- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sgx
tag
válasz
Bali27 #18958 üzenetére
Hali,
az én tapasztalatom az, hogy jobb nem lett az utolsó frissítés óta a telefon, az fb app viszont kimondottan egy hulladék lett. Az, h 3ból 2x induláskor kifagy egy dolog, de emellett ocsmány a kinézete és nem lehet beállítani h a legfrissebb bejegyzések legyenek felül. Roppant bosszantó, ráadásul az élőcsempe sem frissül.
-
ptgmaster
tag
válasz
Bali27 #18922 üzenetére
Nem csináltam még hard resetet. Vagyis ezután a frissítés után még nem. De szerintem is az lesz a vége.
Ha az értesítési sávot lehúzom és onnan próbálom elindítani a "Minden beállítást" akkor is bejön az "Alkalmazás keresése az Áruházban" ablak. Ott meg persze a fekete képernyőn kívül nem talál semmit.
Az edgenél pedig egy pillanatra felvillan a kék háttér közepén az "e" és azonnal kidob.
Azóta amit még észrevettem...a zárolási képernyőn megjelenő kamera és kereső gombra sem reagál csak rezeg.
Az üzenetekből pedig eltűnt a Skype. Pedig azt nagyon szerettem benne, hogy kiválaszthattam, hogy smst akorok küldeni vagy skype üzenetet és nem kellett hozzá külön megnyitnom a Skype-ot.
Én nagyon szeret(t)em ezt a telefont és a WP (8.1) is bejött, de lassan kezdek besokallni. -
-
vzoltan87
tag
válasz
Bali27 #18750 üzenetére
Hát nem tudom...
Nálam múltkor lefagyott a hívómenü, előtte a messenger. Tisztára átmentünk már androidba. Azelőtt a nyomorult kamera tréfált meg, hogy kikerült a sorozatkép funkció a nagy újítással és pont kellet volna.
A Térkép-ről meg nem is beszélve. Egyszerűen nem talál meg egy települést. Kilépek, újra be és megtalálja (offline). Nagyon hasznos navigációs alkalmazás...Szóltam, hogy egy körforgalom kijárat el van cseszve egy adott helyen. A here drive-nál is leszarták, meg itt is. Soha nem lesz kijavítva.
Pont ami miatt szerettem (stabil, gördülékeny) azok a tulajdonságok egyesével elvesznek.
Úgy látom leáldozott a WP-nek, pedig csak 1,5 éves a teló. Általában 4-6 évig azért használok egyet, de ez szerintem szoftveresen nem fogja addig húzni. Hardveresen viszont tök frankó. Jó akksi, szép kijelző. Kár hogy elcseszik a fejlesztést.Ja, reggel meg az ébresztést nem lehetett kilőni...
Mindenki felkelt.
-
-
psg5
veterán
válasz
Bali27 #18709 üzenetére
Na azt már nem😁 egy év múlva meg csak 1 evet kell várnom a megint következőre...
valamint pont ez az egyik bajom, hogy a microsoft telók úgy le vannak maradva a konkurenciától, mint a borravaló...Jövőre lesz olyan szinten a lumia, mint most az S7?? Hol tart már akkor majd a Samu...
Nekem baromira bejön a winphone, komolyan és nem is váltanék, ha ez a pár dolog nem lenne. Ennél stabilabb, tovább bíró telefonom még nem volt ez tény. -
psg5
veterán
válasz
Bali27 #18705 üzenetére
Nálam is egyre stabilabb, de az akku sajna továbbra sen jó. 8.1 alatt akar 1,5 2 napot is birt, most nap végére minimum toltő.
De meg igy is ez a legjobb telő annak fényében hogy 1,5 ev alatt sem lassult be. Most tervezek valtani(nagyobbat szeretnek) s ha lenne nagyobb támogatás (appok, pl dm drogériában folyamatosan elesünkaz akcióktól apo hiany miatt) valamint a 950xl nem műanyag lenne és jobb fényképeket csinálja versenytarsaihoz kepest valszeg maradnék lumianal. Sőt. Biztosan. -
-
-
miska17
tag
válasz
Bali27 #18003 üzenetére
Igen , a L520 amit a 735 előtt használtam, egyszerűen nem boldogult , képes volt nem felismerni, menet közben elfelejteni, volt benne márkás, volt 32es csájna kétezeré" ,amiből valami hat gigi volt felhasználható; a rámásolt zenék pikk-pakk eltüntek, nem volt lejátszható , nem megfelelő formátum stb. Formázás telóval-semmi; tesztprogram-semmi; fórumtipp: kártya tartó hézagolása papírral-semmi, külföldi fórumokon is volt hasonló probléma megoldás nélkül.
-
-
törölt tag
válasz
Bali27 #17889 üzenetére
Felhő is tudja zavarni a GPS jelet.
Én arra gondoltam azért talál nehezen jelet mert nem a vevő a rossz hanem a szoftver nem tudja kezelni a 3 fajta műhold jeleit.
GPS (amerikai)
Glonass( orosz)
Beidou (kínai)Mind a 3 fajta műhold jeleit tudja venni, de úgy tudom az amerikai és az orosz műhold máshogy határozza meg a pozíciót. Androidon be lehet állítani milyen műholdakat lásson, de itt nem láttam még ilyet
Itt van egy leírás is róla:
"Egyes műszerforgalmazók esetenként azt tanácsolják GPS+GLONASS vevőiket alkalmazó ügyfeleiknek, hogy ha nagyon lassan vált a lebegő pozíció fixre, vagy ismert pontra mérve túl nagy az eltérés a mért és az ismert pozíció között, akkor kapcsolja ki a vevőn a GLONASS jelfeldolgozást (vagy egyszerűen csak csatlakozzon GLONASS korrekciót nem sugárzó mount pointra)."
"A magyarázat a GPS és a GLONASS rendszer működési módja közötti különbségben keresendő. A GLONASS frekvencia felosztású (FDMA), míg a GPS kód felosztású (CDMA) többszörös hozzáférésű rendszer. Leegyszerűsítve ez azt jelenti, hogy a GPS rendszer esetében mindegyik műhold azonos frekvencián sugároz holdanként más-más kódot (CDMA), míg a GLONASS esetében a kód azonos, viszont a frekvencia minden műhold esetében más (FDMA)."
-
japy
őstag
válasz
Bali27 #17571 üzenetére
Mert akkor az lenne a neve hogy netnavi és nem GPS!
Egyszer én már elindítottam egy ilyen vitát. Akkor is voltak érdekes beszólások. Volt akinek a lakásban is tökéletes volt a GPS. Pedig ha utána olvasott volna ilyen nem létezik mert a készüléknek rálátása kell hogy legyen a műholdakra. Ez épp olyan mintha a tányéros műholdvevőt nem ki a tetőre tenném hanem a lakásba. -
domojko
senior tag
válasz
Bali27 #16568 üzenetére
Igen törli. Ennél alaposabb törlést már csak a szervizben csinálnak. Nekem új korában hajlamos volt sokszor ujraindulni. Itthon megcsináltam egy párszor a szofver frissítést, de a hiba ugyanugy megmaradt. Beadtam szervizbe, Elvileg ott is csak szoftvert frissítettek, de azóta megszűnt ez a gond. Legalábbis nem indul ujra olyan sűrűn, de azért előfordul. Szoval szervizben alaposabb.
-
domojko
senior tag
-
kutga
félisten
-
domojko
senior tag
válasz
Bali27 #15691 üzenetére
Igen, megmarad a HEre drive. Ha 10-en nyomsz egy hard reset-et akkor marad a 10-es. A 8-ast csak a recovery tool-al tudod visszarakni. Vagy most nem igazán értem a 2. kérdés lényegét.
kopidoo
(senior tag): Én napi rendszerességgel használom bp-en a navit. Here-ben tiltva van az internet használat. Program indítás után kb 5 másodpercen belül tudja hol vagyok akár menet közben is. Május óta van meg a teló, ez idő alatt egyszer sem veszítette el a jelet. -
d@minator
addikt
-
rbertkrl
aktív tag
-
zoli978
tag
-
evo87
őstag
válasz
Bali27 #11198 üzenetére
Ugyanaz a helyzet mint az autóknál. Sokan mondják, hogy a régiekben "még volt anyag". Ehhez képest egy új autó futóműve, kormányrendszere...stb sokkal nagyobb kanyartempót, sokkal nagyobb komfortot nyújt, miközben passzív biztonságra a nagyszilárdságú fémek révén ugyancsak sokkal jobb a helyzet és akkor egyebekről (hifi, stb...) még nem szóltunk.
Az okostelefonoknál ugyancsak ez van. Bezzeg a régi telefonok milyen jók voltak... persze, akkor azt kell használni, csak akkor el lehet felejteni gyakorlatilag teljesen jó felhasználói élményt nyújtó böngészést, felhős szolgáltatásokat, kamerát, stb...
-
-
-
Pano
addikt
-
vzoltan87
tag
Én csak kipróbálás után venném meg. Az auchanban volt 600 és 1000ft-ért. Egy cimborám megvette az olcsóbbat, én a drágábbat. Az övé 3 éve jó, az enyém nem is töltötte a telefonom, pedig 5,3V-ot adott. A két középső usb láb nem volt benne rövidre zárva, ezért nem töltötte. Azután vettem 2500-ért a lidlben tartót+töltőt, és azóta is tökéletes. E-bayről szinte ingyen vannak ilyen töltők. Aki tudja miből áll a belseje, az 1000ft-nál többet nem áldoz egy töltőre. Én sem teszem. Ha módodban áll, próbáld ki.
-
zombinyul
addikt
Ha egy 520 el fogja bírni, a 735-nek meg se fog kottyanni. Azert ez nem szamit egyaltalan gyenge telefonnak, sot, az osszes 8-as Lumia közt az erosebbek közt trónol.
Devas: eleg regota tesztelik, nem csak az MS-nel, hanem az onjelolt betateszterek is, reméljük a legjobbakat.
En mondjuk hivas közbe ilyen hibával sose találkoztam.
-
s7evcsenko
addikt
Az én észrevételem az, hogy sokkal több adatot emészt fel itt a böngészés, mint droidon.
Pontosabban, még nem jöttem rá, hogy lehet minimalizálni az adatforgalom igényét az IE-nek.
Nekem 1GB netem van, és 3 hét alatt elfogyott első hónapban, pedig droidon még az 500MB-ot is alig léptem túl.
Szokásaimon nem változtattam, az alkalmazásokat is wifin telepíytem/frissítem!
Most beállítottam, hogy 200MB-onként szóljon, meg átállítottam az adatforgalom csökkentést a böngészőben nagymérvűre, így most 20nap után 500MB-nál tartok.
Szerintem ez is sok, de így legalább nem korlátoznak le, mert benne maradok az 1GB-ban. -
papeti01
senior tag
Sztem a telefonálás funkció még fejlesztés alatt... a hangüzenet az sztem megy. ami tetszik benne, hogy minden platformra van, meg ha jól tudom minden OS-re is, win, linux, mac...
Illetveami a legjobb benne az a privacy... a többi meg sem közelíti, talán a bbm.
Többet azért nem tudok, mert én is csak most hallottam róla nemrég, tegnap jött meg a telefon, majd hamarosan kipróbálom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest