzőfólia van rajt (most is van rajta)karcmentesnek látszik.Jófogáson is fent van bár azt utálom mert ott nagyon sok a csaló.
Na mindegy nem offolok tovább. -
-
-
-
-
psg5
veterán
Hol kapcsolom ki?
A kezdőképernyő+témánál csak eltávolítani tudom a kezdőképernyő képét, de akkor a zárolt is törlődik gondolom.
Valamint mit csinált akkor a Transpareny tiles ha továbbra is áttetszőek a csempék? Persze lehet csak nagyon keveset tudott áttetszővé tenni...a többi amúgy is az volt. -
Imi1981
veterán
Hát igen nagyon zavaró.És nem szívesen használok az edge-n kívül más böngészőt mert az a leggyorsabb de emiatt muszáj.Maxthon egész jó amúgy és csak egyszer záródott be ,de itt legálabb nyitva tudok tartani simán négy öt oldalt és váltok köztük úgy,hogy egyiket se tölti újra.
Az edge meg már két megnyitott oldalnál újratölti ha váltok köztük,pedig amúgy nagyon gyors az edge de ez nagy hiba.
-
Imi1981
veterán
Pedig itt is csinálja.Tetszik a win 10 de ez annyira zavar lehet visszamegyek 8.1-re.Most próbálgatom a maxthon böngészőt ezzel jól működik és simán 4-5oldal közt is váltok újratöltés nélkül,csak ez meg néha bezáródik magától.
Az uc browsert is próbáltam csak azt lassúnak találtam,a maxthon fürgébb itt Windowson.
-
Virág et.
senior tag
Nekem a Motorola BT füles teljesen automatikusan csatlakozik, a múltkor meg is tréfált alaposan: kétszer hívtam valakit, fel is vette, de egy büdös szót nem halottam belőle. Másodszorra vettem észre az aktív BT ikont: a a fogason lógó kabátom belső zsebéből a fülesem galád módon átvette az irányítást...
Nálam a GPS szarakodik, legalábbis a Here többször eldobta a jelet és nem is volt hajlandó újra rátalálni. Érdekes módon a GMaps gond nélkül ment akkor is...
-
kovacss72
aktív tag
Én vevőként jól jártam, hogy nem könnyű egy ilyet eladni. 13 hó garival, karcmentes kijelzővel, szépséghibás hátlappal 25 -ért megkaptam a 730 -ast. (Dobozában, papírjaival, igaz samu töltővel és fülessel.)
Bónuszként még a win10 is problémamentesen fut rajta. (Már én raktam rá.) -
Vegha
senior tag
-
Totis
aktív tag
Na végre sikerült működésre bírnom a Market-et.
Esetleg ha valakinek segít:
- bent ragadt alkalmazás eltávolítása a sorból
- Location-t be kell kapcsolni (nálam alapból bent volt)
- Területi beállítások Magyarország mindkettő esetében
- restart
- account.live.com -on azért ellenőriztem a felasználómatMost működik.
-
sicc33
aktív tag
-
-
Tin
veterán
tudom, de Euronicsban a Joy napok keretében 52e.. az már olcsóbb nem lesz.
azon gondolkozom, hogy a nagy BF akcióban sem fog nagyon 45 alá menni az ára, az a párezer forint meg már lehet, hogy tökmindegy.
a másik kérdésemre, hogy mi a best buy 50e-ig windows phone-ban: akkor ez?
-
cigam
titán
Live fiókban is van csv export. Lótifuti telókhoz általában nincs szoftver. Viszont ebay-en lehet kapni USB-s sim editor-t. Fogalmam nincs mennyire szereti/tudja a csv import-ot.
-
marci8727
csendes tag
Ok, ezen már gondolkodtam, illetve próbáltam korábban (mivel nem frissített semmi programot, mindenhol hibát írt ki, és már nem működött pl. a HERE Drive, nyilván mikor szükségem lett volna rá). Tudsz segíteni? Mert próbáltam visszatenni a 8.1-et, gyári beállítások visszaállításával, viszont kiválasztottam a legutóbbi biztonsági mentést, és végülis megmaradt a win10, szóval nem tudom hol csúsztam el. Tudnál linket küldeni?
Köszönöm!
-
sztiviii
tag
Egy ismerős hasonló gond miatt kért tőlem segítséget! Feladatkezelőben megvártam még 100%-ra pörgeti a hdd-t, kilistáztattam lemezhasználat alapján a programokat, és hamar ki is derült, nála az adobe photoshop elements, egy háttérfolyamata katalogizálta a hdd-n lévő képeket. Feladatkezelőben az indítás fülön kapott egy tiltást, és meg is oldódott. Egy próbát megér hátha nálad is valami háttérfolyamattal van a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest