- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
A w10m se lett rossz , ami fogja az a reletiv regi hw-ek, ket ev alatt eros vas csak a 950-be kerult , a tobbi lumia regi es joval gyengebb vasat hasznal , ezek tetejeben az ms se a gyengebb hw optimalizal, a nokia megvetele korul megbotlott az Os fejlesztese a rendszer terjedese ezzel megkezdodott a hosszu agoniaja a rendszernek aminek a hatranyat tapasztalni lehet folyamatosan .
-
Sajna az ms mar eleg regota szerencsetlenkedik, illetve kopi szembe a sajat felhasznaloit , bar valoszinuleg ez a w10m rendszer kukazasanak a resze , a stabilitas ,mokolas nelkuli frissites az a wp8.x idokben volt , a w10m-nel egyszer minimum a wdrt majd szuzrol belakni sajnos alap dolog lett ha stabil, nyoguktol mentes furge rendszert szeretne a felhasznalo (a furget wp-hez merten ertsd es ne egy android,ios-hez merd). Most van nalam egy p8lite hat mit ne mondjak tobb mint kellemesen fluid rajta a droid (meg ha a felulet nem is tetszik , d e a gordulekenyseg igen). Az ms a sajat plattformjat mar csak mostoha gyerekkent kezeli , gondolom ok is azt varjak hogy mikor jar le az utolso kiadott keszulekeikre a garantalt supportjuk es mehet az egesz projectuk a kukaba . A wp8.1-et hasznalokkal alaposan kiszurtak no update w10m-rw , most az x3x szeria van soron es jovo ev vegere legkesobb a x50 szeria is hasonlo sorsra jut. Sajnos azt kell mondanom hogy jo dontes volt droidra valtani , es azert sajnalhatjatok hogy j5 lett es nem p8l , az utobbi nagyon kezre allo egy telefon..
-
-
-
640-es topicban is írjak hogy a tanácsadónál azt írja ki hogy nem frissíthető.
Így a tanácsadóval van a baj.
Itt egy hozzászólás a 640 topidból.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Microsoft Lumia 640 XL-lel rendelkezem, eddig a Windows Phone 8.1-et használtam, de az msn miatt úgy gondoltam, hogy felrakom rá a windows 10-et. Az összefoglaló lépései alapján haladtam, de amikor a frissítési tanácsadót elindítom és elkezd keresni, akkor egy ideig halad a folyamatjelző, majd váratlanul kiírja, hogy "Nem sikerült letölteni a windows 10-es verzió frissítést a telefonjára..." Mi lehet a gond? Mindent a leírásnak megfelelően csináltam. -
Probald ki , legalabb kiderul hogy mukodik e az otletem , ha nagyon nyugos lenne a rendszer ,hibak , force closeok es tsai akkor wdrt es utana insider ...egy probat meger hatha mukodik.. nem lesz angol nyelvu , mert a nyelvi csomag letoltheto a mobilnal,desktopon szorakoznak csak az angol nyelvel.
-
Wp8,1 alatt elerheto az insider app amivel teszteloi Os-t probalhatsz ki elvileg (telepitheted) , az a verzio a jovendobeli w10m rs2 , a slow ring azt jelenti hogy egy stabilabb verziot kapsz ami ritkabban frissul de kevesebb gond van vele , a fast ring elmeletileg surubben frissul es lehetnek benne hibak bosegesen ... egyedul abban nem vagyok biztos hogy ezt a kiskaput nem e zarta be az ms , de ez csak akkor derul ki ha kiprobalod , elvileg wdrt ,majd insider app letoltese , belepes az appba ,slow ring kivalasztasa ...stb utana frissitsek kersese es egy pici esely talan van ra hogy w10m keruljon igy a telefonodra. Azert vagyok bizonytalan emiatt kisse mert anno a th2 igy elerheto volt 8.1 alol , a kerdes az hogy a rs2 is elerheto e igy kozvetlenul wp8.1-rol.
Az app amirol beszeltem insider
A wp forumon felvetettk otletnek , hogy megeshet az is hogy az ms utolso szivataskent wdrt utan nem engedi az x3x szeriat hasznalokat vissza a w10m-re ...kilovik a rs1-re valo frissites lehetoseget ...de ez csak tipp ,otlet de lazan ki lehet nezni az ilyen lepeseket a redmondiakbol...
-
-
Hatha irnak megoldast a wp forumon , esetleg valaki hasonlo gondba kerul... ha minden kotel szakad akkor wpinternals pc appal talan lehet orvosolni a gondot , de az kisse bonyolultabb ... frissitheted az alkalmazasokat , aztan ha megoldodik a frissitesi gond akkor kezdheted megint wdrt-vel ..
-
-
-
Amugy akkor is jelezni fogja hogy vannak alkalmazas frissitesek de wp 8.1 alatt ha nincs fiok nem frissit , ettol az aruhazba be tudsz lepni , a biztonsag kedveert megnezheted hogy a wifi auto frissites ki van e kapcsolva, ha igen akkor jelentkezz be az aruhazba es toltsd le a frissitesi seged , amugy fuggetlen vagy szolgaltato fuggo a telefonod ? Bar elvileg a 107 ami eloszor letoltodik az el lett fogadtattva az osszes operatorral , a lengyel orange-nal voltak csak eleinte nyugok . Amugy az hogy el kezdte az alkalmazasokat frissiteni a w10m updatet nem befolyasolja , hanem csak a kesobbi rendszerben okoz majd anomaliakat .. a hard reset messzirol kerulendo w10 alatt .
-
-
Wdrt es ilyesmik meg voltak , semmi sem lett frissitve es csak a seged az amit letoltottel ?
Gyere at ide hatha valaki bele futott hasonloba wp felhasznalok forumja hat ilyesmibe nem futottam meg bele , pedig a heten ket 640 es egy 735 is volt frissites miatt nalam ... -
-
-
A frissitesi tanacsadoban a kis negyzetet kipipaltad ? Wdrt utan amikor a 8.1 feleled akkor nem a tovabb ,tovabb modszerrel inditani a keszuleket ,hanem szemelyre szabott beallitasokkal es akkor ki tudod kapcsolni az aruhaz alkalmazas frissiteseit , mondjuk ilyenkor minden elol ki szoktam venni a pipat ,semmit sem engedek telemetriara,visszajelzesre,hirdetesi azonosito , nix auto frissites az alkalmazasoknak...stb
metalstorm
+1 a 830-nak , gyonyoru kulso , barati ar hasznaltan es jo kamera , a 930 egy ket tipus hiba miatt amugy is felejtos. Sok penzt mar nem erdemes wm rendszeru telefonba fektetni mert inkabb multja es jelene van sem mint jovoje , ha optimistak vagyunk jovo novemberig minden oke ,utana meg majd kiderul ... -
domojko
senior tag
-
Feloldo minta nincs sajna , esetleg a gyereksarok ami bekapcsolhato s melle a pin ...
Sirkan 13
Mediaplayer fel van telepitve ,pontosabban be van pipalva a win osszetevoknel ? Mert az mtp protokolt az teszi fel ha jol emlekszek. A wdrt driverek a flasheleshez kellenek az mtp meg hogy lassa a gep az sd es az emmc lathato reszet .. mit szeretnel amugy a telefonnal csinalni , mert a fejlesztoi mod bekapcsolasaval hazai halon is elerheted a telefonod bongeszobol ...? -
-
-
martonx
veterán
Nem akarok védeni semmit, de itt a topikban is szó volt a win10-es kezdetekben fájóan béna Kamera szoftveréről. Ez a teszt tavaly júliusban készült, amikor a 950-est ugyan lehetett win10-el kapni, de az az MS öntökönlövése volt, hogy az akkor egy full beta/alfa? szoftver volt, és egyáltalán engedte megjelenni a piacon. Ha megnézed jobban a tesztet, hardveresen, optikailag a 950-es a legjobbak között volt, csak szoftveres problémái voltak, amik azóta rengeteget javultak (legalábbis 735-öst elnézve).
-
pikszel
addikt
Nem sikerült befejeznem a mondatot.
Úgy értem számomra a legjobb képeket lövi. A kamera gyengeségei ellenére is ezt választottam, nekem nem fontos villámgyors fókuszálás, és a sok szoftveres csoda. A kép saroktól sarokig legyen éles és relatíve minimálisan torzítson a (nem jellemző a hordósodás ) lencserendszer. Ezeket számomra hozza. Ezeket is.@this is life: Nyilván a ~20 megapixeles ligában
és még most is csak szerintem.
-
-
-
törölt tag
Mert tavaly februárban vettem meg először a 735-öt. majd az augusztusban összetörött. Majd megint vettem egy 735-öt. Azt 8.1-el használtam. Később márciusban felraktam a 10-et, de ott sem raktam vissza a a mentést mivel az 8.1-es volt azt meg hát nem a legjobb visszarakni. Aztán most nemrég újraraktam, de nem raktam vissza megint mivel nincs olyan fontos alkalmazás rajta. Ami fontos volt pár app azt visszatöltögettem. A kinézetet meg kicsit megváltoztattam mert úgyis untam. A kapcsolatok (telefonszámok) Azok meg úgyis automatikusan visszajönnek.
-
törölt tag
Hát arról sajnos fogalmam sincs mert még soha nem figyeltem meg, mert nem is használtam. Alkalmazásokat biztos hátteret, csempéket, színeket mind visszaállítja, kapcsolatok is megmarad.
Abban viszont nem vagyok biztos hogy az alkalmazáson belüli mentések megmaradnak-e pl játékállás.
-
Brandynew
őstag
-
Levente75
aktív tag
Oltjátok egymásnak a hülyeséget ezzel a HERE naigációval kapcsolatban.
Az új térképek program a win 10-en ugyanazt az adatbázist használja, ugyanúgy töltöd le az országok térképeit, ugyanúgy tudsz megadni útvonalat, tervezni stb.... Sőt még szerintem faszább is mint a HERE..... -
Mr.Andrew
csendes tag
Igazából 1-2 app zöldebb a túloldalon (szokásos social media cuccok ugye), illetve van ami WP-re nincs, nem is lesz, nekem speciel tetszene (pl. Strava).
A másik, hogy örömködtem, hogy jön a várva-várt WP10, aztán jött ez:
http://360.here.com/2016/03/15/important-information-about-here-apps-on-windows-phone/A hsz-ekben felbukkanó bugok/feature-ök is némileg riasztóak. Igaz senki nem fog pisztolyt a fejemhez, hogy upgradeljem WP10-re a vasat. A stabilitást pedig nem szívesen adom fel, ami a WP eddigi legnagyobb erénye volt szerintem, na meg az offline ingyenes navi frissítésekkel, ami most nem annyira tiszta, hogy végül opció marad-e, ha jól értem, akkor nyárig max..
-
-
-
Fat 32 , de hagyhatod a telefonnak is leformazni elotte ... nagyobb kartyat lenne erdemesebb bele raknod , mert hamar meg fog telni , nalam 16giga es 2/3 mar oda van , lassan erik a csere... amugy a formazasnal a teljest valaszd , utana pedig a telefonnal is formaztasd le , biztos ami biztos elven . Ha a tlefonod az uj kartyaval elkezdene hobortosan viselkedni , pl belassul, nem nyit meg alkalmazasokat, force close, reboot es tarsai , akkor ne szenvedj kartyat kell cserelned . Nem tudni miert de a wp rendszeru telefonok nem mindegyik sd-t szeretik.
-
-
Ha sd-t cserelsz akkor az appokat helyezd vissza a telefonra , ha masolod oket egyik sd-rol a masikra a rendszer ugy se eszi meg es torolni fogja oket ... amit a filekezeloben latsz onnet barmit torolhetsz mert a rendszerfajlokhoz amugy sincs se hozzaferes, es latni se engedi a rendszer.
-
Tin
veterán
van igazság benne, de:
- közel 1 évig használtam szigorúan tokban egy 5s-t, közel 1 éves korában adtam el 10e-el az újkori ár alatt (emagos vásárlás volt), karcmentesen, hátlapján még fóliával, csilivili állapotban - itt megérte
- 735-öt elég nehéz felvenni az asztalról, elég hülye helyen van a bekapcsoló gombja - emiatt jó a szilikon tok
- viszont ocsmány dundi fos lesz tőle - emiatt meg rosszfóliát meg mindig használok. akármilyen gorilla, egyszer karcolódik meg, és utána azt nézed. a fóliát meg lehet cserélni.
-
Narakh
senior tag
Ha két év gariról adnak papírt, akkor kutyakötelességük annak két évig megfelelni, nincs mese. Más kérdés, hogy most néztem meg a Euronics-os garilevelet, amin bizony a webshopos tájékoztatással ellentétben egy év szerepel.
(#13525) gurabli:
Ez egy cifra történet. Eredetileg a 735-öt néztem ki előfizus áron, viszont mire aktuális lett, a szolgáltatónál már elfogyott. Ekkor a keretet bővítve választottam a P8 Lite-ot, szolgáltatóék viszont kicsesztek velem, így végül a kártyafüggetlen vásárlásnál kötöttem ki. Innen főleg a szerelem győzött, mert eléggé húzott a szívem a már elérhetetlennek hitt Lumiához.
Tárgyilagosabb szempontok tekintetében, elsősorban az AMOLED panel és a kisebb méret tette őt vonzóbbá, de amúgy is szemeztem már egy ideje a WP-vel.
-
Narakh
senior tag
Működik olyankor bármilyen más hang? Én elsőre a rendszerhangnémulásra gondolnék, ami - ha visszaolvasol - ismert jelenség a 735-nél meg néhány másik WP-s telefonnál. Ez szoftveres probléma, az érintettek bíznak benne, hogy a W10 majd orvosolja.
(#13508) gurabli:
Én is majdnem P8 Lite-ot vettem, és nem bántam meg, hogy végül nem. Még azzal együtt sem, hogy bizonyos szinten hiányolom a droidot.
-
Tin
veterán
nem kell. leadás előtt nyomsz kézzel egy biztonsági mentést, majd a névjegynél egy alaphelyzetbe állítást. amikor az feldobja a kezdőképernyőt (varázsló) akkor meg kikapcsolod a telefont, és leadod így.
legközelebbi bekapcsoláskor pedig visszatölteted vele az adataidat.
(most csináltam meg ugyanannak a fióknak a 3. különböző, teljesen más lumiára való visszaállítását, és tökéletesen megy)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- RAM topik
- Motoros topic
- Trollok komolyan
- EA Sports WRC '23
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest