-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
martonx #19644 üzenetére
Az 520 valtasara tokeletes alternativa a 650 , hw-ben es oprendszerben is elore lepes (nem is kicsi ) a 735-nek meg nem igazan van utodja , talan a 950 ha még merseklodik az ara , illetve az alcatel 4s win10 ha emberi aronnlesz kaphato. A 830 meg csak kameraban elore lepes ... de hogy oszinte legyek erdemes megvarni a cserevel hogy milyen iranyba megy tovabb az ms a mobil fronton(ezt a 735 cserere ertem).
Galuska
Ejnye ejnye , nem illek hirdetni a topikban ... -
galuska95
aktív tag
válasz
martonx #19644 üzenetére
650 egyébként elég jó telefon, a fém kerete engem megfogott
egy kis reklám: öcsémnek ez volt az első rendes telefonja de kb. 4hónap után azt érzi, hogy visszaváltana a rég itelefonjára mert ezt nem is használja, így eladásra kerül. Garanciális, mint az új, tökéletes, szerintem még egy karc sincs rajta. szilikon tok, üvegfólia, teljes doboz, független. Ha érdekel megbeszélhetjük az árát. -
-
válasz
martonx #19465 üzenetére
Ezert is irtam hogy vergodik (jelenleg) mint a partra vetett hal , a win32 arm-en patentnek tunik , igaz kell majd a vas ala , s persze ennek megfeleloen lesz bearazva, kerdes a mi helyzetunket mint wp felhasznalo mennyire befolyasolja az uj irany. Elvileg a consumer piacot elengedik/tek es az uzleti , illetve premium szegmensre fokuszalnak ...
Amennyire nem szerettem az elso par napban a wp rendszert (symbi v3 belle fp2 utan) most kb ugyan annyira nem akarnek valtani mas rendszerre mint anno, ugy hogy merem remelni hogy az ms nem cseszik ki velunk, s talan a mobil szegmens is kicsit jobban kepbe kerul naluk es nem kukazzak.. azert anno, de a kozel multban is kicsesztek a wm 6.5,wp7,wp8.0-rol indulo felhasznalokkal ... -
metalstorm
aktív tag
válasz
martonx #19454 üzenetére
Tegnap... vagy tegnapelött (max péntek volt...) jött ki az új Facebook ... ugyanolyan xar... Pont most akartam írni hogy a Messenger befagy, egyszerüen nem lehet írni - ez mai észrevétel.. Visszatettem a Beta verziót, abban pedig a billentyüzet akad fent és nem látod mire/mit írsz! Elcseszett mindkettő jelenleg!
Nevetséges.... Jelenleg marad a Slimsocial for Facebook... abba van messenger bár értesitések nincsenek. De a Viber jelez, müködik helyette....
-
Tin
veterán
válasz
martonx #19384 üzenetére
igen, ezt mondom: előbb engedték el a mobil vonal kezét, minthogy meglett volna a natív x86 kezelés, és a kellően erős mobil arm procicsalád hozzá. oké, a google szándékosan nem csinált rá appot és betett a platformnak, ahol tudott, hogy ne tudja kinőni magát, de az ms sem csinálta úgy a dolgokat, ahogy kellett volna. a wp7 után még egyszer pofánvágni a vásárlókat, az meg szerintem cseppet gázos.
nekem nem a játékok hiányoznak, hanem hogy az alap dolgokat el lehessen végezni a telefonon, rendesen működjön a skype for business értesítése, a naptár, menjen a szinkronizáció gmaillel és jelezze is időben push-al a leveleket, és legalább a húzóappok legyenek meg rá (google). de ez sem ment, el lett bénázva az egész.
amit rohadtul sajnálok, mert a wp is szimpi, és a 735 is. de az idő - egyelőre - eljárt felette. de visszatérek, ha értelmes alternatívája lesz a többieknek. -
válasz
martonx #19384 üzenetére
Az uwp szerintem nem jelenti az hogy osszeert a ket platform mobil+pc, a continium,x86 futtatasa arm-en ha megvalosul akkor tekintheto a desktop,mobil osszeeresenek. Mert uwp-re fejlesztessel se nagyon kapkodnak a programok keszitoi , pc-n se torik magukat , mobilon meg annyira se ...igaz ha fejleszto lennek en se biztos hogy tornem magam egy agonizalo mobil Os-re appot irni .
-
válasz
martonx #19206 üzenetére
Igazad van a telefon nem kimondottan fenykepezesre valo celeszkoz hanem all in one eszkoz , a 735 kamerajaval kellemes fotokat lehet kesziteni , aki tobbre vagyik vegyen pw lumiat, vagy dslr gepet vagy compact fenykezogepet . De ennek ellenere allitom hogy jo fenyviszonyok kozt vallalhato kepeket keszit ez a telefon is .
Ha meg butafonkent hasznalod akkor lehet hogy felesleges colt smartphonet venned . Amugy a fent emlitett funkciok nem rossz hogy integralva lettek ,nem kell kulon app hozza. -
Dog83
tag
válasz
martonx #19206 üzenetére
Egy kicsit talán erős volt ez a jelző a "kamera használókra", de ez a te véleményed. Egyáltalán nem szeretnék vitát generálni, de hasonló logikával azt is lehetne mondani, hogy aki csak telefonál, meg sms-ezik, hülye ha vesz okos telefont, arra lehet venni olcsó nyomógombos készüléket. Ki erre, ki arra használja... Nekem megfelelő, neked szar a kamera tudása... De attól még nem kell mindenkit hülyének beállítani... Illetve én sem tehetem meg, hogy vegyek egy több tíz-, vagy százezres csoda fényképezőt, és az is tuti, hogy amikor csinálnék pár képet, nem lenne nálam a gép. Nem vagyunk egyformák. Talán szerencsére! Remélem nem bántottam meg senkit, de ezt le kellett írnom!
-
-
nrbx
tag
válasz
martonx #19119 üzenetére
Hello, ami navigációt illeti, sikerült az itt ismertetett módszerrel elővarázsolni a hangot. Egy dolog viszont még zavar, mégpedig az, hogyha 2D-ben nézem a térképet, akkor nem fordítja el a térképet úgy, hogy mindig "előre" (felfelé) haladjak. Így előfordul, hogy a térképen pl. jobbra lefelé megyek, ami azért meg tudja nehezíteni a tájékozódást. 3D-ben nincs ilyen probléma. Nem tudom, hogy ez, ahogy mondani szokás "feature vagy bug".
Egyébként valóban többet tud ez az új navigáció, mint a Here Drive+, az UI viszont jobb volt a régi esetében: nagy gombok, nagy betűk. Áttekinthetőbb volt vezetés közben, könnyebb volt kezelni.
-
domojko
senior tag
válasz
martonx #18704 üzenetére
Szerettem volna ennyire elégedett lenni én is vele. Sajna nem sikerült. Pedig nagyon szeretem a 735-öt. Azt elismerem hogy egyre jobban fejlődik. Csak egy kicsit későn.
Bali27:
Az atomstabiltól azért még nagyon messze van. Ismerjük a ms vihartempóját
Csupán fél-1 évet késnek.
-
Bali27
addikt
válasz
martonx #18704 üzenetére
Amióta kiadták a win10-es a Whats upot, Vibert,stb és majd a mostani frissítéssel jön egy csomó minden, egyre elégedettebb vagyok én is. Se akku idő se semmi már nem probléma, és atomstabil.
Szóval amig csak lehet én nem is akarok váltani. A Surface phone meg majd kiderül milyen lesz ha leküzdi a gyermekbetegségeit (reméljük villám gyorsan) -
-
kutga
félisten
válasz
martonx #18470 üzenetére
Ezt én sem értem teljesen. Pont azért jó egy okostelefon mert az alkalmazásokkal tetszés szerint a saját elképzeléseidnek megfelelően alakíthatod. De lehet én látom rosszul.
Persze jó ha minél több mindenből van használható gyári, de azért egyre több az igényes külső alkalmazás is.
-
d@minator
addikt
válasz
martonx #18434 üzenetére
Köszi a választ! És azt, hogy kell beállítani és hogyan kell megnyitni az emaileket (van valami leírás amit egy nő is megért?
. ) Bocs de nincs előttem a telefon én is csak közvetítek. :-)
Hétvégén hajnal kettőig szenvedtem amíg megcsináltam rá a win10-et az összefoglaló szerint. Erre már nem volt energiám.
Ahogy visszaolvasok sokat szidjátok ezt a telefont / rendszert. Csak annyit tudok mondani, hogy ámultam a winmobile 10-en, hogy miket tud. Ne szidjátok! Mondom ezt úgy iPhone 6S-em van, előtte meg Z5C-m volt és egyik sem ez az árkategória.
Ja és kollégám Samsung Galaxy Grand Prime telefonján is eltűnnek a rendszerhangok...A kínai "olcsó" telefonok többségében meg nincs 800MHz 4G. Ami sok helyen szívás főleg Telekomosoknál. Mert van ahol van 800MHz 4G valamint Edge és 3G nincs. Ott a kínai teló szopóka, mert Edge-n netezni mazochizmus.
Hát igen a Snapi 400 / 1GB RAM nem világbajnok... -
cigam
titán
válasz
martonx #18223 üzenetére
Egy profitorientált cég miért fejlesztene párhuzamosan ARM-ra is, ha az nem generál bevételeket? Ráadásul arról a Microsoft-ról beszélünk, aki az elmúlt években nem egyszer a saját ügyfeleit köpte szemközt.
Pl. ezt miért csak iOS-re fejlesztik? Ezt a billencset miért nem adták ki a saját köjkükre?!NGA
Az irányt értem, de ettől még messze a valóság. -
-
kezman
őstag
válasz
martonx #17544 üzenetére
Nem értelek benneteket,megy a duma hogy net nélkül mit sem ér az okos telefon,most meg az a baj hogy net nélkűl nehezebben talál pozíciót, tudom külföldön net nélkül nehezebb de nekem ment Görögországban is ha meg tuti kell akkor jó áron már lehet kapni profi gps-t, tudomásul kell venni hogy ezek a dolgok csak bonusz a telefonon
-
NGA
addikt
válasz
martonx #17545 üzenetére
Nem nyavalygok, hanem baj van, ha nem látod a különbséget.
Én amikor felraktam a 10-et, és elmentünk sétálni a családdal, gondoltam lövök pár fotót. Már a telefonon is látszott, hogy sokkal életlenebb, zajos. És mivel az onedrive-re menti a fotókat, így otthon visszanézve már nagyon látszott, hogy sokkal rosszabb. És nem csak nekem, hanem sokaknak."Generally worse image quality noticed on both Lumia 930 and Lumia 640;"
"I've just returned to 8.1 and yes agree the camera is far nicer, produces better pictures"
"My 1520 and 640 XL are also facing the same problem with the photo quality. W10M camera is just bad as compared to the old Lumia camera. "
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Napirajz könyv
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest