- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
D1L1ZS #18770 üzenetére
Miert veszne el (rovid tavon) az os-t fejlesztik folyamatosan es parhuzamosan a desktop os-el egyutt, a keszulek gyartasbol szallnak/tak csak ki. Persze az mas kerdes hogy az oem,odm gyartok atveszik e az ms atal hagyott urt a keszulekek gyartasaban...remelhetoleg atveszik , mert nem lenne jo ha csak ket os maradna mobil fronton.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
D1L1ZS #17066 üzenetére
Utánaolvasva neten, néhányan arra gyanakodnak, hogy ha bizonyos alkalmazások SDre vannak telepítve, akkor jelentkezik random reboot...
Lehet benne valami, mert eddig nem raktam át SDre semmit, viszont tegnap a Leos Fortune letöltöttem és áttoltam SDre, ma meg megjelent az első random reboot...
Véletlen? Vagy lehet összefüggés?
-
D1L1ZS
őstag
válasz
D1L1ZS #17061 üzenetére
Úgy látszik előre ittam a medve bőrére!?
Az előbb mikor fel akartam oldani a képernyőt, beakadt majd rebootolt!
Egy-kettő belefér, de ne nagyon legyen rendszeres!
WP 8.1 Update 1 alatt is volt hasonló...úgyhogy...
Egyébként sok minden be volt rakva háttérbe, lehet hogy elfogyott a RAM?
-
-
-
farlac
csendes tag
válasz
D1L1ZS #15148 üzenetére
Egész jól. Én vagyok a Bind Mi Band app "magyar hangja", folyamatos a fejlesztés. Sajnos SMS-t, hívást nem jelez, de minden más már tök jól működik. Mielőtt frissül a program, előtte egy zárt bétát tesztelünk pár napig. Az utolsó frissítéssel már egész jól alkalmazkodik a Win10 designhoz.
-
-
törölt tag
Gyárilag nem lehet, de vannak ilyen appok, pl.: Clock Plus, Start Screen Clock
Lehet hogy van ezeknél jobb is, én nem élek vele. Ott az óra a jobb felső sarokban, csak feleslegesen foglalná a helyet egy ilyen csempe szvsz.
(#8287) kezman: Hát ilyet! Valaki mindig megelőz!
-
Pano
addikt
-
Gusztáv
addikt
A telefon régió váltása semmilyen hatással nincs a megvett alkalmazásokra, mivel a MS accounthoz van kötve a tulajdon. Viszont új alkalmazást csak akkor tudsz venni, ha a telefon régió és az account régiója megegyezik. A címnél simán lehet kamuzni, google a barátunk
. Én anno USA MS fiókkal kezdtem (volt egy Zune HD lejátszóm, az csak azzal működött), aztán átállítottam angolra, most is így használom.
-
ViragL
tag
A Windows Phone felhasználók szakmai topikja-ban biztosan megmondják neked a tutit.
Engem személy szerint meglepne, ha bármilyen hatással lenne a régióváltás a korábban megvásárolt alkalmazásokra.
-
D1L1ZS
őstag
Bemegyek store-ba, kiválasztom az adott appot, majd buy. Utána be kell írnom az MS accom jelszavát ezután tovább irányít. Itt meg kell adnom még adatokat (billing info)! Itt lehet kamuzni vagy eredeti UK adatok kellenek? Pl telefonszám, Irányítószám?
Egyébként mintha kicsit jobban merülne a teló így hogy Cortana+location be van kapcsolva...bár nyomkodom is eleget.
-
edari
őstag
Jaja annyi. Mivel a simed határozza meg a hálózatot, ezzel együtt a tarifákat is, így nem befolyásol semmit.
Még ilyeneket játszottam el vele: mondtam neki (természetesen angolul) hogy akarod egy sajtburgert. Erre kidobta a mekiket Budapesten, és a környéken (Budaörs).
Kérdeztem tőle hogy hol van MO. Valami alföldi heyett kidobott, kértem tőle oda egy útvonalat. Tevezett nekem egyet here drive-ban.
Kérdeztem tőle hogy ki amerika elnöke. Mondta h barack obama. Szóval jó dolog ezgabancs: Ha beállításokból erőszakolom ki az updatet, akkor frissít. De volt már h magától is frissített.
-
Bali27
addikt
Nokia fiókban ha jól láttam van olyan hogy ha veszel valamit akkor hozzácsapják a telefon számládhoz. Vagy az még nem elterjedt? nem ismerem abszolut..
Viber/ Line alatt van olyan (amikor én hivok, mert ha engem hivnak pl androidról sokszor ki se cseng) hogy a hang átváltozik ilyen artikulálatlan zúgássá, mint ha üvöltene a másik, ilyenkor majd meg lehet süketülni. Aztán visszaáll.. Ezzel találkozott már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest