- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Virág et. #20703 üzenetére
Hivatalosan is kell az idegen sim kártya hozzá.
Az ügyfélszolgálat szerint azóta is feldolgozás alatt van a telefonom kódja, szóval nem értem, hogy mit küldtek nekem.
Ez it kicsit off: Az SE-hez egyik vasárnap este kértem a függetlenítést, másnap jött az sms, hogy megvan. iTunes+10 perc kellett hozzá még és működött benne a vodafonos kártya. Úgy tűnik, hogy a Lumiák okozzák a gondot.
-
mAtech
aktív tag
válasz
Virág et. #20476 üzenetére
Az az igazság, hogy a két telefont nem egyformán használom. De annyit tapasztaltam, hogy a W10-el mintha kicsit hamarabb merülne. Ez a saját számos.
Persze így is megvan a 2 nap nekem (estére nincs kikapcsolva, csak repülő mód. Wifi szinte állandóan bekapcsolva). HC felhasználás esetén van 1 nap, ami nálam azt jelenti, hogy netezés órák hosszan + 1 film megnézése.
Exchange: naja. MS saját magával sem tud mit kezdeni lemezt ismerjük már egy ideje -
Coyote85
csendes tag
válasz
Virág et. #16949 üzenetére
Köszönöm a választ!
Akkor hasonlóak a tapasztalatok! Nálam is pont ezeket állított vissza a telefon.
Menéskor valóban a teljes alkalmazásról van szó... nem is értem.Tegnap eléggé felhúzott a zenelejátszó villogása a fentről lenyíló panelen, azért este nekiugrottam a készüléknek. Windows Device Recovery Tool-al visszatettem a 8.1-et (igaz egy frissebb verziót tett vissza, amiben már rendszerezve voltak a beállítások... mindegy is). nem töltöttem vissza a mentésesemet sem, csak a 10-et telepítettem fel.
Felment a 10-es win, majd ismét kihagytam a biztonsági mentés visszatöltését és megnéztem újra a kérdéses Groove Zenét a fentről lenyíló panelen. Ugyanúgy villogott a szám címe a köv számra léptetése közben... Nagyszerű...De legalább megtudtam, hogy nem a mentések visszaállítása kavarja meg.Csináltam egy HR-t,majd visszatöltöttem a biztonsági mentésemet.
Mondanom sem kell a zenelejátszó probléma még mindig fennáll....
Felfedeztem, hogy amikor a menüben megnyitom a biztonsági mentés menüpontot, sokszor nagy feketeség fogad és csak 2-3 újbóli megnyitásra mutatja az igazságot.
Továbbá, sajnos én is szembesültem a többek által említett billentyűzet fagyással. Hol eltűnik, hol nem reagál stb. Sokszor csak újraindítás után tudom ismét elővarázsolni a billentyűzetet. Csodálatos.Remélem ezeket minél hamarabb javítják.
-
kispéé
senior tag
válasz
Virág et. #16239 üzenetére
Sajnos nem fog.
Most hirtelen nem linkelem be, de 2015 -ös évben negatív rekordot állított be a microsoft az okostelefonok eladásában. A két másik nagy rendszer elhúz mellette, pedig szerintem ez egy szerethető és használható rendszer, mondom úgy, hogy van egy iphone-om is. -
-szabi-
addikt
válasz
Virág et. #10300 üzenetére
Mint említettem fentebb, elolvastam a témaindító tesztet.
Beidézem az 5. oldalról:
"A zenelejátszó számainkat előadók, albumok, dalok, műfajok és listák alapján képes szortírozni"
Ezek után nem gondoltam, hogy a legismertebb lista formátumot sem tudja kezelni.
A postafiók kezelése valóban szuper extra szolgáltatás, de ha már a készüléket telefonnak nevezik akkor a hozzá kapcsolódó funkciók mint névlista és üzenetküldés működne normálisan.VLC fenn van, de az sem kezeli a playlist-et, pedig ez PC-n megy neki.
Másikat nem próbáltam.
Közben Media Center 8.1 kezeli m3u-t, csak kissé nehézkesen működik.
De már ez is valami.Korábbi kérdés kapcsán névlistát csak online lehet szerkeszteni?
Nincs offline szerkesztőprogram?üdv
szabi -
-szabi-
addikt
válasz
Virág et. #10274 üzenetére
Nem olvastam erről a tesztben, ami azt illeti eddig glance-ról nem is tudtam.
Telefonnak az előző készülékem is jó.
Azért cseréltem mert többet akartam, de kevesebbet tud mint 5 éves elődje.
Ha már telefonálás és sms küldés, több számmal rendelkező személy esetén is butábban működik mint elődje. Elküldött sms-nél nem tudom megnézni melyik számra ment el, ez is jó nagy hülyeség.
Időközben 6-8 programot is kipróbáltam már, de egyik sem tud annyit mint régi telóm alap lejátszója.
Biztos bennem van a hiba, hogy nekem nem elég ha egy program csilli-villi, izgő-mozgó.
Sajnos én igényemnek nem elég az angry bird és fingó programok telepítése.
Megnéztem az ajánlott programot is, de m3u támogatás kizárólag online rádiózásra vonatkozik.
Bocsánat amiért az a pár hozzászólásom megzavarta a fórumozók nyugalmát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest