Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Golyo69 #8162 üzenetére
hát nem győztél meg!
Hogy ébreszt? Beállítod 6:00-ra és ébreszt?
Vagy 5:30-6:00 közt valamikor, amikor úgy érzi most vagy a legalkalmasabb állapotban az ébresztéshez?
Nekem ez egy kicsit futurisztikusan hangzik még mindig, ezért érdekelne, hogy ez mennyire működik jól.
Én csatlakoztam ehhez, de még be kéne szereznem hozzá a karperecet.Más:
Most néztem meg a "Halo 4: Forward Unto Dawn" című filmet, ami 2012-es, és a film elején hajó MI-jét Cortana-nak hívják! Gondolom akkor a játékban is ugyan így volt...
MS már akkor dolgozott az ügyön ezek szerint. -
-
edari
őstag
válasz
Golyo69 #7732 üzenetére
Csak az ms-től veheted, senki nem gyárt még ilyet, és limitált is. Sajnos ezek együtt ezt teszik.
Szerk.: Na ezt most lehet benéztem. Valaki segítsen ebben. Xiaomi is gyárt Band-et meg MS is?Szerk2: Na kicsit utána olvastam. Xiaomi is, és az ms is gyárt wp-het okoskarkötőt (órát). Az egyik MS band, a másik Mi Band néven megy.
Gyors e-bay eredménye: MiBand 20$.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest